ערן סלע. מכתב אישי.

נקטי

New member
ערן סלע. מכתב אישי.

קראתי עכשיו את המאמר של שלך באקשן והבנתי הכל: אתה רוצה להיות גדעון רייכר או אילנה דיין כשתהיה גדול. ברכות על התחקיר. נו באמת מר סלע לאן הדרדרת? לא שאני מזלזל חס וחלילה במימצאי מחקרך אבל האם לקליבר ברמתך אין משהו יותר חשוב לכתוב עליו מאשר על מצב השירותים באולם העירוני בכרמיאל? שמע ערן אני מודה שאני לא חסיד גדול של כתיבתך הילדותית משהו, אבל אני בטוח שהסיפרה היתה מוכנה להשאיר את הסקופ המדהים בידיו של כתב מתחיל ולהשאיר לך פנאי להתעסק בדברים קצת יותר מעניינים. מה אתה אומר יואש אלחסידי?

McDVD

New member
לגבי ערן סלע

מצד אחד אני מסכים איתך שהוא כתב ילדותי וכותב ברמה נמוכה למה שהוא צריך לכתוב. מצד שני הוא עושה את עבודתו ככתב מקצועני ומראה ליקוים שיש בליגת הכדורסל הבכירה שלנו שצריכים להחשף. אך מחד גיסא יכול להיות שזו הייתה צריכה להיות באמת כתבת תחקיר של כותב מתחיל בכדי שיוכיח את עצמו. אבל מאידך גיסא המוסר האישי של מר סלע גרם לו לייסורים רבים כל כך שהוא החליט שהוא חייב לחשוף דברים נוראים אלה. נוסף לכך אין כל כך מה לכתוב על הליגה שלנו ואדון סלע היה צריך למצוא נושא כלשהו אז הוא בחר את זה. אבל אחרי הכל זה ערן סלע.מה כבר אפשר לאמר על כתב זה. הרבה טובות בכל מקרה אי אפשר. אבל

למעלה