ערן זהבי לא משחק.....

DRORIKO8

New member
מה לא אמרו על מכבי

"מנג'ר מקצועי" "שדרת ניהול אירופאית" "מערכת סקאוטינג משוכללת" "מאמן שהיה העוזר של בניטס" "חוסמים הדלפות"
והנה הערב אנחנו רואים שהכל לא באמת משנה. מכבי מתחילה ונגמרת בערן זהבי. אם הוא יעזוב בינואר היא יכולה לשכוח מהאליפות.

בדיוק כמו בעונה שעברה גם העונה מכבי לא מתפקדת כשהכובב לא על המגרש. 90 דקות ו-0 מצבים מהרגל!(ואני לא מחשיב את השער השלישי שהיה יותר בישול של שחקן נתניה ממבצע טקטי של מכבי).

היא אכן מאוד תלויה בו, אבל "לשכוח" מאליפות?

וזאת עובדה שפאקו היה היד המבצעת של אחד הטקטיקנים הגדולים בעולם, זה רקורד מרשים הרבה יותר מקריירה גדולה של שחקן עבר שאינה רלוונטית לעולם האימון.

DRORIKO8

New member
בחייך סלי

אתה ראית את מכבי היום, זאת קבוצה שיכולה לתת פייט לקריית שמונה? היא נראתה כמו יריבתה העירונית, כל הזמן מחזיקה בכדור אבל לא עושה עם זה שום דבר. היא לא יצרה אפילו מצב אחד מהרגל כל המשחק,זה מדהים. איפה הטקטיקה הגדולה של פאקו נכנסת פה?

DRORIKO8

New member
יביאו מישהו במקומו

השאלה אם יביא מישהו ברמתו. מערכת הסקאוטינג של מכבי זה לא איי איי איי. הביאו את איגיבור שיוריד מהנטל של זהבי, הוא לא נראה כמו כלום. הביאו את בן בסט,כנ"ל. גם פריצה חוץ ממשחק ראש לא עושה יותר מדי,ולדעתי בדש עולה עליו. או שמא נדבר על השוער הדגול חואן פאבלו. אה כן וגם הביאו את שפונגין אם אתה עוד זוכר מי זה. אז לאור ההצלחה הגדולה של הסקאוטינג שלה אתה באמת חושב שמכבי תלכוד שחקן בסדר גודל של זהבי? כזה שיכול להנהיג קבוצה לאליפות? אני מאד בספק

DRORIKO8

New member
זה לא הנקודה

הכוונה שלי היתה שיותר מדי מגזימים עם הילולה להנהלה "האירופאית" של מכבי. בסופו של דבר הכל שם קם ונופל על ערן זהבי.

DRORIKO8

New member
היום מבחינתי היה המבחן הראשון של פאקו

להוכיח אם הוא יכול להציב קבוצה טובה גם בלי הכוכב שלו,מבחן שסוזה למשל כשל בו. והנה גם פאקו כושל במבחן הזה. לא ציפית שמכבי תהייה באותה רמה בלי זהבי, אבל כן ציפיתי שהיא עדיין תהייה טובה בהרבה מנתניה,מועמדת לירידה להזכירכם. והאמת? נתניה בכלל לא נפלה ממנה וגם הגיעה ליותר מצבים.

DRORIKO8

New member
אז מה זה מקרי?

זה מקרי שדווקא במשחק שזהבי לא שיחק הקבוצה לא תפקדה? זה מקרי שזה קרה גם במשחקים של העונה שעברה?
איך זה שהשנה כל פעם שמישהו מההרכב נעדר המכונה המשיכה לעבוד ודווקא כשזהבי נעדר היא מתפרקת?
&nbsp
&nbsp

pgprince

New member
אתה מגזים!

מה זה קבוצה לא תפקדה?! נתניה, חוץ מכמה מתפרצות, בקושי עברו קו מחצית המגרש.
&nbsp
אז בסדר, בלי זהבי מכבי פחות טובה. זה משהו שקיים בהרבה קבוצות בעולם עם כוכב דומיננטי אחד. לא צריך להתרגש מזה יותר מדי. מכבי עדיין הבקיעה 3 שערים וזה לכל הפחות מה שהיא עושה כמעט חודש כבר בכל המשחק.
&nbsp
&nbsp

droriko

New member
בכל משחק היא גם משחקת יפה

אתמול היא לא נראתה כמו כלום. להרבה קבוצות יש שחקן דומיננטי,אבל לא ברמה הזאת. ריאל הסתדרו טוב בלי בייל ופסז הסתדרו לא רע בלי זלאטן

pgprince

New member
אז לא שיחקה אתמול יפה. לא צריך לעשות דרמה מזה

עדיין היה ניצחון די קל

מתפרקת? קצת מוגזם, לא?

מה, למכבי עם זהבי לא היו משחקים פחות טובים? בסך הכל משחק אחד. שגם בו היא ניצחה ולא על הקשקש.

חוץ מזה שקבוצות נבנות בצורה מסוימת וזה אף פעם לא מאוזן לגמרי. תראה את ליברפול בלי סוארס העונה. אם מכבי היתה מוכרת את זהבי ולא מצליחה להתאושש זה היה משהו אחר.

DRORIKO8

New member
גם במשחקים הפחות טובים עם זהבי

מכבי נראתה הרבה יותר טובה מאתמול. מק"ש ובאר שבע היא היתה מקבלת בראש.
וזה לא ששחקן כזה או אחר נתן יום לא טוב,אתה פשוט ראית קבוצה בלי מנהיג. זה לא איזה משהו מקרי שאתה יכול להגיד "טוב יכול להיות שהם תפסו משחק לא טוב,אל תשפוט".

הבעיה של מכבי בעונה שעברה,וגם ג'ורדי דיבר על זה בקיץ,זה התלות המוחלטת בזהבי,התקופה שבה זהבי היה פצוע הדליקה הרבה נורות במועדון. אז הביאו את איגיבור כדי להוריד מהנטל על זהבי,עכשיו כשהוא כבר כמה חודשים פה אפשר להכריז שההבאה שלו היתה כישלון.

סיכומים וכישלונות עושים בסוף העונה

בכל מקרה, משהו שיש לי לומר לגבי אנשים שמלגלגים על קבוצות בטענה שהן "קבוצה של שחקן אחד", זה שמה זה משנה כל עוד יש להן את השחקן הזה וזה עובד.

DRORIKO8

New member
אני לא אומר שזה לא עובד

אני רק אומר שבוא לא נגזים עם הקומפלימנטים לכל מה שהוא במכבי ולא קוראים לו ערן זהבי.

ואם כבר נכסת לזה גם עכשיו אפשר לעשות סיכומים וכשלונות. מכבי הצהירה שהמטרה שלה זה צ'מפיונס ליג,בסופו של דבר היא לא העפילה גם לליגה האירופית. זה כישלון.

אפילו אם יש למכבי הנוכחית את היכולת

להיות קבוצה טובה מאוד בלי זהבי, קשה לצפות שזה ייצא וייראה בבירור כשהיא בלעדיו משחק אחד. לקבוצה יש צורת משחק מסוימת והוא העוגן. צריך זמן כדי לשחק בדרך אחרת עם כלי נשק אחרים.

למעלה