ערכת מתחילים

KYgel

New member
ערכת מתחילים

שלום אני אמנם מכיר את DM שנים אבל מעולם לא התענינתי כל כך במוסיקה שלהם עד אשר צפיתי בהופעה ONE NIGHT בפריז. אז מיד נחתתי בחנות הדיסקים וחיפשתי אוסף ממצא שלהם. המוכר בחנות המליץ על השני אוספי הסינגלים (חלק 1 ו 2) בתוספץ לאלבום EXCITER והאלבום החדש. הוא הצליח לשכנע אותי לרכוש את האוספים ואת EXCITER אבל על PLAYING THE ANGLE ויתרתי כי מלבד 2 שירים מוכרים הוא נשמע לי הרד קורי מידיי. ואת PAIN THAT IN USED TO ו PRECIOUS מצאתי באימיול באיכות WAV בכל מקרה. השאלה שלי האם יש עוד אלבום מומלץ שכולל להיטים קליטים\מומלצים שאינם נכללים בשלושת האלבומים שרכשתי? קחו בחשבון שאני מתחיל ומעדיף לדבוק בשירים קליטים\מסחריים ולא הרד קור שנשמע לי כמו 100% רעש תודה למשיבים

ראשית, כל הכבד לך, שמפרסם ב...

ר'-גלאי, על העבירה שביצעת, בדקת לאחרונה אם יש סירנות בסביבתך?!
סתם סתם סתם בנוגע לאלבומים נוספים... (אגב, אחלה הופעה ב-DVD
יש כמובן אצלי) מה הכוונה ל-2אלבומי האוסף, מיהם האלבומים האנונימיים?!
נ"ב: כחובב DM, מומלץ לך ביותר, גם בתור חובב הופעות, את האלבום הכפול כמובן: 101

ו א נ ס ה

New member
הכי טוב שתבדוק בעצמך מה הטעם שלך

בלינק הבא יש את כל השירים הדפשיים מכל הזמנים. כשאתה לוחץ על שיר מסויים זה מראה לך בצד מאיזה אלבום זה, ואם אתה לא מחליף לשיר אחר אז זה ממשיך אוטומטית לשיר הבא מאותו אלבום. http://www.kozlov.ru/depeche/songs.asp?id=291 לידיעתך, זה כבר מכוון על אחד השירים החביבים עליי - HOME מרטין לשלטון!!!

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

אם אתה מעדיף את הקליטים אז תנסה את: Just Can't Get Enough People Are People A Question Of Time Here Is The House Strangelove Policy Of Truth

זהר25

New member
או שזה תלוי....

לאיזה תקופה את מיתחבר שנות ה80 השמחות או ה90 הכבדות. ודרך אגב אקסייטר בעיני רוב כימעט מוחלט של המעריצים הוא נפילה ,ככה שהייתי נותנת עוד היזדמנות לplaying the angel כי הוא מדהים. אבל תיבדוק לאיזה תקופה את נוטה יותר כי מדובר בהמון חומר.

למעלה