ערכת ביוץ

שחריתי

New member
ערכת ביוץ

אני מעוניינת לקנות ערכת ביוץ , איזה לקנות? איך משתמשים? אני מעוניינת לקנות ערכה רב פעמית. (לא דרך האתר הקנדי). כל הכבוד על הפורום הנפלא. תודה רבה

princess gina2

New member
הייי../images/Emo140.gif

תגובה של שנה מעוברת+תוספות קטנות שנאמרו קודם: כעיקרון הערכות הקנדיות מאוד משתלמות ניתן לקנות הרבה בזול. בערכה רגילה טובה כמו קליר בלו או בכלל יש 7 מקלונים. אם את רוצה ערכה רב פעמית קראתי כאן על כמה בנות שנעזרות במיביי-בייבי או OVULOOK .שנבדק עפי רוק { www.OVULOOK.com} צריך לשים רוק ולראות את כמות השרכים שמופיעים אבל לפי הבנתי לא כולן מרוצות ... בערכות ביוץ רגילות (מקלונים} יש לבצע את הבדיקה בשעה קבועה להמנע משתייה מרובה כשעתיים לפני מועד הבדיקה כי שהשתן יהיה מרוכז יותר "בערכה 2 פסים פס ביקורת שמופיע תמיד והוא חזק ופס הביוץ. הערכה מזהה הורמון שנקרא LH שעולה ומגיע לשיאו בערך 24-36 שעות לפני הביוץ. במצב זה הערכה מראה שני פסים זהים או שפס הביוץ אפילו כהה מפס הביקורת. יום-יומיים קודם פס הביוץ מתחיל כבר להופיע בערכה כשמיום ליום הוא מתחזק. הטווחים קצת משתנים מאחת לשניה וגם מיצרן ליצרן אבל בגדול אי אפשר לפספס פס של ביוץ ולדעתי גם יומיים לפני הביוץ זה מספיק ברור. ביום הביוץ עצמו עצמו הפס כבר צריך להיות שוב חלש או אפילו לא להראות. כעיקרון אין צורך לבדוק ביום הביוץ כי ההתראה "לפני" מאוד ברורה ופשוט צריך לכסות את הימים הקרובים". בהצלחה.

BaLuna

New member
האם את מעוניינת בבדיקת שתן או רוק?

לגבי בדיקת רוק ממש אין לי מידע, אבל בדיקת שתן את לא חייבת לקנות דווקא דרך האתר הקנדי. את יכולה לקנות בפארמים למיניהם (יקרררררר) או לקנות דרך אתר "פוריות" (ולא, אין לי מניות שם
, אני בכלל קונה דרך הקנדי). אתר פוריות מייבא את אותם הסטריפים שמוכר האתר הקנדי, קצת יותר ביוקר כי בכל זאת יש להם עלויות של ייבוא, אבל ניתן לשלם להם בצ'ק בדואר, וגם להיות בקשר טלפוני עם מפעילת האתר שבנות מספרות כאן שהיא מאוד נחמדה ועוזרת. בהצלחה!

ענברי10

New member
אל תקני את OVULOOK זה פשוט

לזרוק כסף לפח. גם כשהרגשתי ביוץ בכל הגוף ושתי ערכות אימתו את זה, בערכה של OVULOOK לא היה ביוץ ולא נעליים

למעלה