ערכם של בולים בצמודה וצמודת-גלופה

python 4

New member
../images/Emo46.gif

אוֹי, כמה ויכוחים היו לי על זה בפורום בלשנות.. עדיף שתוותרי עכשיו!

python 4

New member
בקצרה...

אומרים 'אעלה', לשיטתך, 'יעלה' או 'אעלה' לשיטתי. בואי באמת לא ניכנס לזה..

python 4

New member
שלחתי לך מסר מפורט בנושא.

יש גבול לכמה בלשנות אפשר להכניס לפורום אספנות ביום אחד!

rachelea

New member
אשמח אם תשלח גם לי מסר

ועד שאשתכנע אחרת, אבקשך שלא להטעות את הילדים שבינינו. אתה רוצה שיכשלו בבחינה בעברית? מזכיר לי את הפרסומת המרגיזה שהופיעה לפני שני על משקה "שקולית". זוכרים? טענתי אז שהפירסומת מטעה ומכשילה את הילדים. אח"כ לא מבינים מדוע אין כותבים אשכולית. אגב, עד עכשין נמנעתי להעיר לך למרות שלא פעם צרם לי לקרוא משפט כמו: "אני יעשה..." המקום: " אני אעשה...". טוב שיש אחרים הקוראים בקול ש"המלך הוא עירום"...

כן אוהבת, את קיבוץ חולדה

ואת דבורה הנביאה

ronmerav

New member
זה נכון

אני למדתי על זה אבל סיריוס יודעת גם בלי ללמוד.

הן מקסימות!

(וגם אני לא אספר על חוויותי בפקולטה לביולוגיה, כדי שנישאר כולנו ידידים). וגם לי היו אוגרים (יותר נכון לאח שלי, אבל אתם יודעים מי טיפל בהם), כולל המלטות, בעיות שיניים ומוות בדמי ימיהם, שימנע ממני גידול מכרסמים יותר לכל החיים.

../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gifאש"י כנסי וגם כולם..!!

לפני כשנתיים בערך, קיבלתי מדודה שלי אוגר ואוגרת... הם המליטו, כמו תמיד התרגשתי יותר משיכור לראות את הקטנים הוורודים האלו שעוד העיניים השחורות שלהם עטופות בעור ורדרד כצבע העור. ביניתיים היו לי עשר. חודש אחר כך עשרים, שבוע אחר כך 30..ואז התחיל הבלגן.. היה לי 2 כלובים. אחד לכל אימא שיש לה גורים היא מורחקת מהבעל על מנת שלא יטרוף את הגורים. שהיו לי שתי המלטות חודש ואחריו שבוע אחרי כבר לא ידעתי מה לעשות.. שמתי אותם בתוך זה של האימא. למזלי לא קרה כלום כל עוד האם היתה בפנים. להפך, שני האמהות החביבות הניקו ועזרו אחת לשניה להניק את הגורים. לאחר שהבאתי את המשפחה החדשה של שני האימהות, הגורים התחילו לכרסם אחד את השני, כל בוקר חיכתה לי גופה אכולה שנשאר מימנה רק דם ועצמות. להורים שלי כבר נמאס ולא יכלו יותר עם זה, הם שמו אותם במקלט שלנו, ואיך שהוא אוגר אחד ברח, מאז נשאר לי אוגר אחד, והוא מת מצטער.. זהו זיכון עצוב שבחיים לא ימחק מימני
.. אני מקווה שלא נגעלתם(בטוחה שכן) - הילה

מתלהבונית, אפשר הסבר

מה את אוספת בנושא העכברים, אגב אני בנושא החתןלים, אז
.....

עכבר-עכבר

היי . מצטערת, לא אוספת עכברים, פשוט הגברתי בהיתוליות למישהו אחר שכתב לי משהו בקשר לעכברים. כל מה שיש לי זה מיקי ומיני חמודים מצפצפים מגומי ת שמקשטים את החלק העליון של המחשב שלי ומזכירים לי שגם מה שלפעמים החשב כדחוי ומבהיר, יכול להיות יצור חמוד ותמים. אפרופו חתולים - לזה ממש אין לי כל קשר, מה עוד ששלושת הכלבים שלי דואגים לכך שאף אחד.אחת מבעלי שפם אלו , לא יעיז לחדור לגינה שלנו אם חייו יקרים לו.

../images/Emo7.gifטוב אז אני לא מתקרבת, מיאו../images/Emo54.gif

אבל ספרי את האמת, חוץ ממיקי ומיני יש לך עוד עכבר, עכבר המחשב

המישהו האחר היה פיתון, הממונה על

הצחקת משתתפים חדשים, והוא לא כתב לך כלום על עכברים - זו החתימה שלו נכון לעכשיו. איזה כלבים יש לך? שלושה זה כבר אוסף, לפי הכללים שלנו (כלומר אם את לא מוכנה להפרד מהם). אני מודה שאף פעם לא היתה לי חיבה מיוחדת לפאזלים, אבל הנה משהו מעניין (ורציני לשם שינוי) בנוגע אליהם: אנחנו הזקנים נהגנו להתחיל פאזל בצדיים, עם החלקים בעלי הצד החלק, ואז להשלים את התמונה פנימה. הילדים היום, שחשופים הרבה יותר לגרויים ויזואליים מהירים (טמבליזיה ומחשב) "מתוכנתים" אחרת - הם לוקחים חלקים באופן רנדומלי, ומניחים אותם במקומם לפי התפישה הכוללת של התמונה. אם מדובר באמצע או בצד לא מעניין אותם. יש על כך מחקרים שקשורים בשינויים של תפישה חזותית בילדים כתוצאה משינויים בגירויים סביבתיים. תגידי לי איך את עושה פאזלים, ואוכל לנחש בת כמה את... נדמה לי שכבר שאלתי, אבל בכל מקרה - האם תוכלי להעלות תמונות מייצגות של אוסף המגים שלך?

יש לך את המג של אלביס פרסלי

מפונדק אלביס באבו גוש? זה היחיד שיש לי אבל הוא נוסטלגיה לשנות הששים.

למעלה