ערכי E2 ופרוגרסטרון???

דנה 13

New member
ערכי E2 ופרוגרסטרון???

שלום לכולן מה אומרים הערכים הנ"ל E2 1477 ופרוגרסטרון 0.2 הרירית 9 מ"מ האם אני קרובה לשאיבה? אני אחרי גונל ומנוגון בצד ימין 11 11 18 18 17 16 16 16 13 14 ובצד שמאל 20 16 16 14 10 הרופא שלי בחו"ל ואני חייבת לדעת תשובה במהרה כדי להודיע בעבודה . תודה ויום טוב

נועם@בת

New member
הפרוגסטרון נמוך והזקיקים בגדלים

יפם. הזקיקים שיקבעו את התמונה הם אלה בגדול 16-18 מ"מ. אני מניחה שתוך יומיים תקבלי כוריגון, כלומר בעוד יומייןם שלושה תהיה שאיבה. סביר שבשאיבה ימצאו יותר זקיקים ממה שראו בUS ולכן תתחברי כבר עכשיו לבקבוק המים בבקשה כדי למנוע כאבי גירוי יתר. שיהיה בהצלחה . נועם

דנה 13

New member
פרוגרסטרון נמוך??

תודה על התשובה על מה יכול להצביע הפרוגרסטרון הנמוך? האם זה מעיד על בעיה כלשהיא

לא את פשוט עדיין רחוקה קצת מהביוץ

וזה יכול לקחת עוד יומיים שלושה כמו שכתבה לך נועם . אני לא יודעת באילו יחידות את כותבת את הפרוגסטרון אבל מעל 5 מעיד על ביוץ ואת עדיין רחוקה. בהצלחה.

פרוגסטרון נמוך זה בדיוק מה שצריך

הרי לא רוצים שתבייצי פתאום לפני השאיבה, אז כל עוד הפרוגסטרון נמוך - הכל הולך לפי הספר. כל הכבוד על מספר הזקיקים
בחיים לא היתה ולא תהיה לי תגובה כל כך טובה. מחזיקה אצבעות.

דנה 13

New member
תופעות לואי לצטרוטיד.../images/Emo53.gif

תודה על התגובות בקשר לפרוגרסטרון אני קיבלתי עכשיו 3 מנוגון וצטרוטיד 3 אמפולה אחת לאחר זמן מה הופיע לי על הבטן גירוי אדום והעור התנפח מעט האם זה נורמלי??? מחר בשעה 600 אני מקבלת פרגניל וביום שלישי השאיבה.

../images/Emo32.gif נצל"ש לשאלה

הי, אני אחרי הזרעה שהיתה ביום רביעי שעבר. אני צריכה לבדוק בטא ביום שלישי הבא. אם נאמר אני אלך לעשות בדיקת דם לE2 ופרוגסטרון ביום שישי זה(כי הרי יש לי כאלה פתקים של רמת מרפא שטובים לחודש שלם) אז מה צריכים להיות ערכים "טובים" לשלב זה. כלומר יום ה-20 למחזור? האם הE2 ממשיך לעלות אחרי ההפריה, ולגבי הפרוגסטרון, כמה הוא צריך להיות אם נאמר (הלוואי) יש הריון?

זה לא יתן לך אינדיקציה לשום דבר

חבל על הדקירה
פרוגסטרון מעל 15 יעיד שהיה ביוץ, אבל זה הכל - ואת זה את הרי יודעת. אין ערכי פרוגסטרון שמעידים על הריון (אם היו - לא היה צורך לחכות שבועיים לבדיקת הבטא, לא?). מחזיקה לך אצבעות ליום שלישי (פעמיים כי טוב...).

למעלה