ערכי e2 ופרוגסטרון

3אריק

New member
ערכי e2 ופרוגסטרון

שאלה לי אלייכם בנות ואם אפשר בדחיפות ! לאחר החזרה שנעשתה לפני 11 יום האם ערכי e2 של 1600 ופרוגסטרון של 27 נורמליים ? . האם בזמן השרשה עלולים להופיע כאבים ברחם? מחכה לתשובה אריה

לא יודעת לגבי ערכי E2

מעולם לא בדקו אותם אחרי החזרה פרוגסטרון של 27 זה מצוין. קצת קשה לענות על שאלתך האחרונה. אחרי החזרה יכולים להופיע כל מיני כאבים. אם נוצר גירוי יתר יכול להיות שאלה כאבים כתוצאה ממנו. אצלי התחילו התכווצויות שמאוד מזכירות כאבי מחזור מיד אחרי ההחזרה האחרונה, מה שלא קרה בפעמים הקודמות, והם נעלמו בערך שבוע וחצי אחרי ההחזרה.
מרב

3אריק

New member
מירב

תודה על התשובה המהירה ,האם למרות הכאבים שהיו לך אחרי ההחזרה האחרונה ההריון נקלט . האם נירוי יתר מפריע להשתרשות ? בברכה אריה

כן,

למרות (ואולי בגלל?) ההיריון נקלט. גירוי יתר בדרך כלל מתגבר כשהיריון נקלט. יש רופאים שלא מבצעים החזרה כאשר המטופלת נמצאת במצב של גירוי יתר שלדעתם עלול לסכן אותה. חשוב לשתות הרבה מאוד מים (אני שתיתי 3 ליטרים ביום אחרי ההחזרה וזה הצליח למנוע את גירוי היתר). שיהיה בהצלחה,
מרב

אופה3

New member
היי אריק, לגבי השאלה הראשונה

אין לי מושג, אבל לגבי השאלה של ההשרשרה, הכאבים ברחם אכן יכולים לסמן על השתרשרות, לפעמים גם דימום קל, הרבה אומרים שהיריון מתחיל כמו מחזור, חוץ מזה , עוד יומיים תוכלו לבצע בדיקה ביתית. אני מקווה שהסימנים האלה מעידים על היריון בהצלחה האופה

אופה3

New member
אריק, יש לי תשובה חלקית בשבילך

קודם כל , לא ציינת באיזה ערכים נעשתה הבדיקה, ישנים או חדשים. הפרוגסטרון, הוא יחסית נמוך לאחרי ההחזרה, עם זה בערכים החדשים הוא יחסית נמוך, או שהוא לא עלה אחרי הביוץ, בכל אופן, יתכן והיא תקבל ווסת בימים הקרובים, או שלא והלוואי שלא. מקווה שהכל יהיה בסדר בקרוב האופה

למעלה