ערכים לפני שאיבה

Carmit217

New member
ערכים לפני שאיבה

מה צריכים להיות הערכים של Estradiol Progesterone LH לפני שאיבה ? הכוונה מלמד גודל הזקיקים. כרגע הערכים אצלי E=1130, P=3.4, LH=0.6 אני לפני השאיבה הראשונה שלי, ואני נורא מבולבלת מכל העניין....סליחה שאני מעמיסה אותכן בשאלות כאלה, פשוט אני מבינה שאתן יודעות המון, וכ"כ תומכות... תודה ובהצלחה לכולנו הכי מהר שרק אפשר !

s h i r a 3 0

New member
הי. כדאי לציין את יחידות המידה של

האסטדיול, כי יש שני סוגים של מדידה. כדאי לך לומר גם כמה זקיקים יש כי בלי זה אי אפשר לדעת כלום. בעיקרון, לפי הערכים שכתבת, נדמה לי שזה מדד של בערך 200 e2 לכל זקיק, אז חשבון פשוט מעלה שאם יש לך בערך 6 זקיקים, אז זה ממש בסדר. על הפרוגסטרון וה LH אני לא יודעת. בעקרון, השאיבה נקבעת על ידי שילוב בין גודל זקיקים 18-26 פחות או יותר, כשהרוב קובע, כפי שהסבירה לי הטכנאית המקסימה של אסותא, לבין ערכי ה E2 שלא ימריאו להם לשחקים. אבל מה שאת מתארת זה לא גבוה מדי (שזה טוב). הכל בתנאי שהבנתי נכון את יחידות המידה. ושיהיה בהצלחה.

Carmit217

New member
יחידות הן אכן דבר חשוב...../images/Emo2.gif

אז ככה : pmol/L יח' של E2 לפי הבדיקה אתמול יש לי בינתיים שפע זקיקונים, אולי מחר בבדיקה יהיו תוצאות ברורות יותר באיזה שלב צריך להיות בערך 200 לזקיק ? תודה תודה ושוב תודה

hyb

New member
לא יודעת לגבי הערכים

אבל שיהיה המון
. שאיבה זה ממש לא נורא.(עשיתי שאיבה ראשונה לפני שבועיים והשד לא נורא כמו שחשבתי)

בבוצי

New member
בהצלחה ענקית../images/Emo24.gif

מאחלת לך שהטיפול יסתיים בהריון מוצלח ובטא יפה. לגבי הערכים -הE2 נראה לי מעט מידי לפני שאיבה ,את צריכה לבדוק מה המצב בא.ס ובהתאם לזה לראות אם הוא תסדר או מעט נמוך. אני הגעתי לערכים של 11,000 ממש לפני שאיבה, זה אמנם מעט גבוה. הערכים צריכים להיות בערך בין 4000 עד 7000 ואולי יותר. תלוי גם כמה זקיקים מתפתחים לך. כל שאלה שעולה לך על תתבישי לשאול את צוות הרופאים והאחיות.

למעלה