ערכות נושא

ערכות נושא

בD2... ראיתי במקרה את התמונה הזאת: http://farm3.static.flickr.com/2199/2425693408_2cf7a377a8.jpg?v=0 וממש ממש ממש אהבתי את ערכת הנושא הספציפית הזאת. מישהו יודע משהו לגביה?/מאיפה אני משיגה כזאת בדיוק?

מושו 21

New member
..................

לי זה נראה כמו ה-DEFAULT שמגיע עם הנגן (אאל"ט זה נראה קצת שונה בקושחות ישנות יותר 2.51 מבחינת כפתורי הבחירה). לגבי רקע שחור לא נראה לי שיש אפשרות לקביעת רקע בצבע אלא רק תמונה - תבנה תמונה קטנה בצייר של רקע שחור ותעלה אותה לנגן ותגדיר אותה כרקע.

דרך אגב

אם אני קונה בימים אלה את הנגן... עם איזה גירסא אני מקבלת אותו? כי אני לא הולכת לעדכן וכאלה, אז סתם לדעת מה אני הולכת לקבל.

ykro

New member
חחח..

זה מגיע עם גירסא 2.57, ערכות נושא יכולות לבטל את האחריות, לפני שאת קונה - או אחרי, תשאלי בחנות או בתמיכה של החנות מה מבטל ומה לא את האחריות.. אני מפחד לשחק עם השטויות האלה.. בכל מקרה הערכת נושא פחות רלוונטית, כי את יכולה לישים תמונת רקע שתופיע לך תמיד, כמו בdesktop..

or121210

New member
זה תלוי כמה זמן הוא עומד בחנות.

הגרסה החדשה ביותר היא 2.57. ואם יורשה לי לשאול, למה לא לעדכן קושחה?

ykro

New member
אני מאמין שאני כן אעדכן, אבל..

אם אני לא מוצא באגים.. אז למה זה חשוב?

חחחח

אני לא מבינה בשטויות האלה של העידכוני "קושחה" וכל השיט הזה... לא יודעת להתעסק, ומעדיפה שלא כדי שאנ לא אהרוס בסוף את כל האמפי ואני מסוגלת חחחחח אז עכשיו זה יגיע עם 2.57? ומה ההבדל בכלל אם הייתי מעדכנת את זה? מה זה כבר עושה? סורי על הבורות.

יאיר B

New member
באופן כללי עדכוני קושחה יכולים להוסיף

אפשרויות שלא היו מקודם (למשל פורמטים חדשים של מוזיקה - עשו את זה עם הקליפ של סנדיסק) או תיקוני באגים שאנשים התלוננו עליהם בפורומים הרשמיים. בעיקרון אפשר להשתמש בנגן גם בלי עדכוני קושחה. הוא יעבוד, אבל אם יש באג כלשהו שמעצבן אותך, הדרך היחידה לתקן אותו היא דרך עדכון קושחה (בהנחה שהחברה אכן פתרה את הבאג). אפשר לדעת מה כל עדכון קושחה עושה - זה רשום באתר החברה בדף שבו מורידים את העדכון.

יאיר B

New member
בעיות שהיו בתוכנה שלא גילו בשלבי הבדיקה.

למשל: בעבר היה נגן בשם איריבר H340. היתה בעיה עם צריכת החשמל שלו. אז החברה הוציאה עדכון שפתר את הבעיה. מקרה אחר: באחד מנגני איאודיו גילו שיש בעיה עם תגיות בפרומט מסויים (אאל"ט זה היה פלאק). אז תיקנו את הבעיה בעדכון הקושחה האחרון. זה כמו בחלונות, שמוציאים עדכונים לבעיות שמוצאים במערכת.

or121210

New member
גם שינויי פונט, תמיכה בשפות נוספות

ושינויים קטנים בעיצוב הממשק (בטוח שכחתי עוד משהו). את הדוגמאות האלה לקחתי מה-D2. פעם העיצוב הפנימי שלו היה קצת שונה, אנשים התלוננו על הפונט (אאל"ט Times New Roman) ה-"מכוער" כהגדרתם (לדעתי לא) שהיה ב-2.54, ו-COWON החליפו אותו ב-ARIEL או אחד מדומיו. לא לדבר על כך שפעם לא תמך בעברית. לפעמים יש הוספת פונקצויות שלא היו מקודם כמו רדיו ב-ZUNE וצייר ונגן פלאש ב-D2

למעלה