ערימת פיבונצ'י

ChipsMan

New member
ערימת פיבונצ'י

בד"כ זה מבנה נתונים די תאורטי, אבל הוא נראה לי די מעשי ליישום שלי (הרבה הכנסות למבנה, מעט הוצאות מהמבנה). וכמו כל תכניתן טוב, אני גם עצלן ואין לי כוח להתחיל לממש ערימת פיבונצ'י
חיפשתי בגוגל אבל כל מה שמצאתי היה applets שמראים כיצד זה עובד וקישורים לספרים ומאמרים שמסבירים על זה
אולי מישהו פה יודע מאיפה אפשר להוריד מימוש טוב של ערימת פיבונצ'י בשפת ג'אווה?

HaRmosh

New member
אופס... ../images/Emo163.gif מצטער, הייתי בטוח

שזה ב-java כי זה מה שהקלדתי בחיפוש...

ChipsMan

New member
הייתי מת ../images/Emo3.gif

נראה לי שאני אממש אחת כזאת בעצמי, ואני אהיה הראשון לשים מימוש של ערימת פיבונצ'י בשפת Java באינטרנט

עידו123456

New member
תגידו - איפה לעזאזל אתם מחפשים? ../images/Emo6.gif

החיפוש fibonacci heap java הביא לי בלינק הראשון מימוש שלם של ערימת פיבונצ'י ב Java, ואפילו בפיתוח ישראלי
בקיצר - זה הלינק שגוגל מצא: http://jgrapht.sourceforge.net/javadoc/org/_3pq/jgrapht/util/FibonacciHeap.html שהוא כמובן תיעוד של הערימה, אבל באתר הבית של הפרוייקט תמצא את הקובץ שמכיל את כל הפרוייקט (חבילה של אלגוריתמים בנושאי גרפים) ובין הקבצים יש גם את המימוש של fibonacci heap. שים לב שהפרוייקט כולו הוא תחת רישיון LGPL על כל המשתמע מזה. אם לא מתאים לך רשיון LGPL לתוכנית שלך, יש שם בהמשך של החיפוש עוד מימושים שונים ברשיונות שונים (חלקם גם בלי רישיון) בכל מקרה שיהיה לכולם חג שמח

ChipsMan

New member
גם את זה ראיתי ../images/Emo3.gif

ואי, מאגניף
זה ייקח קצת זמן להתאים אותה למפתחות שהם לא Double (במימוש הזה המפתחות הם Double בלבד) אבל אני אסתדר :)

למעלה