ערימות כבלים

Nandn09

New member
ערימות כבלים

היי, למישהו יש איזה רעיון איך לסדר ערימות של כבלי חשמל לא בשימוש?
ראיתי כל מיני דברים באינטרנט כמו להשתמש בגלילי נייר , אני לא חושבת שזה פרקטי ויעיל, אם למישהו יש רעיון יותר טוב ופרקטי במרחב בית מצומצם זה מאוד יעזור
תודה

mmw2008

New member
ראיתי באינטרנט גם אפשרות לשים בתוך קופסאו דיסקים ריקות

או להתחיל ללפף את הכבלים, לקשור בגומיות ולשקית שקית/קרטון.
אנחנו ליפפנו חלק כבלים בגומיות וחלק כבלים על עצמם והעברנו לקופסת פלסטיק שקנינו בסופר או הום סנטר.

לאיקאה יש הרבה פתרונות

שווה להציץ באתר שלהם
יש קופסאות עם חור מלמכלה לכל המטענים וכו, יש צינורות לכבלים, קליפסים ועוד

Nandn09

New member
תתודה אבל איקאה לא ממש רלוונטים כי הם לא ממש זולים וגם זה לא

את מדברת בעצם על קופסאות קטנות לכבלים של המחשב שמחוברים, אני מדברת על כבלים בערימות שאינם בשימוש כרגע, ערמה של כבלים עבים וגדולים של רמק'ולים ומחשבים, תודה בכל אופן:)

אני השתמשתי בגלילי נייר טואלט ועל כל אחד

רשמתי את ייעודו. את כולם איפסנתי בסלסלה גדולה .

Nandn09

New member
בחיי משהו קרה לפורומים של תפוז זה בלתי נסבל...אי אפשר להגיב

Nandn09

New member
זה בדיוק מה שאמרתי שלא רלוונטי כי הכבלים מאוד עבים וגדולים ת

להעיף לזבל

שלא ישתמע שאני לא מבינה אותך. להעיף לזבל זו הפנטזיה הפרועה, בפועל הבעל מסרב להרפות מהם אז הם מאוחסנים בתוך ארגז בחצר מאחורי הבית כבר כמה חודשים מאז שעברנו לכאן ובבוא היום (כלומר החורף...) ניאלץ למצוא להם מקום אחר...
&nbsp
&nbsp
אבל אולי תסבירו לי
למה צריך כבלי חשמל שלא בשימוש???
כשאני אזדקק להם אני אקנה!
לא שווה את הבלאגן...

כבלי חשמל קונים כשצריך

צרכים משתנים במהלך החיים ומצטברים כבלים מיותרים.
את לא יודעת מתי תזדקקי להם, במיוחד אם הם ארוכים-בשביל זה שומרים אותם.
נכון שאפשר ללכת ולקנות, אבל כשיש לך בבית זה חוסך זמן, טרחה וכסף (הם לא מתקלקלים).
כשמארגנים אותם בצורה נוחה (כל אחד לפי שיטותיו) הם לא יוצרים בלגן.
למרות שאני מינימליסטית יש לי כמה כבלי חשמל ועוד כבלים מסוגים שונים שלא בשימוש כרגע.

כבלים לא בשימוש מקומם במקום סגור

או לפחות במקום שאינם נראים (ארון, שידה, מגירה, קופסא).
לדעתי גלילי נייר זה מאוד פרקטי וחלק מהכבלים מאוחסנים אצלי בצורה כזאת.
בתוך מקום האחסון (ארון, שידה, מגירה, קופסא) את יכולה לחלק את המקום לפי סוגי הכבלים
ע"י מחיצות,/קופסאות, סלסלאות (פלסטיק, קש) (יש מבחר גדלים).

מסתדרת

New member
כבלים

אני סידרתי את הכבלים שיש לי והשחלתי אותם בתוך גלילי נייר טואלט כשהקצה שלא נכנס עם החיבור עבה בחוץ. העמדתי את הגלילים בתוך קופסה וזה פשוט תענוג לשלוף את הקופסה ולא צריך להפוך את הכל הקופסה כדי לחפש משהו. ישר רואים הכל.

Nandn09

New member
הכבלים מאוד עבים, בכל מקרה תודה לכן, כנראה שאין ממש פתרון חו

חוץ מלדחוף אותם לקופסא כלשהי..פשוט חשבתי שיש איזה רעיון יצירתי כי באמת שאין מקום בבית זו בעיה

yaya87

New member
באותה שיטה של גלילי הנייר

במקום גלילי נייר, לסגור אותם עם אזיקונים. יש אזיקונים בכל מיני גדלים ככה שיש קצרים לכבלים קטנים ודקים ויש ארוכים שיתאימו לכבלים הגדולים והעבים. את כל זה שמים בתוך קופסא או מגירה ומאחסנים.
אז נכון שזו עוד קופסא אבל זה חובה ולפחות הם יהיו מסודרים בתוכה ולא בבליל של בלאגן. אפשר גם לשים תג עם שם/ייעוד הכבל על כל אזיקון כזה.

יש קופסאות אטומות שהן גדולות אבל נמוכות

ואפשר להכניס מתחת למיטה. יש באיקיאה ויש בהום סנטר.

רומי 912

New member
אני שמתי בקופסת
פלסטיק (של אוכל) לפפתי כל כבל או כל מיני מטענים וחיבורי מחשב למיניהם, הדבקתי על כל אחד מדבקה שעליה כתוב למה זה שייך ואת הקופסה אני מאכסנת באחד הארונות.

למעלה