ערים? בא לי ואלס... http://www.youtube.com/watch?v=IoS1_CRS5fA
A Anna begins cc New member 14/12/13 #3 , ברשותך. אני כבר כמה ימים תוהה לגבי משהו. מצד שמאל יש רשימה של פורומים אחרים שקשורים לנושא הפורום שלנו, וזה שכל מיני פורומים של סקס שם, זה הגיוני פורומים אחרים של הכרויות, גרושים, חסרי נסיון, זה הגיוני, אבל בחייאת, מה לעזאזל קשור פורום "מפלגת מרצ"?
, ברשותך. אני כבר כמה ימים תוהה לגבי משהו. מצד שמאל יש רשימה של פורומים אחרים שקשורים לנושא הפורום שלנו, וזה שכל מיני פורומים של סקס שם, זה הגיוני פורומים אחרים של הכרויות, גרושים, חסרי נסיון, זה הגיוני, אבל בחייאת, מה לעזאזל קשור פורום "מפלגת מרצ"?
S shayCn New member 14/12/13 #6 רגע,גם אני! גם אני רוצה להלין על משהו! שמתי לב שיש להיסטוריה של תפוז מקסימום שמירה של 120 דפי הודעות בלבד!
רגע,גם אני! גם אני רוצה להלין על משהו! שמתי לב שיש להיסטוריה של תפוז מקסימום שמירה של 120 דפי הודעות בלבד!
A Anna begins cc New member 15/12/13 #8 זה לא תפוז. זה מנהל הפורום בוחר אותם. ובגלל שאני קצת מכירה את דעותיו הפוליטיות של המנהל שלנו, זה עוד יותר מפתיע אותי.
זה לא תפוז. זה מנהל הפורום בוחר אותם. ובגלל שאני קצת מכירה את דעותיו הפוליטיות של המנהל שלנו, זה עוד יותר מפתיע אותי.