עריכת קורות חיים

shanibir

New member
עריכת קורות חיים

היי לכולם, מי יכול לעזור לי בעריכת קורות החיים שלי?

אורום

New member
את גם מוזמנת להעלות את קו"ח

לפורום (עם פרטים חסויים) ונשמח לעזור לך בעריכתם

אורום

New member
שיפוצים

במקום שונות כדאי לרשום את השפות תחת סעיף אחד ואת הידע שלך במחשבים תחת כותרת נפרדת. את השירות הצבאי כדאי לרשום אחרי נסיון תעסוקתי את העבודה באמירים לרשום לפני העבודה במעגל אלקטרוניקה אלה עיקרי הדברים

motior

Member
כמה הערות

סה"כ קורות החיים נראים טוב... 1) אני לא אוהב לראות את מספר ת.ז בקורות חיים - ירצו, יבקשו 2) שנות לימוד גם מיותר בכותרת - מופיע בהשכלה בגרות מלאה 3) את השרות הצבאי יש להוריד מתחת למשרות הקודמות - קורות חיים כותבים בסדר כרונולוגי מהסוף להתחלה 4) לדעתי אין צורך לציין את הדרגה (סמלת), ובודאי לא את מקומות השירות המדויקים. לי גם לא ברורה החלוקה לשניים בשירות - אפשר לאחד את זה לתיאור אחד 5) בעבודה ב-"מעגל אלקטרוניקה" כדאי לפרט קצת יותר על תפקידייך (במיוחד יחסית לשירות הצבאי...) 6) ב-"אמירים הנדסה" - קודם לכתוב את שם החברה ואח"כ תפקיד (למען האחידות) 7) במקום שונות, כדאי לחלק לשני סעיפים - היכרות עם תוכנות, שפות. בסעיף שונות ניתן לכתוב על היתרונות האחרים שלך - יעילות, בטחון עצמי, עמידה בלחץ וכו' 8) אם את מחפשת עבודה כמזכירה, כדאי להוסיף משפט בהתחלה בנוסח: " מזכירה מנוסה בעלת ידע נרחב ב..." ועוד תכונות שאת רוצה להבליט כדי "לתפוס את העין" גם של מי שלא קורא את כל קורות החיים בהצלחה!

shanibir

New member
השלב ה-2....

באיזה אתרים אתה ממליץ לחפש באופן יומי וקבוע.. הורדתי את יומנו של מחפש העבודה (הרשימה של כל האתרים) אבל חצי מהם לא רלוונטים .... סומכת עלייך שאתה יודע...

למעלה