עריכת נתונים

danymaor

New member
עריכת נתונים

כיצד ניתן לערוך נתונים בעזרת SQL Server Management Studio??? כרגע אני לוחץ על ערוך את ה-200 האחרונים ואז אני עורך אותם, לאחר שעברתי את ה-200 נתונים שיניתי את ההגדרה להצגה של 2000 נתונים ועכשיו עברתי גם את ה-2000 נתונים.
השאלה שלי איך ניתן להציג לצורך עריכה קבוצה של נתונים כי כשאני כותב שאילתה להצגת הנתונים אני לא יכול לערוך אותם, אני יכול רק לראות אותם.

pitoach

New member
עריככת נתונים מבצעים באמצעות שאילתה

האפשרות של עריכה 200 רשומות אחרונות היא רק לעזרה ומתוך הנחה הגיונית שאתה לא אמור להציג בממשק גרפי כמויות נתונים גדולות. גם באפליקציות שאתה עובד איתם יש דפים כדי להציג יותר מ 200 רשומות בדרך כלל

בכך מקרה כאמור בשרת SQL עריכה נעשית בצורה פשוטה בשאילתה כמו בכל שרת מסד נתונים מקצועי

גרי רשף

New member
מסכים עם Pitoach ומוסיף

נניח שיש לך טבלה בת מיליון שורות. זו טבלה בינונית בגודלה (למי שחושב שזה הרבה..).
לא יעלה על הדעת לטעון אותן למסך- וכי מישהו מתכוון לעיין בכובד ראש ובתשומת לב בכולן?
יש צורך בממשק משתמש שיאפשר לטעון את מה שמעניין אותנו: לפי חיתוכים שונים תוך מיון כזה או אחר; ואז לערוך את מה שטעון תיקון.

SQL Server בניגוד לאקסס אינו מספק ואינו מתיימר לספק ממשק משתמש נוח, מה שיש (200 ראשונות..) זה מה שיש, ואם צריכים משהו אחר יש לפתח או לקנות מן המוכן או ללמוד לעבוד עם פקודות SQL..

danymaor

New member
השאלה שלי היא האם אפשר להציג 200 אבל אחרים

השאלה שלי היא האם אפשר להציג 200 (או כמות אחרת) אבל אחרים לפי שאילתה שאני כותב. כמו שאפשר להציג בשאילתה נתונים מסויימים אז שיהיה אפשר להציג אותם לעריכה כמו את ה-200 שיש מובנה במערכת.

זהר פלד

New member
בוודאי.

אתה יכול לכתוב את ה select שלך כ new query, ואז להעתיק אותו ל clipboard, לפתוח edit top 200, ללחוץ למעלה על הכפתור שכתוב עליו SQL, להדביק את השאילתה שלך במקום השאילתה שיש שם, וללחוץ על הסימן קריאה.

גרי רשף

New member
לא שמתי לב לאופציה הזו עד כה..

למעלה