עריכת הבלוג מזה כשבוע איני יכולה להיכנס לעריכת הבלוג שלי, אני מקבלת הודעת שגיאה. אודה על עזרתכם.
H haviva9 New member 31/12/13 #1 עריכת הבלוג מזה כשבוע איני יכולה להיכנס לעריכת הבלוג שלי, אני מקבלת הודעת שגיאה. אודה על עזרתכם.
H haviva9 New member 31/12/13 #3 זו ההודעה: גולש יקר, עקב סיבות טכניות לא ניתן לבצע את הפעולה שניסית. במידה והינך ממשיך להתקל בבעייה, פנה אלינו בדוא"ל או דרך פורום משוב בפנייתך אלינו, אנא ציין את הקוד הבא: errorID=9a00e980-4664-468f-bc72-f61bd60cae9b
זו ההודעה: גולש יקר, עקב סיבות טכניות לא ניתן לבצע את הפעולה שניסית. במידה והינך ממשיך להתקל בבעייה, פנה אלינו בדוא"ל או דרך פורום משוב בפנייתך אלינו, אנא ציין את הקוד הבא: errorID=9a00e980-4664-468f-bc72-f61bd60cae9b
א אחד שמשיב New member 31/12/13 #4 זו שגיאה שקורית מדי פעם. אני לא יודע מתי יתקנו אותה. אבל ברוב המקרים זה קורה רק בכניסה הראשונה באותו יום. כניסה מחודשת לעמוד אמורה לפתור את זה.
זו שגיאה שקורית מדי פעם. אני לא יודע מתי יתקנו אותה. אבל ברוב המקרים זה קורה רק בכניסה הראשונה באותו יום. כניסה מחודשת לעמוד אמורה לפתור את זה.
H haviva9 New member 31/12/13 #5 נכון - זה קרה מדי פעם בהתחלה -אבל עכשיו זה קןרה כל הזמן. זה מאוד מפריע.
H haviva9 New member 31/12/13 #8 נכון, כרגע הכול בסדר ונקווה שכך ימשיך במידה והתקלה חוזרת אני אדווח. בינתיים, תודה על ההיענות והעזרה המהירה , מאחלת לך שנה אזרחית טובה ומוצלחת!
נכון, כרגע הכול בסדר ונקווה שכך ימשיך במידה והתקלה חוזרת אני אדווח. בינתיים, תודה על ההיענות והעזרה המהירה , מאחלת לך שנה אזרחית טובה ומוצלחת!