ערוץ 6 נפל על הראש!!!

rocket

New member
ערוץ 6 נפל על הראש!!!

בדקתי בלוח המשדרים ואין אפילו פרק אחד נורמאלי של פוקמון שהם מתכוונים לשדר!!!! ומה זה הסדר המבולגן הזה!!!! זה ממש חוצפה!!!!! ודרך אגב סתם בלי קשר : נכון שסברינה ממש יפה??? ממש אהבתי איך שציירו אותה!! אנ אוהבת את הפרק הזה בגלל שלוש סיבות 1. סברינה 2. אש עושה את עצמו ממש מטומטם!!! (הקטע עם ה``צלם``) כמה סתום הוא יכול להיות??? 3. צוות רוקט!!! - נכון כשג`יימס הסביר על הנשק הסודי שלו אז ג`סי קפצה ואמרה ``או ג`יימס זה הרעיון הכי גאוני מאז שאדיסון המציא את מורת החשמל!`` אני ממש מתה על הקטע הזה!! rocketshipers forever!!!

ne13mr

New member
פוקימון

ילד בן 14 רוצה להכיר בנות אני אוהב להכיר באי

Dragonite

New member
אבל זה ברור...

מה אכפת להם, זה לא שהם יפסידו מזה משהו... זה כמו מונופול שאומרים שיש לבזק!!! (תקראו ותראו כמה זה הגיוני) הם היחידים שיכולים לשדר פוקמון, ולכן מה אכפת להם אם הם יתחסו אלינו ככה, ולא ישדרו את הפרקים, כי אין לנו אפשרות אחרת, אין לנו ערוץ אחר שאפשר לראות את זה בו!!! דרגונייט

סברינה יפה נכון ואש מטומטם

אני מגיב על הקטע של ערוץ שש נפל על הראש מי שכתבה את זה באמת צודקת אש סתום אש אידיוט ומפגר האידיוט פשוט לא קולט מי האיש הזה האבא של סברינה והאיש עצמו צועק עליו כמה סתום אתה יכול להיות ואש המטומטם לא מבין עד הרגע שהוא אומר לו או מגלה לו אני כבר לא זוכר בקיצור אש קאצ`ם גבירותי ורבותי אידיוט הוא רוצה להיות מאסטר אבל כל הדרך שלו הוא לא תופס פוקימון אחד היה לו פריימיפ שנתן בגלל שביקשו ממנו, היה לו בטרפרי אבל האידיוט משחרר אותו-למה לשחרר שיקח אותו ויחזיר אותו עוד כמה שנים! היה לו סיכוי לתפוס זובאט אבל לללאאאא......הוא חייב לשאול פרופ` אחד מפגר אם הוא בסדר, במקום לנסות לתפוס קלפרי נדיר הוא מקשיב לעצה של פרופ` מכוער ואומלל ``לא אל תלכוד אותו``...הוא היה יכול לתפוס ווידל אבל האידיוט פשוט מניח לסמוראי אחד הומו להפריע לו ובמקום לבעוט בהומו על המקום הוא מניח לווידל להימלט אש קאצ`ם-פלא שיגיע להיות מאסטר ופלא שמיסטי בכלל תתאהב באידיוט ועוד תתחתן איתו בסרט האחרון לתגובות [email protected] כליל רגב

למעלה