ערוץ 24

DJ Dawn

New member
ערוץ 24

היום התחילו השידורים של ערוץ המוסיקה הישראלי! את השידורים הם פתחו עם רמי פורטיס ו"רד מעל מסך הטלוויזיה שלי". סוף סוף תקווה למוסיקה הישראלית! וגם אמורה להיות תוכנית אייטיז- כמו שניתן לקרוא פה.

alpha80

New member
נו, שיהיה במזל

אולי ככה המוסיקה הישראלית תצבור תאוצה סוף סוף ותצא מתרדמת החורף שלה בה היא שרוייה למעלה מעשור.

DJ Dawn

New member
מסכימה...

אי אפשר לפתוח רדיו. הכול ממש זבל. מהבליינים ועד לדורבנים דרך בלבלי אותו ואני קצת משוגעת. הדבר היחיד שעושה לי טוב כיום במוסיקה הישראלית זה עברי המלך.

alpha80

New member
מסכים.....

עברי לידר וגם קצת ריקודי עמבה בשביל קצת שמח.

DJ Dawn

New member
לאאאאאאאא! בעעע...

טיפקס עם השנים רק יורדים מטה מטה. פעם הם היו חדשניים והמלים שלהם היו מצחיקות וחמודות בעיניי. האלבומים האחרונים? פשוט נפילה.

alpha80

New member
אבל תסכימי איתי ש

טיפקס היא בין הלהקות הישראליות הבודדות שלוקחות הכל בקלות, המוסיקה שלהם שמחה וחסרת יומרות פלצניות, מה שיש להרבה אמנים אחרים, כי לי נמאס מכל מוסיקת הדיכאון הישראלית, נראה שהאמנים כותבים בכוונה מוסיקת דיכאון כדי להיות בטוחים שישמיעו אותם בימי זכרון ואסונות.

DJ Dawn

New member
אבל תסכים איתי ש ../images/Emo8.gif

יש הבדל גדול במלים שהם כתבו בניינטיז (שירים כמו "יש לי חברה") לעומת המלים הנמוכות בהן הם משתמשים עכשיו ("דיסקו מנייאק"). ו...אתה צודק לגמרי. יש אומנים שכותבים בכוונה ל"מוסיקת פיגועים" ויש כאלו שכותבים שירים מפגרים לגמרי כדי שיהיו שירי חתונה ("החתן שם לכלה טבעת" או משהו בסגנון. אתה בטוח מכיר את זה- שמעתי את זה בשתי חתונות).

pimpf

New member
בינתיים אני רואה שהם

שמים שם די הרבה מוזיקה "ים תיכונית"
או שזה סתם המזל שלי...

Yaronimus

New member
בינתיים ראיתי שמהקליפים הראשונים

הראו מוזיקת ערסים. מה עם פינה לרטרו ישראלי מהשמונים? יש? נראה את משינה ומינימל קומפקט וכו'.... אגב, הקליפים שראיתי מהתקופה ההיא של משינה ממש מזכירים מבחינת הלבוש שלהם את הקליפים של דפש ושאר הניו וויבים, רק פחות "שיק"...

alpha80

New member
בהחלט התחלה מאכזבת

כנראה שרק במוסיקה ה"ים תיכונית" משקיעים בוידאו קליפים מהממים, שבו רואים את הזמר יושב בחוף הים כשמאחוריו הגלים מתנפצים לסלעים ואת שערו מתנופף ברוח בסקסיות...

למעלה