ערוץ 2 באינטרנט

טל ר

New member
ממש לא

כאשר אתה מעתיק *תוכן* ממקום אחר, עליך לספק לינק למקור. כאשר אתה מעתיק קישור ממקום אחר, מספיק הקישור. בדיוק כפי שכאשר אתה מחפש ב-google, מוצא אתר ומקשר אליו, אין צורך להוסיף קישור ל-google.

ספיר19

New member
האם זה עוד עובד בבקשה תענו

תודה מאוד נהנתי מזה אתמול אבל היום משום מה זה כבר לא עובד לי האם עצלכם זה עוד עובד?

gozala

New member
הצבע עם החץ על הקישור ../images/Emo9.gif

מבלי לפתוח אותו ו"הוספה", הוא יופיע במועדפים כ"ערוץ 2".

YaelSF

New member
אם כבר אז כבר - מישהו מכיר תוכנה של

video ripper

depechemode

New member
אהה

אז קודם כל ריפ זה כשאת לוקחת דיסק או DVDוממירה את הקבצים לפורמט דיגיטלי שהמחשב יוכל לקרוא מה שאת צריכה זו תוכנה שתשמור את הstreaming video באיזשהו קובץ על המחש.. רצוי AVI והנה מצאתי לך אחד, ועוד מהאוניברסיטה בחיפה!

YaelSF

New member
זה בדיוק מה שאני צריכה, תודה ../images/Emo70.gifאבל

לא ראיתי שם אופציה של Installation program

depechemode

New member
אוקי עכשיו שמישהו ימצא לי HBO!

באמת! אני מת לראות קצת quality tv, כזו עם רוצחי מאפיה ואסירים בארץ עוץ אין לי כייבל :\

zoti

New member
יש את כל הסופרנוס בקאזה.

כל מה שיש בHBO יש בקאזה. אישית אני יכול לספק לך את פרקים 1-5 של ALI G

zoti

New member
כמו שאמרת

רק פורנו. אבל יש לי גם כמה סרטים. אני לא משקיע הרבה זמן בלהוריד את הסרטים האחרונים מכמה סיבות: 1. רובם חרא 2. צריך להוריד אותם 3. אני לא אוהב לראות סרטים על המסך של המחשב אז צריך להמיר אותם כדי שאפשר יהיה לראות אותם בדי וי די וזה לוקח הרבה זמן ולא תמיד מצליח. 4. אני אוהב את החוייה הקולנועית וחושב ששוה לשלם בשביל סרט טוב. אחד הסרטים האחרונים שהורדתי היה "הפסנתרן" שהכנתי ממנו עותק וידאו במיוחד בשביל סבתא שלי.

Doctor Evil

New member
ימותו כל גולשי האינטרנט המהיר....

כבר ויתרתי על להוריד משחקים/סרטים. סתם בזבוז זמן. במיוחד בקזאא, שם אי אפשר לדעת בבירור מה אתה מוריד. לקח לי איזה שלושה ימים להוריד משחק, שבסוף התברר שהוא היה משחק אחר עם השם של המשחק שרציתי.

depechemode

New member
יש תוכנה שמאפשרת לך לעשות

preview לסרטי ה- AVI כך שתדע מה אתה מוריד לפני שההורדה מסתיימת לא זוכר איך זה נקרא אבל אם תוריד את kazaa liteתוכל למצוא את זה בים העזרים

Doctor Evil

New member
אני יודע

יש עוד שיטה לראות את מה שאתה מוריד. אבל דיברתי על המשחקים.

depechemode

New member
אני מסכים איתך לגבי הסרטים

בזמן האחרון לקזה באמת יש ריפים גרועים והסרטים האחרונים באו בדיקואדינגXVID שזה מין open source ל- DIVX אני אגב קניתי מסך שחור שטוח 19 אינצ' רק בשביל לראות את הסרטים על המחשב מהמיטה ( אני שוקל לקנות פרוג'קטור ולהקרין את זה על כל הקיר).. כל מקרה ...לפני כמה חודשים, חבר שלי הביא לידיתי אוצר באינטרנט! שם כל קובץ אפשרי נמצא, ויש אפילו requests אני מדבר על ה- newsgroups ובינתיים יש לי מעל 1000 אלבומים מלאים של MP3 באיכות מעולה! אותם אני צוב לאוטו ולכל החברים, אני ממליץ בחום לכל שוחר מוסיקה. קניתי לפני שבוע נגן MP3 hard drive based עם 20GB של מוסיקה!! < בערך 330 אלבומים > אני ממליץ בחום! ההנאה לא תאומן וזה פחות מ-300 דולר! קוראים לזה nomad zen

למעלה