ערוץ 10

TheSuperman

New member
ערוץ 10

היי כולם.. עכשיו סיימתי לראות את התוכנית בערוץ 10 שהציגה היום את הצניחה החופשית. אני יושב בבית עם דמעות בעיניים כי אני כל כך מתגעגע.. רק עוד שנה אני אוכל לצנוח שוב כי אני אחרי תאונת צניחה 2 דברים לי לפורום זה: 1. תשמרו על עצמכם ואל תקחו סיכונים לא מחושבים. 2. שאלה: אני בעל רשיון זמני (18 צניחות) אחרי שנה מה אני צריך לעשות כדי לחזור לצנוח? תודה מראש סופרמן :)

OhadNir

New member
תהיה בריא...

היי סופרמן. קודם כל החלמה מהירה ושלמה! אח"כ קח אישור מהרופא שאתה אכן בריא. אח"כ בוא למועדון, דבר עם המדריך הראשי (ואיתו בלבד) ותראה מה עושים כדי לחזור לאויר. יש כנראה 2 אפשרויות: יום רענון שיכלול שעורי חרומים, הטסת חופה, התנהגות במטוס ונפילה חופשית, כשבסיומו תבצע צניחת רענון עם מדריך. אחריה יחליט המדריך אם אתה יכול לצנוח באופן עצמאי עד לקבלת רשיון A. אופציה ב´ קצת פחות נעימה וקצת פחות זולה- לבצע את הקורס או חלק ממנו מחדש. יותר סביר להניח, מניסיוני, שתצטרך לבצע את אופציה א´, אבל גם אופציה ב´ היא ריאלית בהתחשב בניסיון שלך ובכך שעדין אין לך רישיון A. בכל אופן, אני בטוח שתהיה מוכן לספוג את העלויות כדי לחזור למקום המדהים הזה. "...For once you have experieced flight you will walk the earth with your eyes skywards...for there you have been and there you wish to return..." לאונרדו דה וינצ´י, מקום 2 ב-freefly אליפות העולם, דצמבר 1643.

ocs

New member
איך נפצעת?

להיפצע בצניחה השמונה עשרה שלך זה טראומה לא קלה בעיקר משום שאתה אומר שאתה מושבת לשנה. אולי תספר מה קרה כך כולנו נלמד? החלמה מהירה

rbagg

New member
איך Superman נפצע ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא כ"כ מסתדר לי. Spiderman-> אני עוד יכול להבין (אולי גם Superwomen בלי להיות שוביניסט...) אבל Superman?! - הולך ופוחת הדור. רועי

oferbar

New member
ככה זה קרה

יום אחד סופרמן ריחף מעל מטרופוליס בשעמום. כל הרשעים היו בכלא ולא היה את מי להציל. לפתע ראה את וונדר-וומן משתזפת בעירום על החוף. "אולי ארד לאיזה חטוף" חשב לעצמו, "ולפני שהיא תרגיש, כבר אסתלק משם". חשב וכך עשה. "וואו, מה זה היה?!?", קראה וונדר-וומן בהפתעה. "לא יודע, אבל מה זה שורף לי בתחת!!", אמר איויזבל-מן...

80s girl

New member
צודקים

סליחה שאני נשמעת כמו סבתאלה, אבל בדיוק מעירבוב של המשקה עם אלכוהול מזהירים רופאים, זה מאוד מסוכן, ובקשר לזה שתמיד שמראים בטלוויזיה צניחה חופשית אז זה על לוח, זה באמת די מצחיק, כמו בפרסומת למבצע של קוקה קולה שהיתה בקיץ, אומרים "אתה יכול לזכות בצניחה חופשית" ומראים ברקע איזה מאסטר מסתובב על לוח, זה כנראה יותר פוטוגני מטנדם ....

למעלה