ערוץ 10 עכשיו!

מנהל ../images/Emo41.gif

צריך להפסיק את הנעיצות האלה. זה פשוט סיוט! הן דוחפות שירשורים אחרים (לא פחות מעניינים וחשובים, אם לא יותר) לעמודים קודמים. מה גם שככל שהשירשור גדל (וכידוע הוא לא מתכווץ לפני שהוא מגיע ל-100 תגובות) הוא תופס יותר ויותר מקום בעמוד, והודעות חדשות, או כאלה שמוקפצות, נשארות בתחתית, ולא זוכות ליחס ותשומת לב. אני מבקש שלא תהפוך את הפורום לדיקטטורה. תן לכל אחד להחליט לבד מה הוא רוצה לקרוא ועל מה הוא רוצה להגיב. תודה.

תשובה

השיקול אילו הודעות יופיעו כנעוצות הוא שלי ושלי בלבד. הודעות נעוצות הן הודעות שחשובות לטעמי לכל חברי הפורום כמו ההודעה הזו. שבה ישנו סיפור שמאוד חשוב לכל אחד מחברי הפורום. בנוסף הודעות מעניינות בעלות תגובות רבות או נושאים מעניינים ננעצות ללא קשר למחבר שלהן. יש לציין הודעה יכולה להינעץ מקסימום ל 48 שעות ואז אין אפשרות לנעוץ אותה יותר ולכן אני מבצע רוטציה ונועץ מספר רב של שרשורים מדיי יום. לנעוץ הודעות גורם לאנשים שלא שמו לב להודעה מסויימת להתייחס אליה ולהגיב כך שאם ישנם מספר רב של הודעות ביום אחד ואחת מההודעות מאוד חשובה אך בגלל העומס הרב אנשים לא שמו לב אליה הפתרון הוא נעיצתה. בנוגע לצורת הצפייה בפורום. לידיעתך אלי בצד שמאל של המסך ישנו כפתור "אופן הצפייה" שעל ידי שינוי מספר מאפיינים יכול להקל עלייך את השיטוט בפורום. כך תוכל ליצור מצב שכאשר יש 10 תגובות מינימום לשרשור הוא יוסתר. המאפיין שקשור לשאלתך הוא "הסתרת שרשורים אני מצרף תמונה שתבין על מה מדובר. הפורום אינו דיקטטורה ולהבא אנא שלח מסר לפני שאתה יוצא בהצהרות שכאלו או לפחות תבדוק מה אתה יכול לעשות כדי להקל עלייך את הגלישה בפורום. תודה בנו.

למעלה