ערוץ 10, הרגע

hungry penguin

New member
ערוץ 10, הרגע

* פרצו לבתיהם\משרדיהם של ארבעה אנשים שהחזיקו בקלטת שמפלילה את ראש אגף החקירות מזרחי - כולל איילה חסון, כתבת הערוץ הראשון. * עדנה ארבל גם מעורבת, ולא במפתיע. * נזכיר שלפי מבקר המדינה מזרחי וארבל מסרו לאהוד ברק לפני הבחירות של 99, תמלילים של ציטוטים (לא חוקיים, ככל הנראה) של אישים פוליטיים (ביניהם נתניהו וליברמן) * עוד נזכיר שהחשוד העיקרי בהדלפה של פרשיית בניו של שרון למערך ולתקשורת הוא לא אחר ממר מזרחי. ואיך יוצאים מזה? צריך חקירה מגוף שלישי, שאינו מקושר לפרקליטות ולמשטרה - הלא הוא השב"כ. אבל פה יש בעיה. כשרובינשטיין, למשל, ביקש שאיש שב"כ יחקור את ההדלפה שמוזכרת לעיל, הגישו מזרחי וחבורתו עתירה לבג"ץ נגד כך. ומי יושב בבג"ץ? אלו שאישרו לטיבי ולבל"ד לרוץ לכנסת, בניגוד להחלטת וועדת הבחירות. מה נותר לאמר? דמו-דמוקרטיה.

ראליסט

New member
הייי...

חשבתי לתומי שהתקשורת היא שמאלנית ועויינת... איך יכול להיות שמתפרסם ע"י התקשורת הכתובה ("מעריב") והאלקטרונית,סיפור,שיכול להפליל אנשים במשטרה שחותרים כנגד חקירת שרון ובניו??? מה-התקשורת יוצאת עם סיפור פלילי נגד השמאל....????? מוזר... רק לפני כמה ימים,כשיצאה עם הסיפור על החשדות כנגד שרון,חגגתם פה והוכחתם,שהיא מנסה להפיל את שרון. איזו צביעות מגעילה....!!!

hungry penguin

New member
טוב, מעריב זה קל

בערוץ 10, הם כל הזמן אמרו שזה סתם ספין של הליכוד כדי להגיב על החקירה נגדם. הם גם לא ציינו שמזרחי מעורב בשתי המקרים האחרים שציינתי (הדלפת הפרשה שרון-קרן לתקשורת ולמערך, מסירת תמלילים של שיחות בין אנשי ימין לאהוד ברק). זה לגבי ערוץ 10. ערוץ 1 למיטב ידיעתי לא הזכיר את זה אפילו. בערוץ 2 לא צפיתי, ואני אשמח אם תיידע אותי. לגבי מעריב - אני רק אזכיר לך שגם את אבנרי שחטה אותה החבורה, ואין ספק שהוא זז ימינה. עדיין יש כתבי שמאל בשפע, אבל לא חסרות שם כתבות אנטי-ממסדיות.

ראליסט

New member
לפחות...

פתאום אפילו אתה מודה שלא כל התקשורת הכתובה,היא שמאלנית,אלא שיש גם תקשורת כתובה ימנית-יפה,זו התקדמות. אבל ביננו,האמת היא,שכל מה שהתקשורת תפרסם נגד הימין,יהפוך אותה ל"שמאלנית" בעינך.ברגע שאותה תקשורת מפרסמת משהו כנגד השמאל (כמו עכשיו-הפרשה של חשדות כנגד מצנע באשר למעורבותו בעניני בנייה בשכונה בדרום חיפה),אז אתה מקבל את דבריה כלשונם! דו פרצופיות וצביעות!!!

למעלה