ערוץ 1 ו-2

ערוץ 1 ו-2

האם עוד קיימת האפשרות להתחבר דרך הכבלים רק לערוצים 1,2 ? פעם חברת הכבלים היתה מחויבת לספק את האפשרות הזו בחינם. מישהו יודע מה המצב היום?

אילנית03

New member
לפני 4 שנים

כשהגענו למודיעין ביררנו עם משרד התקשורת והוט באו וסידרו לנו את ערוץ 1 ו2 אני חושבת שגם היום הם מחוייבים לזה ואסור להם עם אני לא טועה לגבות כסף

אילנית03

New member
עם זה ככה אז אני כמעט בטוחה

שמתי שהוט באים לנתק הם מחברים אותך לאופציה לראות ערוץ 1 ו 2 אנחנו גם בדרך להתנתק מהם

cr

New member
הם מחוייבים להחזיר אותך למצב

הקודם.. וזה אומר שאמורה להיות לך אפשרות לצפות

Angel972

New member
אתמול בדיוק ...

אתמול התנתקתי מהכבלים, הייתי מחובר אליהם מהיום הראשון שעברנו למודיעין הם חיברו את הפילטר, ואני קולט ערוץ 1 ו 2 בלי בעיה. אם תתחברי ליס - ואז תזמיני אותם, תשלמי על הזמנת הטכנאי.

Angel972

New member
רצו להעלות את המחיר

לסך של 250 ש"ח, כולל התחייבות לשנתיים אמרתי תודה רבה והתנתקתי אני מחכה לראות את המבצעים שהוט ויס יוציאו לקראת פסח אמרו לי ששווה לחכות. ממתין ...

BenjiMan

New member
כן שמעתי ש...

יתנו במתנה מצלמה דיגטלית של קנון...נדמה לי את ה 350 ...
ב.

Angel972

New member
רצו לתת את ה D70S אבל אף אחד

לא היה מוכן לקחת ... אז החליטו לתת משהו יותר איכותי ... אני חושב שבסוף בחרו ב 350D ...

ורדה 1

New member
לא צריך לחכות למבצע רק צריך ללחוץ עליהם... אנחנו עברנו להוט לפני כחודשיים אחרי לחץ מסיבי עליהם בעניין המחיר. באמת שאני לא יכולה לפרסם כאן את מה שהצלחנו להוציא מהם...

Angel972

New member
אבל את יכולה לשלוח לי במסר ../images/Emo8.gif

אגב בחברת יס מציעים : חבילת בסיס חבילת ילדים + 3 חבילות לבחירה 2 ממירים + עינית תשתית לאינטרנט 1.5 מגה שימו לב ... 219ש"ח

למעלה