ערוץ סדרות חדש

Elad 27

New member
ערוץ סדרות חדש

שלום, פתחתי עצומה בכדי להביא ערוץ חדש וניסיתי ליצור קשר עם חברת YES על מנת שתיבדוק אותו כמו שחברת הכבלים HOT בודקת ואיני מצליח ! בפורום בוואלה - אין אפשרות. בפייסבוק - פירסמתי את ההודעה ומחקו אותה לאחר דקה אחת בלבד ! יש אמצעי אחר ליצור קשר עם חברת "יס" בנושא ערוצי סדרות שלהם/ערוצים לרכישה ? * יש מנויה ומנויים של הלוויין שחתמו על העצומה ומעוניינים שגם Yes תביא את הערוץ, אולם עושה רושם של אדישות מצידם. אותה מנויה סיפרה לי שפנתה מספר פעמים אליהם כדי שיירכשו/יבדקו [ובכך יתייחסו לעצומה ולפנייתה כמנויה] את הערוץ ולא מתייחסים [לא זוכר מה היא אמרה לי שענו לה או שלא אמרה לי!]. יש אפשרות להעביר את העצומה מכאן לחברת YES ? אשמח לתשובות על שתי שאלותיי ושבוע מצויין ונעים.

LeRanch

New member
צור קשר דרך האתר

דרך פה - https://secure.yes.co.il/Secure/ContacrService.aspx דרך כאן לא נראה לי שאפשרי להעביר את העצומה כי אנחנו לא פורום רשמי ואין לפורום קשר לחברה (מלבד אסף שגולש פה ועובד ב-yes). וסתם מהתעניינות - באיזה ערוץ מדובר?

Elad 27

New member
תודה רבה רבה על הקישור !!!

היי, תודה רבה על הקישור וההסבר על הפורום והקשר עם חברת "יס" [לא קיים] ! מדובר בערוץ טלנובלות בינ"ל שמשדר למעלה מ-100 מדינות בעולם. הערוץ נקרא tlnovelas ושודר בהצלחה כלל עולמית בארה"ב, דרום אמריקה ,אירופה, קנדה ,יפן, ניו זילנד ועוד ... הערוץ שייך לענקית הטלנובלות הגדולה בעולם Televisa [מומלץ לעשות על ההפקה הזו "גוגל"!] והטלנובלות של ההפקה הזו משודרות בהמון מדינות מחוץ לאמריקה הלטינית ובלי קשר גם לערוץ הנ"ל !!! הוא משדר 6 טלנובלות מקסיקניות מדי יום ["טלוויסה" הינה הפקה מקסיקנית] והמון צופים של ערוץ ויוה ו-ויוה פלוס [המחודש מ"ויוה פלטינה"] מבקשים אינספור טלנובלות חדשות וישנות של ההפקה ומגיעות אלינו כמות מצומצמת של חדשות וחוזרות ! אספתי נתונים על הערוץ יחד עם מעריץ טלנובלות מקסיקניות כמוני שבקיא ביותר בתחום ובעצם החלטתי להרים את הכפפה בנושא ולנסות להביא ערוץ טלנובלות חדש לישראל עם המון תכנים עשירים שעליו צופי הטלנובלות בישראל ישמחו לשלם וזה עוד בלי שידור יומי של 6 טלנובלות חדשות : 1. טקס פרסי טלנובלות יוקרתי ושנתי של ההפקה בשידור ישיר [Premios TVyNovelas] שהתקיים בראשון שעבר [26.2] באקפולקו מקסיקו [אחד המקומות היפים והמרהיבים ביותר לאלו [הישראלים] שעשו טיול לדרום אמריקה!!! 2. תוכנית ראיונות עם כוכבי הטלנובלות הגדולים והשחקנים והשחקניות האהובים והמוכרים. 3. מאחורי הקלעים של הטלנובלות הפופולאריות והמוצלחות ממקסיקו ומבית היוצר של אימפריית הטלנובלות "טלביסה". 4. ערוץ מוזיקה לטינית [שאינו קיים בארץ] ונקרא Ritmosom Latino עם מיטב האמנים הלטינים והאהובים [ג'ניפר לופז, ריקי מרטין ,אנריקה איגלסיאס, לוסרו ,טליה, ג'נקרלוס קנלה ,אלחנדרו פרננדס ,להקת Camila, אלחנדרה גוסמן ,אלכסנדר אצ'ה, אלכס אובאגו ,דייגו טורס, אלחנדרו סאנס ,דויד ביסבל, לאורה פאוזיני ועוד רבים וטובים!!!]. הערוץ "ריטמוסוןן לטינו" מגיעה בחבילת בידור כאשר בראש ובראשונה נמצאות הטלנובלות המקסיקניות ! כול הפרטים למי שמעוניינת ו/או מעוניין - בעצומה, צירפתי שלושה קישורים [עצומה, קישור לאתר הבית של ערוץ tlnovelas וקישור לאתר הרשמי של ערוץ המוזיקה ritmoson latino] !
בנוסף צירפתי להתרשמות, תמונה מאחת הטלנובלת המצליחות של ההפקה שגם הפרומו שלה נמצא בממוזער מתחת לעצומה ושמה Abismo de Pasion [תהום של אהבה] שקוצרת הצלחה והפרקים הראשונים שלה זכו לרייטינג מכובד של 25.6%
מצטער על המיני מגילה ...פשוט שאלת באיזה ערוץ מדבר והשבתי עם פרטים [גם למי שמנוי ל"יס" ומעוניין שהערוץ יגיע, יבין באיזה ערוץ מדובר או יותר נכון תבין ...למרות שיש לא מעט בנים שחתמו על העצומה ואני מכיר!].
שוב תודה רבה על הקישור ואמלא את הפרטים שלי יחד עם פנייתי על ערוץ tlnovelas ואשלח לחברת Yes בתקווה שישיבו לי [מהר או מתישהו] !
שבוע טוב,
אלעד

למעלה