ערוץ!כל גולשי הפורום מתבקשים להכנס

impale

New member
ערוץ!כל גולשי הפורום מתבקשים להכנס

מדובר כאן בלא אחר מאשר פתיחת חדר צ'אט לפורום זה שם תוכלו לשאול כל שאלה בנושאים: יוגיהו-הסדרה -יוגיהו-המשחק -כל דבר שתרצו (שלא יגרום למעצרי) תוכלו לדבר שם על כל נושא שתרצו..גם שקשורים לפורום וגם שלא ותוכלו לדבר עם מספר אנשים בו זמנית ובנוסף תוכלו לקבל תשובות מהירות יותר מהמנהלת (יסמין) כדי להכנס בצורה הבסיסית לחצו כאן
irc://irc.co.il/YugiOh אם אתם רוצים להתחבר דרך תוכנת צ'יטוט: מה צריך לעשות?תחילה רצוי להשתמש באחת מתוכנות הצ'יטוט הנחמדות ביותר הפשוטה אך הנוחה ביותר היא mirc את התוכנה ניתן להוריד ב www.mirc.com ללא חשש לוירוסים טרוינים וללא תשלום (יש גרסאות כמו ספיד בוט ומיולז סקריפט אבל אני מעדיף תמירק הפשוט...) ברגע שתכנסו תתבקשו למלא פרטים וכך תעשו לאחר מכן יהיה לכם חלון לבן כשבתחתית הדף שורה לבנה כתבו שם את הקוד הבא: server irc.co.il/ עכשיו אתם בשרת וכנראה שהשרת יכניס אתכם לערוץ הראשי (עברית) ולערוץ טריוויה באחד מהם פשוט כיתבו join #yugioh/ ואתם התחברתם דרך המירק! ברוכים הבאים! נשמח לראותכם בהקדם האפשרי!

Cagome chan12

New member
להלהלה~!../images/Emo15.gif

אמאמ. ישלי מחשב עילג, אז אולי הוא יצליח להכניס אותיP= ו... ח"ח על הרעיון!^_____^

impale

New member
תודה רבה.

האמת שכשהודעתי על זה למנהלת הפורום הסתבר לי שהיא כבר חשבה על הרעיון לפני.. בכל מקרה לאלו ששאלו למה לא החדר של תפוז? האמ שם יש את היכולת לקדם ולהשתיק לפי רצון ואפשר להכניס כל מיני משחקים לדוגמת טריויה ומשחקי לוחמה אבל ללא מצב גרפי

impale

New member
מזאת אומרת?

מה זאת אומרת לא עובד טוב? אני בעברי חסר החיים ביליתי שנים רבות במירק ואולי אוכל לעזור :O

impale

New member
אוקי

לל אנוכי נחמד ולמרות שמשעמם לי כרגע במירק והמירק מעייף לי את המחשב אני מחובר כל היום ! (רק אנשים תפנימו שיכול להיות שאני בכלל לא אהיה מול המחשב והניק שלי ישאר שם ^^")

impale

New member
יסמין ^^?

להרבה אנשים יש בעיה להוריד מירק *עצלנים ^$&%^*%** אולי תתני כאן לינק ישיר לחדר :O?

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif מדריך מקוצר למתקשים:

בלי מירק לא ניתן להכנס לערוץ. כל שעליכם לעשות הוא להוריד מירק או מיולז (מיולז זה מירק, רק עם תוספות של סקריפטים). מצ"ב שלושה קישורים להורדה ישירה של מיולז, אין צורך להוריד הכל, אלא רק אחד. - מדובר בקובץ ששוקל פחות מ-5MB. לאחר ההורדה, הכנסו לקובץ ה-exe וההתקנה תחל. את המדריך הבא כתבתי למיולז, מדומני שבמירק ישנם מקצת שינויים לא קריטיים.
איך מתקינים? יופיעו לפניכם שישה מסכים, בחלקם יש ללחוץ Next ועל חלקם יש להסכים וללחוץ Yes. אם אתם לא מרגישים בטוחים ואתם נמנעים מלהתקין דברים במחשב, מומלץ לקרוא את הדברים שמובאים, מובהרים ומוסברים שם. כעת, משההתקנה נסתיימה, הקליקו על הקישור הבא:
irc://irc.co.il/YugiOh מסך המירק יפתח בפניכם ואתם תהיו בערוץ (חדר צ'אט) YugiOh# שבסרבר (שרת) Irc.co.il.
קביעת ניק, רישומו ובמקרה שכחה: לשינוי הניק שלכם, רשמו את הפקודה הבאה בשורה התחתונה ביותר:
/nick moo​
במקום moo הקלידו את הניק הרצוי, וכעת לחצו על Enter. וודאו שהניק שלכם השתנה לניק הרצוי. אם הופיעה לכם הודעה שיש לאמת את הניק, סימן שהניק תפוס ע"י משתמש אחר, ותאלצו לשנותו. כעת, מכשבחרתם את הניק שמועדף עליכם ואתם מחוברים בו, כל שנותר לעשות הוא לרשום את הניק, בכדי למנוע את השאלתו (גניבתו, מה שתרצו):
/ns register password email​
במקום password הקלידו סיסמה, ובמקום email הקלידו אימייל.
שימו לב: מייל לאישור הניק ישלח למייל שתקלידו, ולכן אם תקלידו אימייל מפוברק, זה לא יועיל. זהו, אימייל נשלח אליכם. הכנסו אליו, ועקבו אחר ההוראות שבו. מעכשיו, בכל פעם שתתחברו למירק, תתבקשו לאמת את הניק באמצעות הסיסמה שבחרתם. אל דאגה, במקרה ושכחתם את הסיסמה לניק, הקלידו את הפקודה הבאה:
/ns sendpass nick email​
במקום nick הקלידו את הניק שאבדה לכם הסיסמה אליו, ובמקום email הקלידו את האימייל.
מעבר בין ערוצים יתבצע על-ידי הקלדת הפקודה:
/j room_name​
החליפו את room_name בשם הערוץ הרצוי. זהו, סיימנו. מקווה שהייתי לעזר.
יש שאלות?

impale

New member
^^

ח אני אפעם לא רושם את המייל ~~ אבל יש לי אותס ססמה בתפוז בוואלה ובמירק לא יעיל אבל לא נורא ^^ ואנשים אם לא תבואו לבקר במירק אני אבוא לבקר אתכם =)

impale

New member
קראו אותי !!!!!

קודם כל הינה דרך כניסה מהירה ללא צורך במירק.. לחלק מכם זה לא יעבוד.. זה שואל שאלה להסכים לו.. http://irc.co.il/chat/index.php?room=yugioh בנוסף למתקדמים יותר שהמירק הרגיל משעמם אותם : http://mulezscript.cjb.net-כשאני הייתי מתחיל השתמשתי בזה

למעלה