ערוץ הקבוצות

g i l 1 7 8

New member
למה לא?

אם עושים סדר מבחינת כמות קהל אז לדעתי זה הולך כך? 1) בית"ר 2) חיפה 3) מכבי ת"א 4) הפועל ב"ש להיות ברביעייה הראשונה של כמות קהל בארץ זה קבוצה גדולה ( ...ומשעממת) ואל תגיד לי שלהפועל ת"א יש יותר קהל כי זה לא נכון

SilverStar1

New member
צודק

רק שלמכבי ת"א יש יותר קהל מחיפה.. אולי לא בהרבה אבל יותר. סתם דוגמא: בשכבה שלי ,בה"ס בב"ש, יש עשרה אוהדי מכבי ת"א לעומת 3 או 4 אוהדי חיפה.

מוצארט

New member
דווקא לי נראה

שלמכבי ת"א, יש את הכי הרבה אוהדים בארץ, אח"כ בית"ר, ואחריה, מכבי חיפה.

blueman1

New member
אני דווקא מסכים איתך

להפועל באר שבע יש המון אוהדים וראינו חלקם במשחק גמר הגביע בשנה שעברה שהגיעו לרמת גן 15000 צופים באר שבעיים.

AnakondA1

New member
*20 אלף...

רוב אוהדי הפועל ת"א הגיעו לאחר ההצלחה בגביע אופ"א.. אבל למרות שנוספו להם המון אוהדים עדיין לנו יש יותר מהם זה בטוח הוכחה לכך אתם יכולים לראות בזה שמתחילת העונה שודרנו רק פעם אחת מחוץ ל"שלם וצפה" וזה אומר משהו על מספר האוהדים...

מוצארט

New member
אולי כן ואולי לא...

בגביע, כל אוהדי הטלביזיה יצאו מהחורים, ולכן ראית 15 אלף בר"ג. בקשר ל"שלם וצפה" אני יכול לחלוק עליך. זה לא מדד.

AnakondA1

New member
אוהדי הטלוויזיה גם נחשבים

אוהדים,בכל זאת הם בין אלה שמזמינים את "השלם וצפה" וזה מדד כמו שרייטינג בטלוויזיה הוא מדד! נ.ב : היו 19-20 אלף בר"ג!!

blueman1

New member
בקשר לאופיר חיים

קראתי היום בעיתון שיכול להיות שיש לו פריצת דיסק בגב ולכן הוא יעדר תקופה ארוכה. אני מקווה שזה לא נכון

למעלה