ערוץ המזה"ת

ranatz

New member
ערוץ המזה"ת

השר הנאור אריאל אטיאס דורש מיס והוט להסיר את ערוץ המזה"ת כדי שלא יגרום ליהודים כשרים להתנצר. המשמעות של הצעד המטורף הזה, אם יצליח, היא שאנחנו מאבדים את ערוץ הפוטבול החשוב ביותר שלנו. איזה מדינה חשוכה ופרימיטיבית. נראה לי שמצבנו לקראת העונה הקרובה הוא בכי רע. לא ברור איך נראה את משחקי ראשון בלילה שהם המשחקים המעניינים ביותר השנה ואם יורידו לנו גם את ההצגה הכפולה של ימי ראשון במזה"ת הלך עלינו... אני מתחיל לברר על צלחת לוויין (ואז כבוד השר יכול לקפוץ לי) או על צפייה דרך האינטרנט. אודה מאד לכל מי שיש לו מידע בנושאים אלו אם יוכל לשתף אותנו בעניין. אני נמצא כרגע בארה"ב ומתחילים להריח את העונה המתקרבת. הרבה תכניות ספורט עוסקות ב NFL , במחנות האימון, במצב הקבוצות ובמה לא. ורק במדינה המפגרת שלנו, נראה מעט מאד מהעונה הקרובה, במיוחד אם מזימת השר החשוך והפרימיטיבי הזה תצליח.

ih10

New member
אין סיכוי שמהלך כזה יצליח

את ערוצי הפורנו הם לא הצליחו להוריד אז ערוץ כזה? יש כאן חופש דת, אז הטיעון שלהם קצת בעייתי, חוץ מזה שערוץ שנמצא באפיק 109 אף אחד לא רואה אם הוא לא מחפש אותו מראש. בקשר לשאלה שלך על לווינים, ערוץ METV משתמש בלווין עמוס שבו גם YES משתמשים, מאוד יכול להיות שעם כל קופסא פשוטה והתחברות לצלחת של YES אפשר יהיה לקלוט אותו (לא ניסיתי את זה אף פעם)

c0g

New member
לא הפעם הראשונה

עד כמה שזכור לי, יש ב-YES ערוץ מיסיונרי לחלוטין, ולא הורידו אותו. מידי פעם איזה שר רוצה לתפוס תשומת לב וקופץ עם שטות כזאת, אבל הוא לא מצליח, כי זה לא חוקי למנוע ערוץ על בסיס תוכן דתי.

DEJ

New member
חופש הביטוי

אם זה כן קורה, נצטרך להתארגן מהר, יחד עם הערוץ, ולפעול בדרכים משפטיות למנוע את זה. נדמה לי שאכן יהיה קשה למדינה להגן על פעולה כזו של השר. חוץ מזה, בקצב שממשלות מתחלפות כאן, כשעונת הפוטבול תיפתח כבר יהיה שר אחר...

Yo-man

New member
אלוהים ישמור ../images/Emo67.gif

אני מאמין שההצעה הזו לא תעבור. קשה לי לראות את אמצעי התקשורת מאפשרים למשלה להחליט על התכנים המועברים דרכם. בטח לא בשם הדת. בכל מקרה, אם אנחנו רוצים לקחת חלק פעיל נוכל להכין עצומה עליה יחתמו כל שחקני הליגה והחברים פה בפורום ונשלח את העצומה הזו לממשלה, שיהיה לחברי הכנסת המאמינים בחופש הביטוי עוד כלי להשתמש בו בטיעונים נגד.

ofribecker

New member
שלחתי לMETV את המכתב הבא

I am a leading founder of the Israeli Football League IFL. We heard that some Israeli government members (Ariel Atias et al) are taking an initiative intended to shut down METV broadcasts in Israel. Regardless of the reasons any minister or politician may provide, the IFL and all its hundreds of participants stand together against this initiative, and support METV to continue its broadcasts in Israel. Sincerely Ofri Becker and all IFL participants​

Jerzet

New member
The letter

doesn't say why it is important to us not to stop the broadcasts from the station, we need to provide a reason... It just says 'don't stop the broadcasts'

Yo-man

New member
METV לא מתכוונים להפסיק את השידורים

זו הממשלה שלנו שעושה צרות. מה שעופרי שלח להם זו תמיכה והסבת תשומת הלב שלהם למהלך, שינקטו בפעולות מהצד שלהם (אם זה חשוב להם...)

Jerzet

New member
I know

but there should still be some elaboration...if there is one thing, and one thing only that I have learned in life, it's never underestimate the stupidity of people, including those at METV

ofribecker

New member
בכוונה לא רשמתי סיבה

כי למעשה יש רק סיבה אחת, ואני רוצה שמי שקורא יוכל להעלות על הדעת הרבה סיבות, לא רק פוטבול כי זה יותר אפקטיבי. פרט לכך, זה ליגת IFL, שהיא ליגת פוטבול שולחת את המכתב, אז ככל הנראה מי שיקרא יבין לבד למה. ואם לא, רק הרווחנו מזה.

למעלה