ערוץ הילדים פושע הוא ירד על דרגון ב

segev1989

New member
ערוץ הילדים פושע הוא ירד על דרגון ב

בול זי. עכשיו ראיתי השמינייה (לא שאני רואה קבוע במיקרה) והם הראו שמה ילד בן 15 שמשחק בדרוגן בול זי עכשיו אחי הקטן אמר לי שהוא כאילו איזה ילד בן 7 שגדל או משהו, ואז התחילו לרדת עליו שזה משחק לילדים בני 7. מזה!@$!#$#$@#$@##$@#%$%%^$&^*#$@$!@$!. ערוץ הילדים החליט להיות מגניב אז הוא קוטל את בודוקי ודרגון בול זי רק בשביל איזה כמה חברה , בשביל שהוא יהיה "מגניב". אני כל כך כועס אין לכם מושג!!!!!! זה כל כך מעצבן אותי אני יודע שאני לא הולך לשתוק על זה. מי איתי??????????????????????

6565

New member
ערוץ הילדים האלה...

הם כל הזמן יורדים על דרגון בול ואפילו אם זה לא מכוון.. תאמת, הם יורדים על דרגון אפילו בגלל שהם מדבבים כל כך גרוע!! אז תתרגל לזה.. אין מה לעשות

gokussj2

New member
אתה טועה...

כשיצפאן צועק במערכון "מוות לערבים" בתור דמות מסויימת ,זה אומר שהוא מתכוון לזה או שצריך לכעוס עליו? לא! כל הקטע שהוא בא להראות התנהגות של אנשים , אז אותו דבר בסירה הזאת באים להראות התנהגות ודברים אופיניים שגדולים אומרים לקטנים

ערוץ הילדים עשו את זה בכוונה

אבל זה לא בשביל לקלל את הסדרה זה היה בשביל הסידרה הזאת שקוראים לה השמניה

6565

New member
../images/Emo127.gifערוץ הילדים זה חרא

מה שאני מנסה להגיד שאפילו בגלל איך שהם מדובבים את דרגון בול (וכולכם יודעים באיזה רמה הדיבוב של ערוץ הילדים..) הם די יורדים על זה כאילו הם מתייחסים אל זה כאילו זה משהו לילדים בני 5.. או 7 כמו שהמכוער הזה מהשמינייה אמר..

gokussj2

New member
לא

תלמד לעשות הפרדה בין משהו שאומרים בסידרה מסויימת , שבא סה"כ להראות אופי של דמות , של איך מתנהגים אנשים מסויימים ומה הם אומרים , לעומת דעה של ערוץ הילדים. בלי קשר לזה ערוץ הילדים הוא לא זה שמדובב את הסידרה , אבל הוא זה שהחליט לקנות את הסידרה עם דיבוב מפגר כזה אז הוא לא פחות אשם מהמדובבים

6565

New member
אוקיי....

לא הבנתי ממש מה אמרת (בורות זה השם השני שלי..) ותאמת אני לא ממש יודעת איך להסביר מה שאני רוצה להגיד פה אז זה יוצא לא בדיוק כמו שאני רוצה שזה יצא...

gokussj2

New member
שורה תחתונה

ערוץ הילדים לא יורד על דרגון בול זי...

מ...

למה אתה חושב שערוץ הילדים הם אלה שיצרו את הסדרה?... ומה לעשות, תשלים עם העובדה שדרגון בול זי [לפי איך שמדובבים את זה בארץ, ואיך שגורמים לזה להיראות בארץ] נראה כמו משהו שלא מי יודע מה מתאים לנערים, ובטח שלא דבר מאגניב.

Angeldust1

New member
ערוץ הילדים זה חרא

מי רואה את זה בכלל??? השמיניה זה זבל אחד גדול יצא לי לראות פרק אחד ונגעלתי. הרעיון של הסידרה הזאת כל כך צפוי ומשעמם... ואפילו לא הגדירו שום מטרה רצינית לכל הפרויקט הזה עם ה8 ילדים. קיצר הדבר האחרון שצריך לעצבן אותך זה שטויות של ערוץ מפגר.

harar8

New member
אתה צודק../images/Emo45.gif

השמינייה זה סתם דפוק הכל שם שטויות וזה משעמם.

harar8

New member
אתה צודק../images/Emo45.gif

איכס השמינייה באמת סדרה מגעילה הכל שם שטויות ומשעמם.

harar8

New member
אופס../images/Emo4.gif

הייתי בטוחה שזה לא שלח את התגובה הראשונה.

למעלה