ערוץ הילדים ושאר ירקות...

Great Vegeta

New member
ערוץ הילדים ושאר ירקות...

ערוץ הילדים - האם מעבירים את DBZ בצורה הטובה ? האם לפי דעתכם ערוץ הילדים מעבירים את הסדרה בצורה הטובה ? *בואו נשתדל לא להתייחס לתרגום* לפי דעתי DBZ זוכה להרבה פחות צומת לב מאשר פוקימון קיבל כשהוא שודר, ל-DBZ מתייחסים כעוד סדרה רגילה ולא באופן שונה כפי שהתייחסו ל"פוקימון". אני חושב שמגיע ל-DBZ קצת יותר צומת לב, ואף יום שלם המוקדש לסדרה, ואם זכרוני לא מטעה אותי היה יום פוקימון בערוץ. בנוסף ערוץ הילדים הוסיפו לאתר האינטרנט שלהם פינת DBZ, האמת שהיא מתעדכנת בצורה סדירה אך הרמה מאוד ירודה ואווילית.

Brolly

New member
לדעתי הם מעבירים את זה די טוב

והילדים לא כל כך מתרגשים כי אלה הפרקים הראשונים כשיגיעו הפרקים עם הקרבות הגדולים המעריצים יבואו בהמוניהם...

king kazabubu

New member
צודק...

הם עושים לסדרה פרסומת של הסדרה הטובה ביותר בעולם. אבל לא מתייחסים אליה ככה. בקשר ליום פוקימון.. תן להם קצת זמן. עדיין אין מספיק צופים לסדרה. היא משודרת רק שבועיים... ובקשר לפינת האינטרנט שלהם... נו מה לעשות? פורום דרגון בול זי של תפוז שולט... אין מה לעשות בקשר לזה...
בעתיד אני מאמין שהם יפתחו צ´אט דרגון בול זי.

Gohan

New member
נו ברור..

זאת רק ההתחלה...חכה שילדים יתחילו לחשוב שהם גוקו, אז הם יהפכו את זה להיסטריה, עם חולצות, מדבקות, מחברות, קלפים, תיקים ומה לא...ויעשו ימי ספיישל וכו´.... כןן אני מסכים בנוגע לפינת DBZ שלהם בערוץ הילדים...מי המטומטם שכותב שם?! קורא לקי קאי....כאילו, מה אתה מפגר?! אם כבר אז צ´י, שזה קי אבל יותר באנגלית...

אני לא מכיר אותך

אבל אתה חושב בדיוק כמוני. אני שונא שילדים קטנים חושבים שהם דמויות ואני חושב שהמסחור הגרוע שיעשו לסדירה בארץ כמו שקרה לפוקימון יוריד את הפופלריות של אנימה בארץ. אני חושב שבגלל שפוקימון כבר לא להיט יותר ושתי הסדרות דומות בגלל סגנון הציור, גורם לאנשים לא להתעניין ולחשוב שזה שטויות. ואם הם כבר רואים את זה אז מה שיוצא להם לראות זה את גוהאן-צ´אן ואת מקיטה... או עוד "קרן השטן המשפדת" של פיקולו. צריך להראות לכל הארץ את פרק 162 עם הפיינל פלאש העצום של וג´יטה... רק כמובן לא בעברית... לדעתי הם ייתלהבו מאוד מהעניין...

roychu

New member
יש רק משהו אחד טוב בכל זה

אמנם (למזלנו) כבר לא ימכרו את בובות ה-dbz המגניבות מפלסטיק, כי לא מייצרים יותר כאלה, של בנדאי לפחות מה שכן אולי סופסוף יהיה אפשר להשיג איזה פוסטר בארץ, בלי לבקש מאנשים בפורום שטסים להולנד

king kazabubu

New member
לי יש פוסטר!!!!!

אני ממש שמחתי לראות את הפוסטר ביום ההולדת שלי... ידידות שלי נסעו עד תל אביב במצעד האהבה או הגאווה לקנות לי אותו... איזה חמודות!!!!

roychu

New member
../images/Emo7.gif

יש לי פוסטר שFully Blood sayan הביא לי מחו"ל עם בן-דוד שלו, הוא יפה אבל.. אבל היה לי פוסטר בגודל אנשוי של גוקו בssj3, והוא נאבד לי! כשעברנו דירה... סניף

REDDITZ

New member
לידיעתך

פוסטרים של דרגוןבול זי יש בתומר שבדיזינגוף שבתא פשוט תיכנס לדיזינגוף ותחפש חנות של פריקים לא קשה למצוא אותה

king kazabubu

New member
דני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה המצב? מאיפה אתה יודע על חנות הפוסטרים? אולי כי... אתה חייב לי פוסטר??????? חסר לך שאתה לא מצביע למטה לתמונה הכי שווה... תצביע.

TotoGuy

New member
סתם הייתי חייב להעיר

"אני שונא שילדים קטנים חושבים שהם דמויות" "שבוע שעבר הלכנו להרים (אני גר במושב) והתחלנו לצעוק כמו שהדמויות בסדרה משתנות לסופר סאיאן ואז צעקנו קצת kaio-ken וmasenko ..." הסבר בבקשה
ואל תגיד לי בגלל שהם קטנים כי אני לא רואה איך זה מטופש כשילד קטן עושה את זה אבל לא כשילד מבוגר עושה את זה..

למעלה