ערוץ הונגרי

ערוץ הונגרי

במקום להקרין תחנה סינית יפנית וכל מיני שטויות מדוע אין תחנה הונגרית יש את כל השפות אני בתור בת להורים הונגרים מרגישה מאוד נעלבת

G I L R IV

New member
דפקה יש ערוץ הונגרי {זה למנוי הוט

יש ערוץ מהונגריה אבל זה משדר רק בהוט ?

Guy Schlesnar

New member
עם כל הכבוד

מי את שתזלזלי בשפות אחרות? ממש לא לעניין שאת קוראת לשפות אחרות שטויות.

shawn 1

New member
נצל"ש!!

חשבתי על להתחיל לראות את התוכנית "פרובדינס" שבערוץ יס+. רציתי לשאול רק אם יש למישו על זה המלצות או משו כזה?? זה מין "פליסטי"?? ובלי ספוילרים בבקשה! תודה!

G I L R IV

New member
שון זה גם יפה זה על משפחה

זה שידור כול יום { הכוונה שידור חוזר ביס+

shawn 1

New member
וגם

כמה עונות יש לסדרה? (נראה לי שחמש עונות...לא?) והאם יס+ תשדר את כולם?

shawn 1

New member
אבל רשום בפורום טלויזיה שזה מתחיל

מהעונה ה5, לא?? מאיזה פרק זה מתחיל היום??

shawn 1

New member
בדקתיף וזה מתחיל מתחילת עונה 5.

איזה באאסה!! למה.???. איזה פיגור! נראה לך שיתחילו מההתחלה אח"כ? ומה שטוב ביס, שאם לדגומא, כמו שעכשיו אני בעצם לא אראה את פרובידנס, אז יש עוד מלא תוכניות שאני אוהב ואוהב. ובהוט זה לא ככה!

G I L R IV

New member
אתה צודק שון בעונה הזות יש 12

פרקים וגם יש עוד סדרות שבקרוב גם עם יהו חדש ביס+

G I L R IV

New member
בקרוב כבר ביס+

עונה2 לדרמה הטובה ביותר_ קצוות מפוצלים " ימי שני הח מ19.9.05 ? יום שני בשעה 22.00 ושידור חוזר בימי שישי ב21.30 מBBC ------------------------------------------------------------------- חוק מרפי - עוד סידרה איכותית עם השחקן היוצא שם "רגליים קרות
ג'יימס נסביט הוא מגלם את השוטר טום מרפי בלש משטרה ביום רביעי 21.9.05 בשעה 22.00 שידור חוזר ביום שבת 23.50 ?-כל הסדרות האלו ממש טובות חכה שהם יגיעו ....תראה אותם אין מה להסביר וגם מתחילת נובמבר הרכישות הנוספות The west wing מטלעד אוורווד עונה3 בYES

G I L R IV

New member
אוורווד עונה3 בYES וויקאנד

מיום שישי בשעה 11.25 .בבוקר ושידורים חוזרים ב18.30 ו01.40 יום שישי

G I L R IV

New member
אני חושב מה שהיא היכוונה שיש חדשות

מסין CCTV9 -חבל שזה לא סדרות הישר מסין ערוץ מסן אני מת על האנשים המלוכסנים וכול לילה לראות קונג פו ישן זה מדהים ?צריכים לרכוש ערוץ זר עם סדרות אבל לא ערוץ חדשות

gadgad0

New member
lofasz a segedben

- זה ביטוי יפה מאוד בהונגרית, שפירושו: "כל הכבוד להורים ההונגרים שלך שלימדו אותך שאין כמו הונגרית, וכל יתר השפות זה שטויות". ולקוראים הנחותים שמזלם לא שפר עליהם ואינם יודעים הונגרית, ארמוז שהביטוי בבכותרת ההודעה מערב את האות השביעית באלפבית, סוס, ומקום מיוחד מאוד בצידה הדרומי של "יהודית המיוחדת" (מקום שהקנה לה כנראה את התואר "מיוחדת").

למעלה