ערוץ גאוני

תלתל25

New member
ערוץ גאוני

אני לא מרבה לכתוב בפורומים אבל פתאום יש בי צורך עז לפרגן ! ערוץ יס דוקו ללא ספק ערוץ עם תכניות מדהימות שלפעמים גם מציגות את הצד האפל של החיים... לאחרונה מצאתי עצמי ממליצה בחום ולרבים להתחבר ליס אך ורק בגלל הערוץ! דבר נוסף ...מאחר ואני צופה קבועה בערוץ יש לעשות רוטציה בתכניות כי ישנה הרגשה שהתכניות בזמן האחרון חוזרות על עצמן! חזק ואמץ צופה מכורה

ESPN

New member
מסכימה עם כל מילה שלך

גם לגבי התוכניות המעולות של הערוץ וגם לגבי כך שלאחרונה יש קצת חזרה מוגזמת של תוכניות שכבר שודרו. (למרות שהדבר מאפשר לצופים שלא הזדמן להם לצפות בעבר, להנות כעת מאותן תוכניות). בכל מקרה, יש לי הרגשה שעם החודש החדש, יגיעו גם סרטים חדשים! ברוכה הבאה לפורום, נשמח לשמוע ממך עוד בעתיד!

ילד רע 15

New member
../images/Emo45.gifלפי דעתי, זה אחד הערוצים

הטובים ביותר אם לא הכי טוב.

וואו, המון תודה

ואם הייתי מוצא את האייקון החמוד של הסמיילי המסמיק, בטח הייתי מוסיף גם אותו. נורא כיף לשמוע מחמאות כאלו. זה מראה לנו שאנחנו הולכים בכיוון הנכון. ואשר להערה - אני מודה, יש אצלנו בזמן האחרון הרבה שידורים חוזרים אבל זה נובע בעיקר ממחוות שאנו עורכים (מחווה לסרטי האוסקר, מחווה לפסטיבל דוק-אביב המתקרב ועוד). אני נורא משתדל למתן את כמות המחזור אבל לפעמים פשוט רוצים לתת לצופים הזדמנות לראות סרטים שפוספסו (השאלות לגבי "מתי תקרינו שוב את..." הן הנפוצות בפורום). מה שכן, הבטחה אחת יש לי - בכל ערב בעשר בול, תמיד תוכלו ליפול על סרט חדש בהקרנת בכורה, ואני בכלל לא מדבר על ים סרטי המקור החדשים והסדרות הישראליות החדשות הצפויים לעלות ממש בקרוב. גיורא

למעלה