ערוץ אקסטרים

gofer

New member
ערוץ אקסטרים

האם מישהו ראה אי פעם צניחה חופשית בערוץ האקסטרים? הפרומואים לתוכניות נראים מבטיחים ביותר אך מעולם לא הצלחתי לתפוס תוכנית על צניחה וגם במדריך של תבל מופיעים רק השמות של התוכניות ולא התוכן.

taz512

New member
ראיתי ב AXN

תוכנית על איזה צנחן אנגלי מטורף, תוכנית מטורפת לחלוטין והיה מגניב ביותר. כשאתה רואה מה החולה נפש הזה עושה אתה נגנב כל פעם מחדש. אבל אני כרגע לא זוכר את השם שלו. טאז השד שרואה

ni4ni

New member
נכון

גם אני לא ראיתי שם צניחות, חוץ מאיזה שניה וחצי של פרומו. נראה שהם מעדיפים להתרכז בנערי סקייטבורד שמרסקים את עצמם על רמפות...

ni4ni

New member
נכון

גם אני לא ראיתי שם צניחות, חוץ מאיזה שניה וחצי של פרומו. נראה שהם מעדיפים להתרכז בנערי סקייטבורד שמרסקים את עצמם על רמפות...

Kobi Israeli

New member
וידאו

אספתי בחודשים האחרונים כל מיני תוכנית על צניחה חופשית, חלקן ממש טובות כמו התוכנית של הצלם טום סנדרס במפלי אנג´ל, או תוכנית על פטריק וכו´. חוץ מזה קניתי 3 קלטות דרך האינטרנט שעוסקות בצניחה. אחת נקראת ´DEAD MANS TALES´ והיא עוסקת בתאונות אך די מאכזבת ואחת נקראת ´OVER THE EDGE´ והיא מצוינת. אם תרצה תגיד. באקסטרים אין כלום וחבל לבזבז שם זמן. דווקא ב BBC ובנשיונל ג´אוגרפיק יש מידי פעם. גם בארץ כבר הוקלטו כמה תוכניות טובות כמו ´רוקד´ באוויר´ עם בועז ורני ועוד.

jackiv

New member
לגבי תוכניות על צניחה

היתה השבוע תוכנית בערוץ Discovery ב-Yes על הסיבה לכך שאנשים מחפשים ריגושים ובעיקר על צניחה ו- Base והוסבר שם שהסיבה מדעית לחלוטין.מדובר באיזשהו הורמון במוח(לא זוכר את השם) שאחראי לרגיעה או לאופוריה אצל בני אדם.אצל אנשים "רגילים" הוא נמצא בשפע ולכן הם לא צריכים ריגושים כדי לייצר אותו.לעומת זאת למחפשי ריגושים יש מחסור בהורמון הזה והם צריכים ריגושים כדי לייצר אותו וזה גורם לאנשים לצנוח או לעשות base וכו´.הם אמרו שזה מולד.אני לא יודע עד כמה זה נכון או לא אבל ככה אמרו בתוכנית. לגבי וידאו יש לי סרט וידאו חינוכי שנקרא "breakaway" והוא עוסק בתקלות בצניחה מכל הסוגים.מראים שם דוגמאות לתקלות שונות ודרך התפעול שלהן.קצת מיושן אבל שווה לראות. ג´קי

למעלה