ערוץ אחת- שערוריה.

winnie

New member
ערוץ אחת- שערוריה.

איך ייתכן שאת זכויות מכבי ת"א רוכשים במיליוני דולרים ורכישת הזכויות של נבחרת ישראל "לא עומדת על הפרק"? זה ממש לא בסדר.

כמה דברים......

לגבי השידורים של מכבי - זה לדעתי בהחלט מוצדק - בסה"כ זאת הקבוצה עם הכי הרבה אוהדים בארץ, והיא בהחלט הקבוצה הכי מעוררת עניין בארץ כשזה נוגע להופעותיה באירופה - מה גם שהשנה הליגה תהיה בהחלט מעניינת, והרייטינג (גם זה שיקול בבחירת מה לשדר....) אני מאמין שיהיה שווה את זה..... לגבי אי השידורים של משחקי הנבחרת - נו, מה אתם מצפים? מה אתם מצפים מערוץ שבאמצע התמודדות מותחת בגביע דיוויס בטניס מפסיק את שידוריו בשביל לשדר תוכניות שוליות אחרות? שבוע שעבר, בשבת, הופסק משחק הזוגות באמצע, דבר שבעקבותיו שמתי פעמיי לרמת השרון למגרש (מה לעשות, הראל לוי חבר שלי מהצבא, ורציתי לראות אותו...) שלא לדבר על אי שידור המשחק השני ביחידים ביום שישי ואי שידורו של המשחק המפורסם של נועם אוקון , שהפך למותח מאוד - כנראה שעל המושג "פריצה לשידור" הם לא שמעו..... בקיצור, אין מה לצפות הרבה מיואש אלרואי (זה השם, לא?) היושב במגדל השן שלו, והוא שוכח דבר אחד - מגדל השן שלו סובל מעששת חמורה

חזיר בר

New member
עד כמה שזה עצוב לי לומר את זה

יותר אנשים בארץ מתענינים במכבי מאשר בנבחרת ישראל. אף על פי כן,וכתבתי את זה פעמים רבות באי או אל,אני מעדיף שערוץ 1 ישדר את נבחרת ישראל ואת שידורי מכבי ת"א ישאיר לערוץ הספורט. דרך אגב,כשאנשים מסומנים באפור,מה זה אומר? שהם כרגע בפורום?

winnie

New member
ולמרות העובדה הזאת,

לדעתי יש לערוץ 1 מחויבות לשדר את המשחקים אם ביכולתו לעשות כןויש ביכולתו, ( ראה:14 מיליון דולר לרכישת הזכויות של מכבי) לכן, אני לא מבינה למה ערוץ 1 לא מנסה לרכוש את הזכיות ,כדי שכל תושבי המדינה יוכלו לראות את נבחרת ישראל.

תבינו דבר אחד.....

בתור אוהד כדורסל בכלל ומכבי בפרט, אני בהחלט חושב שכדאי לערוץ 1 לשדר את המשחקים של מכבי, ובכל מקרה, זה לא קשור לעניין שידורי הנבחרת בקשר ישיר.... אין ספק שערוץ 1, כערוץ ממלכתי שמתקיים מהאגרה שכל אחד מאיתנו (או הוריו) משלם, ומהמיסים שמשלמים, מן הסתם צריך לשדר משחקים של הנבחרת הלאומית... אני בטוח בדבר אחד - אם נבחרת ישראל בכדורזבל הייתה משחקת ביורו2000 ערוץ 1 היה שולח לשם 10 צוותי שידור + מעסה פרטית לשפם האובד של אורי לוי..אבל עכשיו? נבחרת ישראל בכדורסל? תזכירו בבבקשה לעיתונות מה זה כדורסל....מרוב פרסומים על מעלליו של אליניב ברדה בהפועל באר שבע (מי זה בכלל?) לא ממש נשאר מקום לכרורסל, וכתבות על כדורסל נדחקות אחורה, ובדר"כ לעמוד אחד, בעוד שכדורגל מקבל את כל העיתון..... דבר אחד אני לא מבין - הכדורסל (והטניס והשחיה, דרך אגב) שהם ענפי ייצוג מצליחים בהרבה מהכדורגל לא מקבלים חשיפה, בעוד שעיתונות מפרסמת כל פלוץ של התינוק המפונק מדימונה (בניון, כמובן)

winnie

New member
ברור שזה מוצדק

ואני לגמרי מבינה את ההחלטות שם,אבל, אם מכבי תל-אביב מספיק חשובה להם לבזבז כ"כ הרבה כסף,אז צריך שנבחרת ישראל תהיה חשובה להם. מעבר לכך, אנשים שנהנים לראות כדורסל,ואין להם כבלים יוכלו לראות את הנבחרת בערוץ הממלכתי(ציבורי?). חוץ מזה, נבחרת ישראל היא למעשה מכבי ת"א...(וחבל!)

למעלה