ערום

oriel29

New member
ערום

עבודותיי לא תמיד מתקבלות בפורום הצילום, אולי טיפ טיפה יותר מידי "אומנותיות",בוטות,ולא תמיד מתיישרות עם הקו של צילומי מודל, אנא, לשיפוטכם...

שלום וברוך הבא!../images/Emo140.gif

אני לא מבינה בצילום מי יודע מה, אבל אני בהחלט חושבת שהצילום אמנותי, נשאלת השאלה אם יש לך עוד עבודות כדי שנוכל לקבל מושג על הסגנון שלך? ברוך בואך בצל פורומינו הקט. אפרת

FreeFeeling

New member
היי אוריאל ../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

מוזר לי שבפורום "צילום" לא מגיבים...
יכול להיות? מזמן לא הייתי שם.... (לא משנה) .בקשר לצילום. אוד לא יצא לי לצלם מודל (הלא רק את עצמי) ואוד לא בצורה נועזת כמו זאת.... צביעת הגוף יוצרת אבירה מעניינת ואני אוהב את זה... (מדליק!) גם התאורה דיי טובה ,והיה אוד יותר טוב אם היה אוד מקור אור... אינני יודע מה התחושה שאמורה להעבור ,אני מרגיש שהצילום עצמו מחיל קצת מתוח (באבירה) ובצורה בה עזור הראש מוטה. .הצעות. אולי אם השפתיים של הבחורה היו גם בצילום היית מקבלת יותר עוצמה!? והיה אפשר יותר להבין מה התחושה של הבחורה. אולי אם תצלם סגנון רומנטי ועדין תגיעי לתוצאות יותר טובות? (אולי יש לך? ,אשמח לראות.....) (אני מרגיש שאני יותר מידי ביקורתי!) ואני לא כול כך אוהב זאת.. .לסיכום. אהבתי! ואשמח מאוד אם תצרף אנה אוד צילומים שלך... נ.ב אהבתי את הגוף של הבחורה באהבה בן

oriel29

New member
צילום אחר בסידרה...

תאורה רכה יותר, משהו טיפה שונה...

scarlet moon

New member
../images/Emo41.gif

את זה יותר אהבתי מהקודם... למרות שגם ההוא טוב. אני בהחלט חושבת שזה אומנותי (ובאמת, הגבול הוא דיי דק ולא מוגדר). אתה מעבד את התצלומים במחשב ?

ננהננה

New member
מקסים!

אהבתי מאוד את הצילום הזה. את התאורה של הרקע שמבליטה את קו המתאר המוצלל שבצד הימני של הגוף ואת כל הטשטוש שנותן לזה מין רכות מסתורית - ביחד עם הגוונים החמים זה קצת נראה כמו ספיה אינטנסיבית לשחור לבן. אבל הצללים קצת כחולים מדי (תת חשיפה של הנגטיב?) וצריך לתקן את הפילטרציה טיפה. זה נראה כאילו צילמת תאורה חמה על סרט אור יום. קצת עבודת הדפסה (או, שוב, בפוטושופ אם אין לך אפשרות להדפיס לבד) ואתה משפר אותה (שיפור לדעתי כמובן...) מאוד יפות העבודות. ננה

eranoz

New member
מרשים

תמונה חזקה מאוד קשה לצפייה, אפילו מעיקה. מעלה קונוטציות לאלימות הבוננות על גוף נשי בדרך שאנו מאוד לא רגילים אליה יש תחושה של פינות חדות ולא העגלגלות שכלכך, מקושרת אצלינו עם נשיות. יש פה הרגשה של ההיפך מחיבוק, הגוף סוגר משדר דחיה, היד שמועכת את השדיים, מכאיבה לי, אכן בוטה ולא מקובל.

oriel29

New member
תודה על התגובות...

וקצת פרטים: המודל אכן צבועה בצבע גוף, להדגשת קוי הגוף וקונטרסטיות אל מול הרקע, מלבד זאת התמונות סרוקות היישר מהנגטיב, ללא עיבודי מחשב, אני מנסה בזמן האחרון לעסוק ב DEFOCUS,זרם בצילום שרואה בהדגשת הנושא בתמונה מבלי לפקס על הנושא, או לחלופין על אובייקט אחר מלבד זה המצולם, צורת התבטאות הולמת, זרם זה נתקל בהתנגדות רבה בעולם הצילום האורטודוקסי, אבל אם השנים זוכה גם הוא להכרה...

oriel29

New member
סריקה מקצועית בחנויות צמצם

סורק מדהים, הרבה מעבר לתציבו של האדם הפשוט...

ננהננה

New member
מוצא חן בעיני הכיוון שלך

ובאמת אפשר להדגיש את הנושא כל כך ולתת לו כל כך הרבה עומקים אחרים כשדווקא לא הוא בפוקוס. אצלי במצלמה הדיגיטלית החדשה עוד לא מצאתי איך לנעול פוקוס אז אני בינתיים עם כנפיים קצוצות בנושא הזה כי היא עושה לי פוקוס במרכז (צריכה כבר לקרוא את הספר). אבל גם אני כמוך אוהבת מאוד לעשות את זה - זה עוד כלי. עכשיו אני גם רואה שסרקת ישר מהנגטיב וההערות שלי לצילומים התייחסו בעיקר לעבודת ההדפסה (שהיא בעיני חלק עצום מהיצירה המוגמרת). ואתה בעצם לא עשית עבודת הדפסה...
ננה

ננהננה

New member
היי אוריאל

תמונה ממש טובה לדעתי - חזקה מאוד ועם גוונים מעולים. בעניין החיתוך של הפנים אז יש שם משהו שמפריע לי. או שצריך עוד קצת מהפנים או שצריך לחתוך בגובה הכתף שבצד ימין (בדיוק מעל לכף היד) כי הגוונים הרכים שבאיזור עצמות הבריח והצואר הם יפהפיים - אבל אין להם מספיק ספייס. להוסיף לפריים בטח לא תוכל אבל לחתוך ממנו אתה יכול. הצעה שניה היא "להוסיף" מעט חשיפה באיזור הציץ שנמצא בצד ימין של התמונה וכן מעט באיזור הבטן התחתונה. יש שם אזורים שנראים קצת שרופים מדי וזה גונב את העומק של הגוונים משאר הצילום - ויש לו גוונים מעולים. טוב, זה עבודת הדפסה. אבל אפשר לעשות אותה גם בפוטושופ. אחרי שאני אעבור כאן על הפורום אני אעשה ניסוי קטן להדגים לך למה התכוונתי. מעולה. ננה

למעלה