ערוגות הבושם...

אורמור

New member
ערוגות הבושם...../images/Emo68.gif

אני פוסעת לי ביום של קיץ מהביל אל פאתי הקניון ומקרבת את עצמי בעונג הישר אל ערוגות הבושם, הניחוחות כבר הולמים באפי ונועם הקרירות הנושבת מהמזגנים מתחילה להשיב את נפשי, אני פוסעת לי בעונג בין נינה ריצ'י ללאנקום, מדלגת בין קרליין לפופה ואז זה קורה... החושים שלי מזהים סימני סכנה, ואז היא תוקפת... "היא" מתקרבת אלי בצעדים מדודים, לבושה במדי הדיילת האולטימטיבית, עם התג בדש מאופרת בכבדות כאילו מישהו אנס אותה להשתמש בכל מוצרי הפירמה שלה,עד לאחרון , היא קרבה אלי פניה סמוכות אל פני , היא נועצת בי מבט קרוב ומסננת, כמוצאת שלל רב: "אההה! יש לי בדיוק מה שאת צריכה!......." וואלה? אושר מציף אותי, איפה הוא? מי? היא שואלת, הלטיני העשיר המסוקס שלי, הרי אמרת שיש לך בדיוק מה שנחוץ לי.... לא, לא, היא אומרת, יש לי קרם לפנים שלך משהו שיחזיר לך עשר שנים אבודות... הלו!! מה זה יחזיר לי? מתי איבדתי אותן? הרי חוויתי כל אחת מהן בתורה עד תום, לא, היא לוחשת לי כממתיקה סוד, את תראי צעירה יותר, זה יטשטש לך את הקמטים, יש לי קמטים????????...לא, מה פתאום, את יודעת רק קמטוטי הבעה כאלה...בואי, בואי שבי תני לי לאפר אותך קצת, מה לאפר? הרגע דיברת על קרם, איך הגענו לאיפור מה לא בסדר באיפור שלי?(אצלי בגדול "ליפסטיק" נחשב לכמעט מקסימום איפור..) והסמכות מתחילה לגמגם...הפנים שלך, יש כתמים, את יודעת הנה יש לי פה מייקאפ מדהים שיהפוך את צבע עורך לאחיד, למה אני צריכה עור אחיד? מה זה מדים של צבא הישע?... איך את מטפלת בעור שלך גברתי? היא שואלת, במה את משתמשת... ואני מסגירה את סודותיי, בבוקר אני מורחת לחות של XXX ובלילה הזנה של SSS אוי אוי אוי היא זועקת, אסור לך!! SSS זו חברה שהמוצרים שלה ממש אלימים בשבילך! הם עם מינרלים חזקים מידי, זה לא טוב לך! יש לך קופרוז...זה יגביר אותו! בואי אתן לך מהמוצרים שלנו הם מאד עדינים ויעשו בך פלאים, ואז אני נעצרת ומנסה להיזכר אם קרם הלילה הכניס לי אגרוף לאחרונה או שם לי רגל, או סטירה, לא, אני לא נזכרת באירוע כזה.. וואלה.. מעניין שהדיילת של SSS פספסה את הקורס של הקופרוז מזל שאני דווקא כן השתתפתי בו וידעתי שמדובר כולה בפיצוצים עדינים של נימים, כי עם ההיסטריה שעלתה מקולה יכולתי לחשוב שקופרוז זה לפחות סימפטום של איידס .. ואז הייתי מחווירה וההיא הייתה מתאמצת כל עוד רוחה בה לדחוף לי גם סומק, היא בשלה-שבי! אני אוציא אותך חדשה! את תראי איזה יופי, אני-לא תודה, אני חיה לא רע עם זו הישנה, היא-בבקשה תני לי כמה דקות... אני- לא תודה, אין לי חשק היא-את חייבת את זה לעצמך... אני- (כבר כמעט בכעס) גברתי! אני לא מעוניינת תודה! היא- אחרי שאאפר אותך אף אחד לא יזהה... אני-באמת תודה, דווקא נוח לי שמזהים אותי פה ושם... ואז היא מקרבת את פניה קרוב מאד לשלי ואני מבחינה שהעור עומד להתפוצץ לה, אני מבחינה בסדקים שמזכירים אדמת מדבר שחון אי שם בפאתי הסהרה , אני נבהלת וחושבת שפניה עומדות להתפרק ממש מולי אבל אז אני מבחינה שמדובר במייקאפ שנשבר לה... ושרידי הפודרה התלויה על בלימה על האניצים השעירים הקטנים שמעל שפתה העליונה. סיכמתי לעצמי שהיא מזכירה מקרוב, מפלצת בסדר גודל בינוני... מפלצת מטופחת וסדוקה קמעה.. העברתי יד על לחיי שלי, אלה שחפות מאיפור, אלה שנפלו קורבן לאלימות של SSS ויכלו לה, הפנים האלה שלי שלא ידעו ידי קוסמטיקאית מימיהן שעד גיל 40 גם לא נצטרכו לקרמים (אלימים או מתונים) הפנים האלה שהולכות אתי לכל מקום, ככה כמו שהן, נטולות מסכה נטולות ציפוי, פשוט ככה..בפשטותן... וטוב לי בדיוק ככה. יש מי שבטח יאמר שאני סובלת מאיזשהו פיגור סביבתי, שאני לא מבינה שום דבר,לא די שפעם יצאתי חוצץ נגד כל מיני מתיחות ומילויי בוטוקס ועכשיו אני עוכרת גם את הקרמים והמייקאפ'ס למיניהם, סביר להניח שיהיה מי שיחפוץ להזמין עבורי סניטר עם חליפת משוגעים על מנת לנסות להחזיר אותי למערה שממנה באתי, ובכן, במערה, וגם מחוץ לה, אני אמשיך להעדיף פנים נקיות גם אם קמוטות, על כאלה שנראות כמו קיר שפועלים מקלקיליה עשו עליו עבודת טיח שפכטל וצבע רשלנית, ושישמור עלינו אלוהים מדיילות יופי נחושות מידיי. אור

יפה כתבת אור.בוקר טוב.

ולמה כשאני פוסע בקניון מציעים לי מנוי לעיתון רק. מה אין דיילים ודיילות:לבשמים לגבר?לאמצי מניעה?להכרויות? שיחציעו לי מתנות לגבר?פריטי ליבוש?צבע לשיער?

מערכת ההודעות חזרה לפעול

ומה שכתבת כאילו נכתב על רוב אחת מאיתנו, אלה שהקמטים פחות מפריעים להן, והחריצים שנחרצו במוחן היגע הרבה יותר, אני דוגמא נהדרת, כשכל ה"בנות" רואות אותי בסופר פארם, הן לוקחות אזימוט ומסתתרות מתחת לשולחן. הן יודעות כבר שבקמטים שלי אני גאה, ואני מתייקת כל אחד ואחד מהן במגירת זכרונות חשובה.

ואני בטוח שכולם קמטי חיוך ואושר

אין כמו הקמטים הללו שמזכירים לפנים כיצד לישמוח ברכות

הלוואי

חלק לא קטן מהם איננו קמטי אושר. חלק ניכר מהם הוא קמטי עצב, כעס, תחושת מפלה. אז מה? זה פחות יקר לי? חוששתני שלא. גם אושר, וגם כאב, נאצרים בשלב כלשהו בחיי והופכים לחלק חשוב מהם. מהם לצומח, מהם לנבול, מהם להבין ולקבל, או להתפייס [או לא]. ישנם , כמובן קמטי אושר, אבל הם לא לבד, והם לא סובלים מזה היום, ולא מנסים לדחוק הצידה את הקמטים האחרים.

זכור לי סיפור ואולי זו רק אגדה

על מלכת אנגליה המלכה אליזבת הראשונה יום אחד צייר ביקש לציירה בציור גדול אשר יהיה מונח בכניסה לפרלמנט היא התייצבה יום, יום מול הצייר ואחר שבועות רבים הוא הראה לה את הציור שם היא הופיע כצעירה, פניה חלקות וחייך על שפתיה מיד היא אמרה לו לצייר אותה כפי שהיא עם כל הקמטים והמבט הכי זועף שלה הצייר ניבהל ומיד עשה כבקשתה וכך כל פעם שניכנס לורד לבית הנבחרים הוא ראה את הציור הזועף של מלכתו וידע שהקמטים שעל פניה הן קמטי דאגה לאומה הבריטית והמבט הזועף הוא מבט חשש מהחלטות לא נבונות שעלולות לצאת מהפרלמנט בזה הציור השיג את מטרתו

ואני חשבתי

חשבתי שרק אני "מתכון לצייד" איך שאני אל איזה פארם כזה עם דיילות של כל הקרימצוצים נכנסת הם קולטות אותי מיד איך שאני עוברת בגלגל המתכת ואני מבחינה בהם מרחוק יש להן עיני נץ כמו של צייד ושאני אל החנות צועדת בריצה כולן עטות עלי רצות כמו עושות תחרות מי תגיע אלי ראשונה וישר שלום מה שלומך? עם חיוך ענק ואני מביטה מה אנחנו מכירות? מקמטת את המצח , מנסה להפעיל את גלגלי המוח מה שלומי ? אני מכירה ושכחתי? מנסה לקרוא את שמה שכתוב על התג מעולם לא פגשתי בה ומה אכפת לה בכלל מה שלומי? מה שמך?את נראת מאד נחמד היא אומרת אבלללל רואים שחסר לך קרם יום קרם לילה קרם עיניים מי פנים חלב פנים זה מוכרח קרם שלא יהיו לך חלילה קמטים סביב השפתיים ואת חייבת פילינג דחוף שיעשה לך קילוף מסכת יום וכזו של הלילה אוי יש לך קומפרוז יש לך שחורים את חייבת קרם גרגירים ויש מבצע לקרם רגליים יש רק להיום מבצע בואי אני אאפר אותך קצת ואם תקני את כל זה יהייה לך עור תינוקי שכזה אבל אני בכלל לא רוצה עור של תינוק למה לי עור של תינוק ואני סה"כ רציתי לקנות משחת שיניים ורק לפני שעה קלה שמתי לי קרם לחות משובח חשבתי שרק לי זה קורה... ליאור

לגב' אורמור הסימפטית ../images/Emo141.gif

טוב, רציתי להגיד לך שאת כותבת מאוד יפה לעניות דעתי.........כפרה עליי, עם הומור ונעים כזה, יש הרבה מין המשותף בין הכתיבה שלך לבין הכתיבה של המפוזרת מהכפר של בגדאד, מאוד נחמד ומשעשע. אני מתקשה לנשק אותכן כשאתן שמות כל כך הרבה חומרים על הפנים, זה גורם לי לבלוע כל מיני חומרים סינטטיים מגעילים כאלה, ולא טוב לי עם זה......כפרה עליי, כי לפעמים אני מאוד מתלהב מאותה אישה ומדביק לה כזאת נשיקה מצלצלת ואז נדבק אלי בחזרה החמורים התעשייתיים המודבקים על הפנים שלה.......... ולא טוב לי עם זה כפרה עליי, עכשיו אני בחור ביישן, ירא אישה הנני, מפחד מזעמן, נזהר לא לפתוח תיבות פנדורה למיניהם, אז אני שותק ולא מעיר לה, ובולע ובולע חומרים תעשייתים וסינטטיים, עד שהקשר ביננו מתחזק ואז אני מעיז להעלות את הנושא.............כפרה עליי. אני לא יודע אם את חדשה בפורום, כי זו הפעם הראשונה שאני רואה אותך כאן, אז תרשי לי לקבל את פנייך עם זר פרחים ובקבוק יין אדום, מאחל לך שהיה נחמדה ומעניינת בינינו. שולח לך מאצ'י (נשיקה מצלצלת בעיראקית) באהבה ממני,

תגיד סייח מה

יצאת בין קטיושה לטיל לקנות ארגז יין , וזרי פרחים? כי לפניכמה ימים לא היה לך כלום , אבל בטח ידעת שיבואו בנות אז ככה ? יצאת מהממ"ד שלך .. ליאור

אני לא מבין כלון מכלון ../images/Emo194.gif

בגלל שאני לא מכיר אותך, אז שמתי לך את האייקון של הג'פאניזית בגלל שאמרתי שאוליי את צאצאית לאחד הקיסרים הג'אפאניים, ואמרתי הכי טוב להיות מוכן, כי אני לא רוצה לסתחסך עם קיסרית ג'אפאניזית. אני חדש כאן ואני לא יודע אם את חדשה או ישנה, אז תרשי לי לקבל את פנייך עם זר פרחים ובקבוק יין אדום, ומאחל לך שיהיה כייף לך במחיצתינו. באהבה ממני,

tvrui10

New member
רק לי מציעים שירותי סקס?

יש משהו שהוט יודע עלי שאני לא ידעתי? מתקשר אלי איש מכירות של הוט: "אנחנו שמחים להציע לך את ערוצי הסקס שלנו בחינם " ואני שואל: "לשמחה זו מה היא עושה"?,או במילים אחרות:"יש מלחמה באזור מה אתם כל כך שמחים?"... "אנחנו שמחים להעניק לך..." "אם אתם מעניקים לי מתנה בחינם,בשביל מה אתם מבקשים רשות?" "אהה..המתנה היא חינם לחודשיים,אח"כ תשלם 48.90 ש"ח" (או 28.30 או 43.80 לא זוכר ,אבל תמיד לא סכום עגול). "תודה אני לא מעוניין" "אפשר לדעת למה?" ממשיך המוכרן. "מותר לי לסרב"? אני משיב בשאלה כמו יהודי טוב. "ברור,שמותר לך,רק רציתי לדעת למה". "איזה חלק לא הבנת"? אני שוב מחזיר בשאלה "לא הבנתי למה אתה לא מוכן לקבל את המתנה" "יש חובה אצלכם לקבל מתנות?" (כמובן שאני עונה בשאלה) "לא !" "יופי ,סיכמנו,אני לא רוצה, אבל אם יהיו לכם מתנות נוספות בחינם, ממש בחינם,אל תתבייש לפנות שוב. תודה לך"

מעניין, למה לי הוט

מציעים תמיד לשלם יותר כי המבצע נגמר? וזה תמיד במתנה. יכול להיות שהם ראו אותי וחוששים שהשחקנים בסרטים יקבלו חיל ורעד?

tvrui10

New member
או שמא יודעים שאת תקבלי

חיל ורעדה,כשתשמעי הצעות כל כך מפתות? באמת לא יודע מה מצב הרעידות אצלך.

למעלה