ערגה

zviki8

New member
ערגה

לעת ערב נפשי הומה, למגעך משתוקקת, זו הנשמה. ממתינה לך ורטט בלב, פרח ביד ונשיקת אוהב. מול המסך יושבת בדד צופה בסרט מפחיד מחד, מייחלת לכך שתגיע כבר ואותי תחבק עד מחר. עורגת למגע ידך השחומה, מצפה לנשיקתך על שפתי, בדממה. מבקשת איתך להיות כל דקה, לנצל כל שנייה לאהבה מתוקה. כשנפתחת דלת הבית פתאום, ליבי פועם במהירות ובחום. רצה אליך מחבקת גווך, בנשיקה חמה מתחברת ללבבך. ואתה לשערי נושק ברכות, ידך על גבי מחליקה בשוקקות, "רק אחליף את בגדי ואשתה, ואלייך אצטרף, יקירתי, ואפתה". כך אתה לי לוחש באוזני, וליבי מזמר את ערגתי, לך, לנשיקותיך, לאהבתך אותי, עשה שלא יתם לעולם, אהובי.

maxima

New member
תשוקה

הבט לי בעניים חזק אותי חבק נפשי יוצאת אליך כל גופי זועק רוצה בך לגעת לחוש את חום גופך רוצה אותך לדעת גם בנפשך הושט ידך גע בי ליטוף של אהבה מגע ידך נעם לי חמים רך קליל כאדווה הסמך גופך אלי גופי חבקני בשקיקה רוצה לחוש את כל כולך חתום בנשיקה

ערגה,תשוקה,כמיהה

כולנו עורגים לעדנה לא נוכל לעמוד כנגדה נסחפים לעולמות רחוקים בהם אין מגבלות וחוקים שם ניתן לעשות ללא הגבלה שם מותר להרגיש,ללא בושה עולם,של אדם וחוה-נטו.

zviki8

New member
מחייכת היא אלי

מחייכת היא אלי מעברו השני של החדר, כוס יין בידה ולשונה האדומה מרצדת, ליבי החסיר פעימה, מתוך שלהוב והבנה שפגע בי ניצוץ, הצית להבה, וליבי נשבה. עורי מעקצץ, בעיני ברק נוצץ, רוצה להושיט לה יד ולקפץ. חש תשוקה אדירה לגופה העטוף בשמלה המתנועע כבכישוף של אהבה במלמלה. ליבי לי מאותת, לך רוצה לתת את אהבתי ללא פשרות, כל העת. לגעת בירח וגם בכוכבים, להביא אותך לריגושים, לליטופים ולשיא השיאים.

חן (*_*)

New member
דווקא לפי השיר-

נראה לי שצביקי עברה את הניתוח ולא אתה

גם דניסטאר../images/Emo8.gif

אוהב להפוך מינים אולי יש בזה משהו מרגישים,משוחררים יותר הולך לקחת את הכותונת של אשתי כעת,רגע..

למעלה