ערב ...

אשמח לדבר -בניגוד לעזרה-

מה עשית היום? הייתה נקודה בה חייכת? <אם לא נעים לך, יכולה סתם לספר משהו ואף לומר לי שלא נעים ולומר מה מעדיפה>

זהות

New member
הייתי אצל

אמא שלי . היא במוסד גריאטרי . היא בת 57 . כבר שנתיים כלואה בתוך גופה , חוץ מלצעוק ולבכות היא לא מסוגלת לדבר . כשאני חוזרת מביקור אצלה , אני עמומה .

דממה

טוב זה מובן, היא אדם קרוב לך שסובל ואת מרגישה חסרת אונים. אולי כל פעם, לא יודעת אם עושה זאת, תנסי להתנתק קצת. למשל תעצמי עיניים ותתני לך לחלום על מקום אחר, תראי טלוויזיה. אלה זמניים, אבל הם יכולים לתת לך הזדמנות להמשיך. אני אישית אוהבת מוסיקה. יש שירים שרק מלחשוב עליהם גורמים לי להרגיש משהו. יש שירים כאלה אצלך? אולי תשימי ברקע שיר כזה?

דרך אגב- יש בעיה אצל תפוז

זו פעם שנייה ששולחת, בפעם הראשונה נמחקה ההודעה במקום להישלח.

זהות

New member
אני בהחלט מנסה

להתנתק . לעצום עינים ולחלום זה בעיה ... מאוד אוהבת מוסיקה , בדר"כ כשאני חוזרת ממנה אני נוהגת לשים מוסיקה שהיא אהבה ...קצת מזוכיסטי מצידי , בעבר הייתי בוכה תוך כדי האזנה היום כבר אין לי דמעות וזה כואב יותר.

לי אישית קשה לבכות,

לוקח הרבה זמן בשביל שאבכה- גם אם מרגישה שזה ממש נחוץ לי. למה מזוכיסטי? את מרגישה רצון להיות קרובה אליה. אולי תכתבי לה. גם אם אין לה יכולת לקרוא, זה יוציא ממך כאב. יש לי המון מכתבים שלא שלחתי. עכשיו הם כבר בראש, אבל כשכתבתי אותם, לפעמים בנייר אחד היה כעס וצחוק, ובעיקר נהייתי רגועה. ספרי לי משהו. כל סיפור טוב, גם אם בשבילך לא משמעותי. לכל סיפור יש את היופי, לומדים הרבה כשמספרים

זהות

New member
אני אוהבת

לקרוא . היום סיימתי ספר נפלא "הנבואה השמימית " קראת?

ספרי לי עליו.

אני קוראת ספרים שמציאותיים, וקרוב לוודאי באיזה שהוא שלב יהיה ספר ויגידו בסוף "מבוסס על מקרה אמיתי" :) קראתי ספר נפלא על זוג שמתמכר ביחד ואיכשהו יוצא-חוזר-יוצא. ממש כתוב בצורה מרתקת. סםר אחרון היה על פסיכולוג <הוא כתב את הספר> שסיפר על מקרים פסיכולוגיים שונים מהעין הפסיכולוגית. הוא גם תיאר את הנושאים. למדתי המון. ספר אחר היה על כתיבה. ספר אחר על התקדמות. הספרים האלה הביאו ערך מוסף. אין בהם מציאות. רק מה שאני עושה מהם. בסרטים, לעומת זאת, כל סוג.

זהות

New member
בכי

הוא לא קל ולא קשה הוא פשוט יוצא . נגמרו לי הדמעות . עכשיו אני בוכה בלב וזה הרבה יותר כואב . בכי עם דמעות משחרר מעט.

שנים ..

בכיתי כל לילה. בעקבות דברים שעברו עליי, יום אחד פשוט החלטתי שלא- וזה כאב, כי הרצון לשחרר עדיין קיים לפעמים. וזה כואב בימים קשים. מבינה אותך היטב. אני לומדת..

זהות

New member
אני עייפה

מרגישה חסרת אנרגיות לחלוטין . אברח למיטה ומחר יהיה יום חדש . אספר לך על הספר מחר ,אולי הלילה אם לא אצליח להירדם...

זהות

New member
אני עייפה

מרגישה חסרת אנרגיות לחלוטין . אברח למיטה ומחר יהיה יום חדש . אספר לך על הספר מחר ,אולי הלילה אם לא אצליח להירדם...

למעלה