ערב tool & a perfect circel

N U M B

New member
ערב tool & a perfect circel

30/11/02 ערב a perfect circle & tool באזימוט מוצ"ש כל הערב מ-23:00 40 ש"ח כניסה טל לבירורים: שי 058275323

סבבה אני בא....

התבאסתי פעם שעברה שזה התבטל... ומאז לא הלכתי לקומפורט או לאזימוט

the use

New member
חברים שלי הופיעו שם

אמרו לי שהמוניטור היה ממש קרוב למיקרופון ושהיו המון שריקות, שהסאונד היה מחורבן, שלא לדבר על בלאנס... רק עלו לבמה ורצו לרדת.

virginsuicides

New member
יהיה משהו חוץ מטול וpc?

כאילו... מה נעשה שם חוץ מלשמוע דברים ששמענו 100 פעם??? נישתה? נירקוד? יהיו אורחים מיוחדים??

N U M B

New member
כן זה מה שיהיה

בתחלס זה יותר שווה מכל ערב שאי פעם עשו שם..

תגיד לי

ה30 באיזה יום זה יוצא!??! כי יש לי די הרבה דברים חשובים בתאריכים וימים קרובים

RX Queen

New member
beer 7 rullllzzzzz!

גיא פשוט מתופף ענק אבל אני עדיין מעדיפה את stamina

אממ סליחה אדון NUMB

דיברתי היום עם ידידה שלי שהיא יחצנית קוראים לה גל לוי והיא לא אמרה לי על שום מסיבת TOOL AND APC אבל היא אמרה לי שיום אחרי זה בראשון ל 12 יש מסיבה שמשלבת כמה מועדונים ויהיו הרבה להקות הרבה מוזיקה הרבה בלאגן מה יש לך להגיד להגנתך?

N U M B

New member
להגנתי......חח

טוב אז ככה: א. אני לא אדון אני גברת :) ב.כן היה ערב טול מקוה שהייתה כי היה בן זונה של ערב ג.המסיבה שהייתה אתמול זה הי של נקש ולא באזימוט זה היה פול הופעות באלגרו והמסיבה שהייתה ביום שבת ב30 זה היה מסיבה ששי אירגן אז מצטערת להודיעה לך הידידה שלך יחצינית ל נקש מה שאני הייתי בעברי הרחוק..

גבירתי הנעלה

מה שלומך חחח:) ססתם את ממש לא צריכה להתמצל אני זה זה שצריך להתנצל שלא האמנתי לך פשוט ידידה שלי אמרה לי שאין הופעה ולא חשבתיח על האפשרות שזה לא אירגון של נקש... קיצר עכשיו אני מבואס...אבל פחות כי הלכתי למסיבה והיה צחוקים סוף וגם מוזיקה טובה

למעלה