ערב 2i6

ערב 2i6

רציתי לבקש את עזרתכם! ברצוני להסתJן לגוe יש מישהוא שמוכן לעזור לי ולומר לי מאיפה הכי קל וסיכוי קלוש שיתפסו?? אם כן.. אני מחכה.. תודה.. והמשך לילה טוב!

היתי עונה לך אבל שבכ שלום

הגדול אם אתם מתעקשים על דיוק אז שיכח את אוקראינה

חבל שעשו את הפינוי באוגוסט

אם היו עושים את זה בזמן לימודים היו הרבה פחות ילדים משועממים עם סנדלים וכיפה סרוגה שהיו הולכים לחפש הרפתקאות.

noamgk

New member
ממש לא נכון.

מה שווים לימודים אם הערכים שאנחנו מקבלים מהם נפגעים? עת ללמוד ועת לעשות.

ומריחואנה כלולה בערכים?! ../images/Emo120.gif

(בעמ' השני של השער של ידיעות אחרונות של סופ"ש) כתוב על נערים ונעות שיושבים על הדשא מנגנים בגיטרות (גיטרות אני אוהבת) ומעשנים מריחואנה. זה מוכיח שהם שם רק כדי להעביר את הזמן בסבבה בחופש הגדול ומה יותר טוב לנערים בגיל הזה (גיל המרד) למרוד במדינה ובדמוקרטיה. אז אם אתה אומר שהם שם בגלל ערכים, לפי דעתי זה לא ערכים זה שיעמום. ואם אתה מתעקש שזה ערכים אז כדי שתבדקו את הערכים שלכם כי הם מהולים בעשן מריחואנה.

OMER G17

New member
הם שם לא מעט לקטע החברתי!

ברור..ולכן אני לוקח את כל ההתנגדות הזאת בעירבון מוגבל..הרבה לחץ חברתי של ציבור שלם...הרבה אקשן לנוער וצעירים ועוד בחופש הגדול..חוף ים ומקום יפה (גוש קטיף) לא שזאת הסיבה היחידה..אבל זאת גם

הרֵעוּת

New member
תפסיקו להאמין לכל מה שכתוב בעיתון.

היום דיברתי עם מישהי שנמצאת בגוש, והיא אמרה שלא היה ולא נברא. ואם היה - זה שניים וחצי אנשים, לא מתוך הגוש, והמקסימום שהיה - זה נרגילה.

OMER G17

New member
לא אמרו שכולם שם בשביל סמים..

אבל בטוח שיש שם..בדיוק כמו בכל מקום...אף אחד לא חושב שיותר מבשאר הארץ וזה לא קשור

למעלה