ערב תשעה באב צום קל לכל הצמים...
P p i l p e l e t 8 5 New member 27/7/04 #6 לפי אבא שלי../images/Emo26.gif "כולם צריכים לצום. רק אישה מעוברת ואיש חולה, לא צמים." וכולם ביחד כן כבוד הרב.. אבא שלי זה משהו מדהים. ובזכותו אלונה לא הפסיקה לצחוק כל היומיים האלו
לפי אבא שלי../images/Emo26.gif "כולם צריכים לצום. רק אישה מעוברת ואיש חולה, לא צמים." וכולם ביחד כן כבוד הרב.. אבא שלי זה משהו מדהים. ובזכותו אלונה לא הפסיקה לצחוק כל היומיים האלו
P p i l p e l e t 8 5 New member 27/7/04 #11 זה תלוי.. תשמעי, כבר אמרתי לך שהייתי שיכורה באותו ערב.. אני ממש לא זוכרת מה קרה..
א אילנה אמא של שי New member 27/7/04 #26 ספיר היקרה את רואה מה אלין עושה לנו צרות אני לא מאחלת לאף אחד דבר כזה זה מאוד כואב אולי תדברי איתה
מ מוצארט New member 27/7/04 #12 ../images/Emo16.gif לזכר חורבן בית-המקדש הראשון והשני. לזיכרה של דודה שלי (אחות אימי) שנפטרה הערב, אחרי מחלה קשה.
../images/Emo16.gif לזכר חורבן בית-המקדש הראשון והשני. לזיכרה של דודה שלי (אחות אימי) שנפטרה הערב, אחרי מחלה קשה.
P p i l p e l e t 8 5 New member 27/7/04 #15 מוצארט יקירי אני ממש מצטערת../images/Emo7.gif משתתפת בצערך. מקווה שאתה חזק.. אני שולחת לך ענק.
א אלונה אמא של גיא New member 27/7/04 #17 ../images/Emo16.gifמצטעת לשמוע משתתפת בצער המשפחה. שלא תדעו עוד צער, אמן! אלונה