ערב של שושנים

ערב של שושנים עם היוצר חיים שריון

לרוקדים שלום: מחר, מוצאי שבת,נארח את היוצר חיים שריון בהרקדת "ערב של שושנים"בכפר המכביה.ריקודיו:שיר על רעי,כולנו במצעד, בת שישים,בוא ניפגש,כמו שאת, ערב ניגונים,שושנים של פחם ועוד רבים ומיוחדים מהוים "נכס צאן ברזל"לכל מי שמצוי בהוויה של ריקודי העם הישראליים. אני מזמין אתכם לבוא ולקחת חלק בחגיגה.לבקשת רוקדים רבים נחזור ונלטש שוב את הריקוד "שושנים של פחם"בזוגות.ההרקדה משעה 20.30 באולם אמריקה בכפר המכביה.חיים צמח.

קוקי ק

New member
ההרקדה של צמח בכפר המכביה!!!

אני ממש מתלהבת מכך שחיים שריון עם ריקודיו היפים יגיע מחר למכביה.לדעתי חיים שריון הוא יוצר מיוחד .ריקודיו היפים הם שיר על רעי, כולנו במצעד, ערב ניגונים,אש האהבה ועוד ועוד... ובעיקר שושנים של פחם שחיים הבטיח ללמד. האם מישהו יודע/ת מה סדר ההרקדה? מה הזמנים של הזוגות? מעגלים? מתי נלמד את שושנים של פחם? תודה!!

גם אני כנראה אקפוץ לבקר

אחרי כמה חודשים של פסק זמן מוחלט מהרקדות אני באמת קצת מתגעגע. לחיים שריון יש באמת ריקודים מקסימים אבל למה כל הזמן מדברים ומלמדים רק את "שושנים של פחם"?! מה עם "אהבה שלנו" ????!!!! זה ריקוד זוגות יפיפה של חיים שריון לשיר של חיים משה ובמשקל 7/8. ראיתי את הריקוד הזה פעם בקלטת וידאו ומאוד מאוד התלהבתי. אני רק יכול לקוות שאחרי שתסתיים ההמולה סביב "שושנים של פחם" מישהו ייזכר להחזיר גם את הריקוד הזה!

ערב של שושנים

ההרקדה מתחילה ב20:30 ברענון וליטוש ריקודים לפי בקשות הרוקדים ואח"כ עוברים להרקדה של ריקודי עם ישראליים בסבב של כ45 דקות של מעגלים וזוגות (לערך).מחר, כמובן, נשים דגש על ריקודיו של היוצר המתארח:חיים שריון.

איריס0904

New member
../images/Emo127.gifהרקדת הנוסטלגיה של חיים צמח

מומלצות מאוד.חיים נוגע בריקודי נוסטלגיה רבים ומיוחדים,לא השיגרתיים. כדאי להגיע.

למעלה