ערב שלום!

n i v m

New member
ערב שלום!

יש לי בעיה- אני לא מצליח להקליט בקיובייס. הכל עלה לי כמו שצריך, ואין לי בעיה להתעסק במיקסרים והכל, אבל אני לא מצליח משום מה להקליט. ההגדרות בכרטיס קול בסדר, ואני מקבל סאונד ברמקולים. כאשר אני לוחץ על כפתור ההקלטה, הוא לא עושה כלום חוץ מלהחליף צבע. אודה לכם אם תעזרו לי.

TidalStudios

New member
תשובה

שמע. קודם כל אתה צריך לראות אם יש לך קריאה בקיו-בייס: פתח את המיקס (F3) ותראה אם כשהמקור שאתה רוצה להקליט מנגן יש קריאה ב STEREO IN (העמודה השמאלית ביותר במיקסר). אם אין קריאה הבעיה בחיבור של הקיובייס לכרטיס (F4). אם יש קריאה וזה עדיין לא מקליט אתה צריך לפתוח ערוץ אאודיו חדש (Project->add track->audio) לוודא שהוא מסומן ואז ללחוץ על כפתור ההקלטה (לקיצור לכפתור ההקלטה יש ללחוץ על "*" בצד הימני של המקלדת) Synapsick [email protected]

n i v m

New member
בדקתי

ועדיין אין סימן. נניח והחיבור בין הכרטיס לקיובייס בסדר, מה זה עוד יכול להיות? כי זה לא מקליט גם ב- delta וב- reason.

TidalStudios

New member
פרטים

איזה כרטיס קול יש לך? ומה אתה מנסה להקליט? זה לא משנה אם אתה שומע ברמקולים, השאלה היא האם יש לך קריאה במיקסר של הקיובייס..

n i v m

New member
-פרטים-../images/Emo26.gif

audiofile 2496, כרגע אני מנסה להקליט רק עם מיקרופון- בשביל הבדיקה. המחשב מחובר למיקסר ומהמיקסר אני מוציא מיקרופון. הבעיה חוזרת על עצמה גם ב"ריזון" וב"דלתא". אין לי קריאה במיקסר של הקיובייס, מה זה עוד יכול להיות?

TidalStudios

New member
F4

אם תלחץ F4 יפתח לך חלון בשם VST CONNECTIONS בטאב בשם INPUTS קליק ימני על העכבר -> ADD BUS תבחר ב MONO (כי אתה מקליט במקרופון במונו אני מניח) ועכשיו בעמודה השלישית אתה צריך לבחור ביציאה של הכרטיס קול שלך (אם אתה לא יודע איזה יציאה או שאין לך יציאות תבחר בשם של הכרטיס קול) וזהו . תנסה עכשיו. [email protected] [email protected] [email protected] ICQ: 306-243-271

למעלה