ערב שישי

• פותח הנושא omk62
  • פורסם בתאריך

omk62

New member
ערב שישי

לבד, ועדיין לא מצאתי רעיון איך להעביר אותו... יש למישהו רעיון??? (חוץ ממסך המחשב..)

תרימי ../images/Emo56.gif

לחברה או ידיד וצאי לבלות,לרקוד (זו בדרך כלל ההעדפה שלי )

ניצת תגידי נשמה

את לא חושבת באמת שהיא לא חשבה על זה נכון?! את לא מכירה את החברות האלה שעסוקות כשאת לא ?! ואתה הידידים האלה שיש להם בדיוק דייט היום?! ואולי הידידים האלה גם ככה לא רוצים להיות רק ידידים ואז צריך לחשוב פעמים אם לצאת איתם היום ולקבל זיון מח.?! הבנתוש ניצת? כי גם אני בין השאר מהסיבה הזאת תקועה כאן היום במקום לצאת....

לא יודעת מוצאת

אבל באמת צריך להגדיל את המעגל,בעצם אם בא לי לצאת אין לי בעיה בדרך כלל,רק שבתקופה האחרונה צריך לגרור אותי... פעם אני הייתי גוררת את כולם...

האמת שאני די עיפה

כך שלא אכפת לי לשבת כאן "לידך" חזרתי מהים ולא נתנו לי לישון עד הערב נרדמתי לאיזה שעתיים ועכשו עיפה יותר, לא אוהבת ארוחות משפחתיות גם לא אצל חברות לא אוהבת את זה עוד מילדות מעצבן אותי אלא אם כן הילדים שלי איתי וזה הכי גדול בעולם, רק הולכים ואני משתגעת לא יודעת מה לעשות עם עצמי, נו עמי מה אם הקפה??????

אוי עופרה את כאן ואני הלכתי לשוטט

מצטערת באמת גלשתי לי לאיזה אתר שענין אותי ולא שמתי לב לזמן אז מה עושה עופרה גם אתה תקוע לך? לא נורא שבת שקטה, ואני הולכת למיטתי להרגיש את השבת הזאת לילה טוב לכולם, חלומות פז

amigor

New member
מוצאת עזבי ידידים בבית

את עמדתי בשרשור למטה, את יודעת לא נחזור שנית את יכולה להצטרף
כולם. אני לא מפספס, אני מזמין! עמי

amigor

New member
מה פתאום! הכל עליי

גם קפה ועוגה, תוספות למיניהןןן נו .. זה עלייך ..בסדר! תרצי עוד עליי איך אני ....ידעתי על הכיף! אז מחר בקניון צומת רעננה שעה 13:00 מצטרפים כולם

omk62

New member
טוב, הוצאת לי את המילים...

מוצאת, הוצאת לי את המילים מהפה...אלא שלא היה נעים לי להגיד.... ולא סתם עסוקות, אלא ש כ ו ל ן (עדיין) נשואות והעיסוק שלהן סובב בערב שישי דווקא סביב המשפחה... ואני דווקא רציתי קצת להתפרק.... להשתולל (בניתי על חברה של מישהו,- ולא הסתדר...) בד"כ אני דווקא דואגת לתכנן מראש....

היי מוצאת

זוכרת את הסרט מציצים של אורי זוהר ואריק אנשטיין.אחד מהסרטים היותר טובים שנעשו בישראל. התגובה שלך הזכירה לי את הרעיון שבסרט. הסרט מספר על שני חברים. אחד נשוי. והשני רווק. וכל אחד רוצה להיות במקום האחר. הנשוי רוצה להיות חופשי ולהתהולל. והרווק רוצה לחוש לפעמים את המסגרת המשפחתית. אני לא יודע אם אותם חברים וחברות "נשואים" לא היו רוצים להתחלף בפנויים. שבת שלום

היי חופשי ושבת שלום

גם אני כאן כי בטח חם יותר מידי בים (אולי עוד ניפגש שם לך תדע), לא יודעת לאיזו תגובה התכונת (יש לי די הרבה) אבל בכל אופן אני לבד וכמוך נהנת מהלבד אך יודעת שזה לא לאורך זמן לא מתאים לי לבד יותר מידי וזה קורה לי רק פעם שניה בחיים (מאז שהתגרשתי) יותר טוב ביחד יותר בריא ויותר כיף רק שצריך לדעת את המינון הנכון. לא מקנא באף אחד ובטח לא באלה שנשואים אך אינם מרוצים (לא מבינה מה הטעם) אז אני לבד מבחירה וכבר כמעט חצי שנה (אמא´לה אני נזירה) אך לא נורא ודוקא מענין ולפעמים מעט קשה ולפעמים אפילו קצת עצוב. אבל כל עוד הכל מבחירה זה אחלה.

כלנית 2

New member
קפוץ לבלוק באסטר........./images/Emo24.gif

ותביא לך סרט אחד או שניים.. ובדרך על תשכח לפנק את עצמך בשלגון גלידה....

omk62

New member
הזמנת סרט

אפשר גם בכבלים...ובלוויין... ואני (אשה ברמ"ח אברי...) חשבתי על משהו יותר מהנה מסרט....

למעלה