ערב שישי יש תוכניות? אני בבלום בר ואז כנראה זורם לק. קריניצי שבת שלום
נ ניו יורק רפיח New member 9/3/07 #1 ערב שישי../images/Emo16.gif יש תוכניות? אני בבלום בר ואז כנראה זורם לק. קריניצי שבת שלום
I I am a witchcraft New member 9/3/07 #4 מזל טוב../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif
I I am a witchcraft New member 9/3/07 #3 תוכניות?.. הייתי אמורה לקום מחר ב7 וחצי כדי להגיע לחזרות ב8, אבל הן בוטלו. למישהו יש רעיונות לערב שישי הזה?..
תוכניות?.. הייתי אמורה לקום מחר ב7 וחצי כדי להגיע לחזרות ב8, אבל הן בוטלו. למישהו יש רעיונות לערב שישי הזה?..
נ ניו יורק רפיח New member 11/3/07 #5 בסוף לא הייתי בבלום מצאנו מקום ממש שווה באלנבי "בית הבירה" למי שמכיר איזה 30 סוגים מהחבית לא הכרתי אחד חוץ מגולדסטאר, מקום עם וואחד אווירה, אנשים נחמדים, אבל לא מי יודע מה מבחר במשהו שהוא לא בירה...מומלץ.. מוצ"ש הבא סנט פאטריק הולכים למייקס אללה בירה ירוקה!
בסוף לא הייתי בבלום מצאנו מקום ממש שווה באלנבי "בית הבירה" למי שמכיר איזה 30 סוגים מהחבית לא הכרתי אחד חוץ מגולדסטאר, מקום עם וואחד אווירה, אנשים נחמדים, אבל לא מי יודע מה מבחר במשהו שהוא לא בירה...מומלץ.. מוצ"ש הבא סנט פאטריק הולכים למייקס אללה בירה ירוקה!