ערב שישי, מרכז,

• פותח הנושא dovk
  • פורסם בתאריך

dovk

New member
ערב שישי, מרכז,

טעים... יש לנו אורחת מארה"ב שכבר אכלה בכל מיני מסעדות בעולם. הכוונה היא לצאת לאכול בערב שישי, אולי אפילו לא נורא מאוחר, באיזור שבין הרצליה ליפו. היא מזמינה אותנו, כך שהתקציב פחות מטריד. אנחנו לא אנשים של אוכל "גורמה" - אבל כן של איכות וטעם. כשרות לא מעניינת, בשר טוב יהיה נחמד, מקום שקט ונעים... אופציה של ארוחת טעימות יכולה להיות מוצלחת גם. מסעדה רומנית טובה במיוחד? קלודין עוד טובה? איך המסעדה שמתחת למלון אכדיה בהרצליה פיתוח? (אוי כמה שאני לא בעניינים...) תודה על כל עזרה, דב (מציע בתמורה עזרה לכל מי שצריך לרכוש רכב ואין לו הרבה כסף - מה לקנות, איך לחפש ולקנות, איך לתחזק...)

ו שתי

New member
אולי רפאל?

(במלון דן) נראה לי שהיא גם חגיגית מספיק, מכובדת ותענה לדרישות שלכם. תהנו. (יש לך רעיון איך נפטרים ממכונית משומשת יד 3 במצב טוב, טסט לשנה מודל 1992? אפילו לדרדר לים לא כלכלי)

ננה f

New member
דוב, כמארח חו"ל,יהיה די מעניין כאן:

טרסה בחוף אכדיה, אםן כבר ציינת... יכולה להיות חוויה נהדרת בגלל החוף והים המוארים באור יקרות. שולחן צמוד לחלונות יכול להיות טוב מאוד.המסעדה לא פלצנית האוכל טוב.חניה בסדר.הולכים בשביל בין המלון והחנייה של טרפיק השכרת רכב למגרשי הטניס, במקום לפנות שמאלה לים 7, אתה פונה ימינה לטרסה. המסעדה מתחת לאכדיה היא ים 7. טרסה הרבה יותר טובה.לי היתה בעברי חווית מעיים קשה עם ים 7, והאמת היא שגם לא בדקתי אותה לאחרונה. דווקא יועזר, ביפו, במקרה שלכם יכולה להיות מעניינת כמקום אקזוטי,בר יין אפלולי בשר טוב, ואם יש מממנת, עוד יותר מתאים -:) כי לא זול שם במיוחד... גם NG הציורית (רצפות מצויירות, בתוך תוכי נווה צדק) עם האנטריקוט הנהדר שלה יכולה להיות יופי. ואם בעניין טעימות, יש מקום נחמד, בנחלת בנימין. תהל. ספרדי. בשעות שאתה מציין אין שום בעיה עם חניה. ארוחת הטעימות שתהל מציעה עכשיו אתה יכול לראות כאן . נראה מעניין, לא זוכרת אם כבר היתה פה ביקורת על הארוחה הזו שלהם. אולי לאפסן. אוטוטו רכב אספנות.

dovk

New member
כן, טרסה נראית לי,

ואני עדיין פוזל גם לכיוון של מסעדה רומנית טובה ופתוח להצעות... יו, כמה זמן לא חיפשתי מסעדה... תודה, דב

למעלה