ערב שבועות

evemon

New member
ערב שבועות ../images/Emo10.gif

היום לפני 4 שנים בדיוק התבשרתי את הבשורה המרה על ג'ויור, שהוא נושא של 3 כרומוזומי Y במקום אחד. היום לפני 4 שנים בדיוק התעוררתי בבוקר מחלום מפחיד בהמשכים שהיה לי בדיוק בלילה לפני על שלוקחים לי את כל היקר לי ואני מנסה לברוח מה"רעים" ולא מצליחה. חלום נוראי שאני לעולם לא אשכח אותו במיוחד בגלל האופן שבו הוא התגשם. ועכשיו, עכשיו אני שוב בהריון, וגם הפעם יש לי בן בבטן. אומנם, ההריון הזה אחרי שתי בנות מקסימות ולא ממש היה מתוכנן ורצוי, אבל הוא פה והוא איתי עם כל מה שמשתמע מכך. את מי השפיר אני עושה שבוע הבא ואני משקשקת כמו לא יועת מה. מפחדת מאוד להיקשר להריון עד שיגידו לי שהכל בסדר. בגלל שגם הפעם זה בן אני מרגישה מפוחדת יותר מהרגיל. לא רק זה, ג'וניור היה צריך להיוולד בדיוק בראש השנה וזה צריך להיוולד קצת אחרי החגים. אני מבועתת, אני מפחדת ואני כל כך רוצה כבר להיות עם התוצאות של המי שפיר ביד כדי שאני אוכל באמת להיקשר להריון הזה וללמוד יותר ויותר להתמודד לאהוב אותו. יש יותר מיד קווי דימיון בין ההריונות האלה, ועד כמה שאני מנסה להתרחק מהם ולהגיד לעצמי כמו שכל הסביבה אומרת שהכל שטויות אני לא מצליחה. עוד קו דימיון בין ההריונות הוא שגם בהריון עם ג'וניור נסעתי לארה"ב להורים שלי בהריון והצטלמתי מלא תמונות שאני שמחה והריונית (אני שונאת את התמונות האלה היום!) וגם הפעם נסעתי לארה"ב להורים שלי בהריון (רק שהפעם הצטלמתי פחות בתמונות של כל הגוף כאלה שרואים שאני בהריון). וגם הפעם יש לו מוקד אקוגני בלב (שאני יודעת שיש להרבה עוברים וזה לא כזה רציני) אבל כל הדברים האלה כל כך מזכירים לי את ההריון ההוא שאני לא יכולה לשאת את זה יותר. אני יודעת שפה אתן תבינו אותי. תבינו שאני פשוט לא יודעת מה לעשות עם עצמי בימים האלה. ימים של ציפיה למי השפיר ולתוצאות שהם גם הימים של השנה. אני כל הזמן מוצאת את עצמי ב"סרטים" של מה שיקרה אם יצא אותו הדבר כמו ג'וניור בדיוק. מה עם הפעם שוב תהיה בעיה ושוב היא תהיה כזו לא חד משמעית כמו איזו טרנסלוקציה מעצבנת, או כל דבר נוראי אחר. אני שונאת את הימים האלה של חג שבועות והפעם קשה לי יותר מתמיד להתמודד איתם. הם מעלים את כל הזיכרונות מהפעם ההיא ומזכירים לי כמה ההריונות האלה דומים. אני רוצה לקבל את האישור הסופית שזה הכל בראש שלי. שבאמת הכל שטויות והפעם זה לא כל כך דומה להריון עם ג'וניור כמו שאני חושבת. אני רוצה כבר להיות עם המי שפיר ה#$%$%^ האלה ביד... אוף... סליחה על המצב רוח הירוד בעיצומו של חג שאמור להיות מאוד לבן ומשמח אבל אצלי הוא כבר לעולם לא יהיה לבן יותר. הוא תמיד יהיה מוכתם בזיכרונות מג'וניור והשנה במיוחד אני לא מצליחה לצאת מזה ורק פה מבינים אותי באמת.

תמי ס

New member
וואוו, לא ידעתי שאת בהריון

לא פשוט שכל הקוים משיקים, אבל נסי להפריד, כל הריון הוא בפני עצמו, מחשבות מפחידות לא יחסנו אותך ולא יועילו במקרה ש... נסי לחשוב על הטוב, נסי להאמין שהפעם יהיה בסדר ואין קשר (קל להגיד -קשה לבצע, אני יודעת). ושיהיה המון המון בהצלחה.

evemon

New member
כן גם אני לא ידעתי ../images/Emo8.gif

ההריון הזה די בא לי בהפוכה, לא ממש מתוכנן ומאוד מאוד צפוף עם הקטנה שלי. אבל כמו שכתבתי הוא פה עם כל מה שמשתמע מזה כולל הפחדים והחששות. כמו שכתבת, קל להגיד להפריד בין הקווים המשיקים ואני מנסה לעשות את זה כמה שיותר. ישנם ימים כמו חג השבועות שבהם אני פשוט לא מסוגלת והכל עולה בחזרה. תחזיקי לי אצבעות שמי השפיר יצאו תקינים. תודה על התמיכה

תמי ס

New member
טוב תקשיבי

הבנתי סופית שאני סנילית לגמרי. חיפשתי קצת אחורה וראיתי שכשכתבת על גילוי ההריון - אני הגבתי לך
, ראית מה זה? אני מדחיקה גם בעבורך... יהיה בסדר, מחזיקה אצבעות למי השפיר ובכלל.

evemon

New member
האמת...

לא רציתי להגיד לך את זה בפרצוף
סתם... נראה לי שגם אני הייתי שוכחת. מה נראה לי - בטוח! אבל סחטיין שהגעת כל כך הרבה אחורה ומצאת את זה. תודה מותק

תמי ס

New member
../images/Emo6.gif זה לא שהגעתי אחורה ../images/Emo9.gif

עשיתי חיפוש מכוון על השם שלך כי רציתי לראות את הודעת ההריון שלך... נכנסתי אליה - ומה אני רואה? הפוסטמה <אני> הסנילית <כן כן -אני> הגיבה לך (טוב, יש לי תירוץ, 7 הריונות מחקו לי חלק נכבד מתאי הזיכרון).

happy

New member
כמה שאני מבינה אותך

אני זוכרת שהרופא שלי אמר לי בשקיפות שיש לי בבטן בן אני הרגשתי שהתיקרה נופלת עלי. עד שהיו לי תוצאות תקינות של מי שפיר לא נשמתי והתכחשתי להריון של טל. ההריון של טל היה ממש מקביל להריון שהופסק בעקבות הבעיה במי השפיר היה בינהם הבדל של שבועים. טל ממש נולד בתלמ האבוד. מחזיקה לך אצבעות שהדיקור יעבור בשלום וגם התוצאות תהינה תקינות ואחרי החגים תלדי בן בריא. טפו טפו טפו .

evemon

New member
האמת שחשבתי עלייך

ואמרתי לעצמי מעניין מה את עשית בהריון עם טל. המקרה שלך נותן לי קצת השראה ותקווה שיש גם צדדים טובים ושלא הכל רע. יש סיכויי שאם הכל יהיה בסדר זה יוולד בתלמ האבוד אבל אני לא מאמינה שזה יקרה, כי ההבדל הוא קצת יותר גדול. תודה רבה על התמיכה.

אמאדובה

New member
../images/Emo201.gif מבינה אותך מאוד

בהריון של יערה, הייתי בטוחה שיש לי בן - פשוט שכנעתי את עצמי כדי שההריון ייראה לי שונה כמה שיותר מזה שלפניו. ואז בסקירה הרופא אמר בלי שום הודעה מוקדמת "זו בת" ואני ובעלי התחלנו מייד לבכות - הוא היה בשוק כי לא נראינו כמו זוג שרוצה רק בנים
אח"כ היו עוד שלבים שבהם ההריון שלה היה דומה לזה שאיבדתי, וזה הטריף אותי לגמרי. בסוף, אחרי הרבה תהפוכות ולילות ללא שינה הגעתי למסקנה שזה לא במקרה. שאני חייבת לעשות את ההפרדה הזו בעצמי, ללא כל "עזרים חיצוניים" שיראו לי שההריון הזה הוא אחר - אלא פשוט כי הוא באמת אחר, עם ילדה אחרת. כשהצלחתי לעשות את זה משהו נרגע בי. בהצלחה במי השפיר, ומחזיקה לך אצבעות לתוצאות מושלמות

evemon

New member
הזכרת לי את הסקירה שלי

בשקיפות העורפית, כשעוד לא ציפיתי בכלל שיגידו לי מה יש לי בבטן,הרופא שואל אותי מה יש לי בבית. אז עניתי לו ששתי בנות. ובלי לחשוב פעמיים הוא אומר לי "טוב אז פה יש לך בן". התחלתי לבכות ממש. כבר לא יכולתי להתרכז בכלל במה שהוא אומר לי. אני עדיין לא מצליחה לעשות את ההפרדה הזו בין ההריונות. אפילו יום אחד שדיברתי עם בעלי על ההריון קראתי לו ג'וניור בטעות. אני חושבת שבאיזשהו מקום אני מרגישה כאילו ההריון הזה עם כל זה שהוא לא בא מרצון הוא מתנה משמיים ושהוא איכשהו בא ממנו. ממש כאילו אני מקבלת פיצוי על האובדן הקשה שלא עוזב אותי. אני חושבת שרק כשאני אדע שהכל בסדר והוא יצא החוצה חיי וצורח אני אוכל להשלים עם העבר סופית והאובדן שלי. ועם ציפיות כאלה מאוד קשה לי לחכות את השבועות הארוכים עד לתשובה הסופית. תודה על התמיכה!

ברבי28

New member
מבינה אותך מאוד,

ואת כל הסכרונות שעולים, יחד עם זאת מקווה ביחד איתך שהכל יהיה בסדר, מחזיקה לך אצבעות לבדיקה טובה ותוצאות תקינות

קיטי08

New member
הי, מה שלומך היום

לא הגבתי, מתוך הזדהות, היו ימים קשים. השילובים האלו בלתי אפשריים: חג ואבל, הריון ופרידה וכן הלאה. איך עברו עליך הימים ואיך את מרגישה עכשיו?

evemon

New member
היום קצת יותר טוב

החג מאחורי. מה נשאר לי עוד? נשארו לי רק המי השפיר ביום חמישי, ועוד כמה שבועות "קצרים" אחרי זה לחכות לתשובה.
אבל חוץ מזה אני בסדר. כמו שאומרת ריטה בשיר שלה: "אני חיה לי מיום ליום..."

שלומית76

New member
יקירה

מתפללת איתך שתוצאות מי השפיר יהיו מצויינות, ושכל ההריון יעבור תקין וקל ומהר ויסתיים במתנה נפלאה ומבורכת בידייך בזמן הנכון.
לחוויה מתקנת.

meytall0

New member
שלום יקרה, סליחה על האיחור בתגובה.

שמחה שאת מרגישה קצת יותר טוב היום. כ"כ מבינה את הפחדים, את ההקבלה וההשוואה הבלתי נמנעת בין ההריון "ההוא" להריון הנוכחי. ונראה לי שהחרדות לא יעזבו עד שהקטן יהיה בזרועותייך (מאיך שאני מרגישה כרגע..) אבל פשוט צריך להעביר יום יום ולקוות לטוב- כי גם ככה אין לנו הרבה מה לעשות כאשר הדברים לא בשליטנו. מחבקת חזק חזק, ומחזיקה אצבעות לתוצאות תקינות של מי השפיר (את עושה פיש?) מיטל

למעלה