ערב רביעי

axnholic

New member
ערב רביעי

מלך השכונה: 16/2/2005 חלקה לכל דורש ארתור מוכר לאימו של ספנס את חלקת הקבר הסמוכה לשלו; דאג מוטרד מאחד הלקוחות, שפותח לו תמיד את הדלת כשרק מגבת מכסה את אזור חלציו; קרי המובטלת מתחילה לעבוד עם הולי כשמרטפית כלבים. כולם אוהבים את ריימונד: 16/2/2005 למי יש יותר כבוד ריי זוכה בתואר דוקטור של כבוד, ומודה בנאומו לכל בני משפחתו - מלבד לאישתו... דברה מסרבת להאמין שבעלה שכח את שמה במקרה, וריי מתאמץ למצוא דרך לפייס את רעייתו הפגועה. התקצירים לקוחים מהאתר של ערוץ 3.

axnholic

New member
פרק נוספים מהיום

שיקגו הופ - אוסטין בחלל 04:24:00 16/2/2005 תקציר: קרדיולוג העובד בתכנית החלל של נאס''א חוטף התקף לב, וד''ר אוסטין נוטלת את מקומו. במקביל, מנסה ד''ר שאט לסייע למטופל המתקשה לספר לאביו - רב אורתודוקסי - שהוא הומוסקסואל. הסניגור - חזרה לזירה 11:46:00 16/2/2005 תקציר: ניק מייצג אלוף איגרוף לשעבר, ששוחרר מהכלא ונאבק להשגת תהילה מחודשת ומשמורת על בנו. במקביל, מנסה ניק לסייע לאימה של לולו, העומדת למשפט בעוון עבירות שוחד ומרמה. שיקגו הופ - צאן לטבח 12:32:00 16/2/2005 תקציר: חבר כנופיה נופח את נשמתו על שולחן הניתוחים, ואימו מחליטה לערב את התובע הכללי בחקירת מותו בטענה ששמעה את אחד הרופאים מבקש להניח לבנה למות. ווילקס, ניילנד, ווטרס ומקניל נקראים להעיד בפרשה. כולם אוהבים את ריימונד - מכירה ביתית 14:04:00 16/2/2005 תקציר: דברה מחליטה לנצל את העובדה שפרנק עורך מכירת-חצר כדי להיפטר מכל חפצי התינוקות שנאגרו בבית במשך השנים - להפתעתו של ריי, המגלה לראשונה שאישתו לא רוצה ילדים נוספים. מפגשים מהסוג האישי - דיק יצא השוקה 19:42:00 16/2/2005 תקציר: דיק משוכנע שהוא מסוגל להתעשר בבורסה, ונכנס חזק עם טומי לשוק המניות ההפכפך. במקביל, נדהמת סאלי לגלות שיש בעיר אישה גדולה, חזקה וקשוחה ממנה - השוטרת החדשה ג'ניס. כל תקצירי הסדרות לקוחים מן האתר של ערוץ 3.

maryan19

New member
סקר קטן :

מי המועדפים עליכם מהמשפחות : 1- כולם אוהבים את ריימונד: 2-מלך השכונה: 3- כן מותק : 4-הכל יחסים: 5-מפגשים מהסוג האישי: אם שכחתי משהו אתם יכולים להוסיף .. עונה: 1- פרנק 2- דאג 3- ג'ימי 4- סיימון 5- טומי

axnholic

New member
אני אוהב את כל הדמויות

זה תלוי מה הסצינה, מי משתתף בסצינה וכדומה. ישנם פרקים שאני אוהב את פרנק וישנם כאלו בהם אני מעדיף את דברה. ישנם פרקים בהם אני אוהב את סאלי וישנם פרקים בהם טומי יותר דומיננטי.

Yellow Fever

New member
../images/Emo26.gif

מה קשור סקר לפרקים?.. לא שמתי לב לזה 1. מי שלא יודע כניראה לא מספיק זמן בפורום! פראנק!! 2. ארתור 3. ג'ימי 4. לא רואה 5. זה עם העיניים הקטנות

Riot Boy

New member
היו פרקים בסדר../images/Emo168.gif

בקטע של ריימונד הייתי בטוח שכולם עוד פעם צבועים כמו שהם היו כשהוא הופיע בטלוויזיה.... אהבתי את הז שבסוף הם מתחרים ביניהם, שרוברט אומר שהוא בחר אותו ראשון, ודברה אמרה הוא השאיר אותי לסוף..... חחח ופרנק שאל למה הוא היה הומו...

בקשר לסקר, בחרתי אחר...

האמת שאני לא ממש מת על רעיון הפורום, כי אני מאמין שאם כבר יש פורום לכל סדרה, אז שיהיה *לכל* סדרה... ובכלל זה פורום משפחות של ערוץ 3.. שיקגו הופ והסניגור לא קשורים.

למעלה