ערב קיילי בשאדו

007heaven

New member
ערב קיילי בשאדו

היה מעולה למי שלא היה ולא ידע. לא היה יותר מדי ממנה, חוץ מאשר פוצצו המון שירים שלה וחילקו כמה דיסקים בקרוב ערב קיילי בדיפ

לימבו

New member
הייתי ולא ידעתי!

אתה מוכן לפרט מה בדיוק היה????????????????????????????

כן! זה מעניין אותי תספר לנו...

אגב אני חדשה פה היי יש לי שאלה איפה אני יכולה לרכוש את ההופעות של קיילי בוידיאו? לא בדי וי די כי אין לי.. אני מחפשת את זה כבר מלא זמן אבל אני לא יכולה לקנות באינטרנט כי זה .. בלתי אפשרי לי לא משנה למה אני לא חייבת לפרט.... איזה חניות בארץ יש את זה??? הלכתי למלא חניות והם לא שמעו בכלל על זה שקיילי הוציאה די וי די .וידיאו של הופעות אגב אני רואה שעושים כאן שירשורי תמונות.... ראיתי חלק מהתמונות שלכם-יפהההה............

אפרת ר

New member
את הדי-וי-די

ראיתי בטאאור רקורדס גם בת"א וגם ברחובות, ואני מניחה שיש להם גם את הוידאו,ואם לא אולי הם יכולים להביא לך.

007heaven

New member
ובכן...

ככה...לבערך מהשעה 23:30 עד שעה 4:00 שמו כתריסר להיטים מובחרים של קיילי כגון : spinning around your disco needs you can´t get you in your eyes better the devil light years come into my world רימקס מעצבן של on a night ואת ה us remix של love at first sight בנוסף ראיתי מספר סינגלים שחולקו ואפילו אחד מהם הלך לחבר שלי...כאילו שהיה חסר לו... לא פירסמו יותר מדי שזה "ערב קיילי" כנראה משהו ספונטני של אפי באותו ערב...היה נחמד ביותר

לימבו

New member
אני לא יודע מי אתה

אבל נראה לי שאתה מתבלבל! לא היה Spinning Around Can´t Get You Out Of My Head On A Night Like This Love At First Sight ברימיקס. אני לא מבין למה אתה טוען שהיה, אני אפילו ביקשתי מה- DJ את "ספינינג אראונד" והוא לא שם! אולי בעצם רק אתה ידעת על זה???
לא נורא, פעם הבאה

לימבו

New member
אוקי: התנצלות

ככל הנראה זה באמת נקרא "ערב קיילי"... איזו בדיחה! איזה ערב קיילי בלי Can´t Get You Out Of My Head ו-Spinning Around!!!!

Kyliemadfan

New member
נכון!!

גם לי אמרו שקראו לזה ערב קיילי... מוזר שלא פרסמו את זה בכלל. אני דווקא חושב שכן שמו את ספיננינג ...אבל אולי הייתי שיכור מדי כדי לזכור...נו, לא נורא. אמיר

למעלה