ערב קובני...

ערב קובני...

קובה… חושניות אין קץ… ירחון "מסע עולמי" מזמין אתכם לערב חושני קובני… האירוע יתקיים ביום ג' ב-23 לדצמבר ב"פריים" גן אורנים החל מהשעה 20:00 בתוכנית: קוקטייל התכנסות במקצבים קובניים מצגת מרהיבה של סגנונות המחול הקובני. מצגת מעושנת – הסיגר הקובני. מופע מוסיקלי סוחף של להקת "סלסה גרוב" עם פרלה מלקוס והרכב מוסיקלי עשיר בן 10 מוסיקאים המבטאים את נשמת המוסיקה הקובנית. בואו לנוע אל תוך הקצב… ההשתתפות כרוכה ברישום מוקדם ובתשלום של 85 ש"ח בלבד. למנויי מגזין "מסע עולמי" 75ש"ח רישום בטלפון: 03.5774432 בואו להתרגש איתנו.

Night-Girl

New member
אנשים...

מעניין אותנו?
פרלה מלקוס התחילה למצות את עצמה..

וואווו.. סוף הדרך../images/Emo70.gif

הייתי בגן אורנים (אחד הגנים ההכי יוקרתיים בארץ) לפני שבוע-שבועיים.. בפריים הסגול.. זה פשוט מקום יפה
ובדיוק חשבתי על זה שיהיה ממש סוף הדרך אם יעשו שם סלסה.. זה פשוט יהיה מושלם
מי שרוצה לראות על מה אני מדבר.. אני שם 2 קישורים ל-2 אתרים שלהם. (הקישורים בתחתית ההודעה) עכשיו אני רק צריך לסדר לעצמי איך לבוא

Lechko

New member
בהחלט

פרלה והסלסה גרוב ממש אחלה, אבל היי, 85 שקל? לא בעולם הבועה שאני חי בתוכו זה לא הולך לקרות.
יהיו להם מספיק אנשים בני 50 שאוהבים לשמוע בואנה ויסטה ויגיעו להריח סיגרים, לשתות יין קובני ולאכול אלפחורס (וכמובן, ילדי הגנון של רונן
) אבל אני כנראה אסתפק בלשמוע חוויות ולהקשיב לפופי מדבר על האוונה מהרמקולים במחשב.

למעלה