ערב צח

ערב צח

חזרתי לביתי והפלא ופלא ,
פתאום בפיבורייט נעלם עולם המיסטיקה , ובמקומו יש את פורום רוחני .
כמובן שזה דורש מישהוא שיכנס לי הביתה ויגע במחשב .
טוב נו ממשיכים עם המציאות ההזויה .
חדשות בטלויזיה משנות ה-80 ,כגון צילומי דומרני וחבריו בבית החולים ,
ושאר ידיעות כוזבות שהיו פעם אי שם בשנות ה-70 וה-80 , ועכשיו משודרים כאילו זה קורה עכשיו .
אפילו משדרים לי חלומות משומשים וממוחשבים שלא באים מהאל או הקודש ,ואתה קולט שזה איזה פלט ולא מהקודש .
אלא מאיזה דוקטורינה ממוחשבת של המוסד או גורמים אחירים .
ונראה שהם מנסים לייצר איזה אינטרפייס בין הלמעלה ללמטה המטאפיזי לפיזי , רק שאין להם זמן ליניארי ,
ואז כל מיני הזויים מסתובבים ונראים כמו עבמ"ים ועושים את אותם דברים משנות ה-50 ,
והם כאילו באיזה סרט שהם נצחיים ומכוונים ע"י הקודש , שלי ברור שהם תוכנות מחשב שחוזרות על עצמן .
כאילו יצאתי מעולם רגיל ונורמאלי והגעתי למרחבי ההזיה הממוחשבת שמנסה להתחזה לעם ישראל .
אך איזה סרט .
דוד

דוד יקירי

הכי חשוב שמצאת אותנו מחדש

niva99

New member
מה שתיארת יש לזה שם

מחשבות רודפניות כאלה הן סימפטום למחלה (סכיזופרניה).
ניתן לאזן בעזרת טיפול מתאים.

אני עובדת עם אנשים שיש להם את הסימפטומים האלה ומכירה היטב את הנושא...חבל לסבול ולהתייסר אם יש פתרון יעיל ואפקטיבי.

אין קשר

זה כמו להתעורר בסרט עיר אפילה , והתופעה היא מהונדסת טכנולגית ,
אין קשר למחלת הסכיזופרניה , ומחלה זו בכלל היא תופעה רוחנית שיודעים את פתרונה ורפואתה ,
רק שהאנשים חוטאים ואין להם זכויות לרפואה ואז הם נמצאים אם יצירי גיהנום , כאלה שמכרו את נשמתם ,
ולא זוכרים זאת , ואז הם המשתפי פעולה אם הראליות של ההינדוס הטכנולוגי ,
או יותר נכון זאת המציאות הרגילה בעבורם , והם פשוט מותנים ע"י אמצעי השליטה והתקשורת .
הישראלים הציונים הינדסו את זה כדי להיות חופשיים מהדת , ואז יש תופעה של אנשים שלא שומרים תורה ומצוות ועוד בארץ הקודש ,
דבר שלא יתכן , אלא אם יש ריבוי של כאלה שמכרו את נשמתם .
אני מכיר מספיק אנשים שבגלל כאב רפואי חולף מכרו את נשמתם , והיום הם אנשים רגילים פרודקטיבים שמשרתים בצבא ומנהלים אורח חיים ככל העולה על רוחם ,
רק עליה וקוץ בה , ההפסד היחיד שלהם שהם כבר לא יכולים להתקדש ,
הם יכולים להיכנס לישיבה וללמוד רק שאינם מתקדשים .
ואז הם מחוברים למחשב , שחלק מתופעת החלומות היא מהונדסת וחלק טבעית , והיכן ב-M.O שלהם יש התנגשות אם פרוטוקלי אישיות המחשב החופשיה המקורית
אז המחשב משתלט , אחרת הם יעני אנשים נורמטיבים , ואדם נורמטיבי , משמעו בימיינו הוא או שהוא או אבותיו מכרו את נשמתם והם כרגע במצב כזה .
כאשר ראשי המשק הם אנשים שמכרו את נשמתם , והם מנהלים את המציאות הראלית היום יומית , רק שהיא חוזרת על עצמה , כמו במטריקס , וזה חדש לאנשים חדשים.
מי שכבר היה בזה מכיר את זה .
וזה לא בעיה אפשר טכנולוגית או רוחנית ,להכניס כל אחד למצב כזה ולהנדס סביבו תופעות כאלה ולהכריז אליו כחולה .
רק מה שבטוח חיים חילוניים לא היו אפשריים בארץ הקודש ללא המעטה הזה .
וגם כשלומדים קבלה מדברים על מסכים , רק שיש כאלה יהודים שבנו את זה טכנולוגית , ורוב האוכלוסיה חיה במסכים כאלה ,
מה שחכמינו קראו לזה אלהים של עץ ואבן , היהודים בנו את זה כדי לעשות מה שבא להם ,
רק בדרך השטן מתערב וקונה את נשמתם , ואחרי זה הם מסתובבים כאזרחים נורמטיבים במסכים .
והדבר הזה קיים פה הרבה מאוד זמן .
ומי שלא במצב כזה כמו שאר האוכלוסיה נרדף .
ודוחפים אנשים למצבים כאלה של תיוג חולי גם בעבור כסף או אינטרסים , או מישום איום על הסדר הבא מיתוך המיחשוב .
עד כמה שאני יודע בכדור הארץ כרגע אין אנשים שלא מכרו את נשמתם (חוץ מ-11 אינדוידואלים שהשטן לא רוצה בנשמתם),
וזה תמיד נכון משנת 2011 .1.1 ,
ואז כבר זה בג'הינום או תחת השם המכובס עולמות הסטרא אחרא .
אבל זה סתם אינפורמציה .
תארי לך את הולכת ברחוב ואת רואה את אותם אנשים ברחוב שלך עושים אותם דברים מלפני 5 שנים ואומרים את אותם משפטים .
מה את היית חושבת .
אני סתם מתאר מה שאני פוגש , ואין לזה קשר למחלות נפש ובטח שלא סכיזופרניה .
לטעמי כל האנשים תחת כל הניקים שאני נתקל בהם כבר כבר עברו את התהליך של מכירת נשמה וחיבור למחשב .
ואני נמצא בתוך מציאות כזו ,שכולה הינדוס טכנולוגי .
מה לעשות ארץ הקודש והויכוחים פה הם תהומיים ולא חוסכים במהלומות .
דוד

אגב

גם כך שיגעו את הרמב"ם או הרמב"ן טכנולוגית.
וזה היה לפני הרבה מאות של שנים .
אז קל וחומר שהטכנולוגיה מאז השתכללה ,
וזה לא בעיה להכניס אוכלוסיות שלמות לבועות מציאות .
ולהקרין מייטריקס שלם סביבך .
מה אי אפשר לעשות טרנספוטר כמו באינטרפרייז , ולהכניס כל אחד לסביבה כזו ,
ולהציג סביבו איזה מציאות ואיזה תנאים שרוצים ,
ואז לבלבל לך את המוח כאילו זה קשור לקודש או לאל .
ולהחלים לך חלומות קל וחומר , או לכפות אליך ריבוי של דברים כולל יחס מהסביבה .
שליטה מלאה על סביבה ועל מה קורה .
מה לא בנו דברים כאלה ממזמן .
וכאילו חיים כאילו בנורמטיבי מומחז .
דוד

למעלה