ערב ענק "בסיטי גרדן"...........

ערב ענק "בסיטי גרדן"...........

אמש נערך "בסיטי גרדן" ברשל"צ, ערב הוקרה לאירגון היוצרים והמדריכים בישראל. (נערך בחסות "עמותת כרמיאל" לאות הוקרה לפועלם של המדריכים בפסטיבל). מה אגיד ומה אומר? הפקת ארוע ברמה עולמית, על כל המשתמע מכך. כבר בכניסה לאולם קיבלו את פנינו נציגים של האירגון, עם חיוך וברכת חג שמח, טפסים לעידכונים ושי לכל אורח. בלובי, מזנון חופשי עם מטעמים חבל"ז, ובר משקאות עשיר ומגוון. הלובי המה ורחש במדריכים ובנות זוגם,שלא התראו המון זמן, עם כניסת כל האורחים לאולם (מפואר ויפה), התחילה התוכנית. יו"ר האירגון גדי ביטון פתח בסקירה מקפת על עבודת האירגון וועדותיו, מיום תחילת הקדנציה הזו (כ- 3 חודשים)והם הספיקו המוןןןןןןןןן. עוד נאמו בקצרה, מזכיר האירגון אלי רונן, מנכ"ל עמות כרמיאל מר אהרון סלומון, ועוד........ בין לבין הוגשה מנה ראשונה, מנה עיקרית, גלידות וקפה. בתוכנית האומנותית הופיעו: ארתור גורביץ' בשירה (ענק הבחור הזה), הסטנדאפיסט שמעון רגב (שהשכיב את כולם בצחוקים ובחיקויים), מסיבת רקודי דיסקו, שנות ה-60, מקבץ צעדות תימניות, סלסה, (רק רקודי עם לא היו. חחחחחחחחחחחח). האוירה הייתה פנטסטית, חברים שלא נפגשו שנים, ישבו יחד לשולחן אחד, היענות המדריכים הייתה מעל למצופה (אולם מלא עד אפס מקום). היה תענוג לראות בערב אחד את מקימי ומייסדי המחול בארץ, לצד דור הביניים ועד לדור הצעיר ביותר (שאך השנה סיימו אולפן), מחזה נדיר, מיוחד ומקרב לבבות (אין ספק שהושקעה עבודת הכנה רבה). אני עזבתי את האולם בשעה 00:30 כשברחבה עוד רקדו המונים. הזדמנות להודות ולחבק בחום את מפיקי האירוע (וועדת תרבות): ירון כרמל וחיה קראווני, תודה מקרה לב על הפקת ארוע ברמה גבוהה. ותודה גם ליו"ר האירגון גדי ביטון על אירגון ערב מהנה במיוחד. היום יותר מתמיד, כיף להשתייך לאירגון היוצרים והמדריכים. רק בשמחות חברים וחג שמח. יום טוב אוחיון.

rak dan

New member
"יש בעיר מסיבה" שאסור לקלקל.

יום טוב ידידי! {מהימים הטובים עם ק.אזולאי) א. סחטין כייף לכם שנהנתם, גם לכם מגיע. ב. תודה על המידע אחרת לא היינו יודעים. ג. עכשיו זה רישמי, כמו שטענתי, הארגון הוא משת"פ של העמותה. ד. אל לנו הרוקדים בכרמיאל לתלות בארגון שום תקוות לשינויים. ה. מה שהציבור בארץ בעזרת התקשורת מתחיל להבין, על היחסים בין חברות התרופות לרופאים,ולחופשות בארץ ובחו"ל עם בנות הזוג. ציבור הרוקדים כנראה לא מבין ולא איכפת לו. ה. נדמה לי שהרקדה אצלך עולה לזוג 50 ש"ח, אז פעם בשנה אתה לא מסוגל לשלם 200 ש"ח לזוג ולהנות נטו על חשבונך, ואירגון המדריכים בלי טובות. תראה את הרב הראשי האשכנזי איך הוא נראה בגלל סדר פסח במלון. ו. התאמצתי מאוד להשיג את דו"ח העמותה לשנת 2003, הדו"ח של שנת 2004 טרם הוגש, ואירוע 2005 כבר מאחורנו. לצערי הבנתי שזה לא מענין את ציבור הרוקדים. אבל הנתונים שהם עצמם מגישים חבל"ז. ז.רק אל תגיד לי שוב, שהם זה אתם, או שאני כותב מתוך צרות עין. אישית מעריך אותך מאוד, וכותב בכאב ומכל הלב. חג שמח !

תגובה לידידי הרקדן.....

שלום לך ידידי.... (לא מכיר אותך לפי הניק, אבל אם הזכרת את ק. אזולאי, אז לבטח אנו מכירים). עם זהבה אני נהנה נטו עם הרבה יותר מ-200 ש"ח. אתמול הייתה הנאה מסוג אחר. אתמול היה מפגש חברים ותיקים וחדשים (שהכרתי בפעם הראשונה). אתמול היה גיבוש חברתי של המדריכים ובנות זוגם (ואכן היה גיבוש מצויין), עם שאר האורחים שהגיעו. אתמול קיבלנו סקירה מקפת על פעילות האירגון, על ההישגים, על עבודת הוועדות, על תוכנית ביטוחים למרקידים ולרוקדים, ועוד.. ועוד..... החברים שהיו באולם, היו תמימי דעים שהנה האירגון עולה על דרך המלך, שהקדנציה הזו קיבלה אירגון עם 36 חברים, והיום יש קרוב ל- 300 חברים. שהאירגון משבוע שעבר, הינו עמותה לכל דבר עם רישום חוקי וכו'.. כל אלה ועוד ידידי רקדן, לא שווים מעט קרדיט לחברים שעובדים בהתנדבות? ושכל מטרתם הינה: אירגון מוכר, חזק, בעל הכרה לקידום המחול ??? אין לי מושג מה קורה עם דוחות "עמותת כרמיאל", אבל מה זה קשור לעניננו? יש עמותת כרמיאל ויש עמותת אירגון המדריכים. לא עלה על דעתי שאתה כותב מתוך צרות עין נהפוך הוא, כתיבתך מהנה מאוד. בטוחני שאתה כותב עם המון כאב (כדבריך), כנראה בגלל עיוותים מהעבר, אך אני כמו רבים כמוני, מרגישים ברוח רעננה, רצון טוב, איכפתיות, ואנרגיה חיובית מצד הנבחרים, להצעיד את האירגון קדימה. אז למה להרפות ידיים? חג שמח ידידי. יום טוב אוחיון.

ערב הוקרה למדריכים ברשל"צ

תודה ליום טוב על התאור המקיף של האירוע. שמחתי לפוגשך עם זהבה היפהפיה. תסלח לי שלא הגעתי לפנים שלך לתת נשיקה , בגלל הבדלי הגובה שלנו. אם היית נשאר יושב על הכסא - היה לי יותר קל. משקמת - נמתחתי עד קצה גבול יכולתי - והתאמצתי לשוא. הרגשתי במסיבה הזו נפלא. בעיקר בגלל פגישת החברים הותיקים והצעירים. לא אזכיר שמות - כי אז אצטרך כמה דפי פורום. אצין רק שהיו באולם כ - 500 איש. ליד שולחנות ערוכים כמו לחתונה. צלחות גורמה ענקיות. המנה הטעימה - נראתה בצלחת כמו כתם דיו. אכלנו מנה ראשונה - תוכנית מנה שניה - תכנית וכך אחרי המנה השלישית והרביעית . האוכל התעכל לאט לאט. אני לא אספר לדיאטנית שלי , מה אכלתי. היא תטיף לי מוסר. איך העזתי לאכול בשר בחצות לילה. ואחרי הבשר עוד עוגה עם גלידה. הייתי בין המדריכים, שעברו בקושי בין הכסאות , ואלצתי להקים חברים יושבים - כדי לפנות לי מקום. אחרי הארוחה הזו - גם כשפינו לי מקום - לא יכולתי לפלס דרך בין הכסאות , נאלצו להזיז גם את השולחנות.... רקדו סלונים מטנגו עד סלסה, ברוח הזמן והדור הצעיר של המדריכים. כל הותיקים - חיכו לריקודי עם. כשהשמיעו את אחי בני תימן - קפצתי למעגל, עד שהתברר לי, שלא רוקדים את הריקוד של ספי , אלא רקדו , צעדות תימניות כמו בחתונות תימנית. שם בלט מישאל וכל המומחים. מדברי המברכים הבנתי , שהנהלת פסטיבל כרמיאל (סלומון ושלמה ממן) החליטו להכיר תודה לאירגון המדריכים , על הפעלת ההרקדות בפסטיבל. כידוע פסטיבל כרמיאל עבר תהליך חשיבה מהופעות מחול קלאסיות, להופעות של ריקודי עם עד להפעלת המונים בהרקדה. הצלחת ההרקדות , העמידה את ארגון המדריכים על המפה. והפסטיבל שילב באורח אינטגרלי הופעות והרקדות. יפה שהנהיגו ערב הוקרה כזה למדריכים, אחרי הפסטיבל. המדריכים עובדים קשה , בהתנדבות - ומסיבים שמחה גדולה לרוקדים. נאחל לכולנו מיפגשים חברתיים כאלה במשך השנה. נודע לי , שהארגון מתכנו טיול מדריכים לתורכיה. סוף שבוע חגיגי. יכול להיות נחמד מאוד. אפשר לארגן טיולים גם בארץ - היא יפה ומצפה לתיירות פנים. נהניתי מאוד יענקלה לוי

25 דורית

New member
ארוע מכובד לכל הדעות

הרגשתי ממש כמו בחתונה!! כולל הנשיקות בכניסה
כל הכבוד לחיה ולירון על הארגון! וכל הכבוד לגדי שהכניס שינויים מרעננים כיו"ר הארגון! המשך הצלחה!

למעלה